درسته دیگه : 5 تا 4 تومن برای 5 گیگ اول که میشه 20تومننقل قول:
5 تا 3 تومن برای 5 گیگ دوم 15 تومن که میکنه بعبارتی 35 تومن بعلاوه 6 درصد مالیات بر ارزش افزوده میشه 37100 تومن.
Printable View
درسته دیگه : 5 تا 4 تومن برای 5 گیگ اول که میشه 20تومننقل قول:
5 تا 3 تومن برای 5 گیگ دوم 15 تومن که میکنه بعبارتی 35 تومن بعلاوه 6 درصد مالیات بر ارزش افزوده میشه 37100 تومن.
ممنون از شما و همچین از دوست قبلی که پست منو نقل کردند,نقل قول:
خب پس اینطوری باشه که همین طرح بعثت رو با 4200 تومان یکماه یکماه(اگر یکماه های بعدی طرح وجود خارجی داشته باشه)تمدید میکنیم حداقل شبا که دانلود رایگان داره.
من طرحم رو به اتمامه کسی طرح دیگه ای پیشنهاد داره یا اینکه همین کارو کنم؟؟
منم همین کار رو میکنمنقل قول:
اون 2 مگ یکم وسوسه انگیز بود ولی من دیگه به اینا پول قلمبه نمیدم تا جا داشته باشه همین بعثت رو تمدید میکنم
دوستان من فقط میتونم از سرور های ایران دانلود کنم! بقیه سرعت افتضاحه:n29:
من که چند وفته قید دانلود رو زدم.
به نظرم روشن گذاشتن پی سی ارزش 1500 مگ دانلود رو نداره واسه 6 ساعت.
دوستان ببینین می تونین کسی مشکل من رو حل کنه
من الان خونمون 3 تا خط تلفن داره که پیش شماره یکی 892 و اون دوتای دیگه که جدیدا گرفتیم 867 هستش
حدود 3 سال هستش که روی 892 adsl دارم
چهار روز پیش زنگ زدم که برای خط دیگه تلفن adsl بگیرم همه چیز به خوبی پیش رفت و بعد از 2 روز یک خانمی زنگ زد که گفت خط شما اکتیوه و الان می تونین کانکت بشین
منم شاد و خوشحال مودم 892 رو برداشتم رفتم زدم به 867 ولی این چراغ لامصب ثابت نمیشه زنگ زدم پشتیبانی یک کارایی گفتن ولی هیچ کدوم فایده نکرد از آخر هم که زنگ زدم رده بالاییشون گفت که خط شما نویز زیاد داره باید مودمت رو برداری بیا احمد آباد تا برات کانفیگش کنیم بعد ببری تا بتونی کانکت بشی
به نظر شما چنین چیزی درسته؟
یعنی اونا از کجا می فهمن که خط من نویز داره یا نه؟
خلاصه هر کی راه حلی داره رو کنه و گرنه مجبورم این همه راه رو برم احمد آباد
قبلش هم یک چیزی بگم که از اسپلیتر و اینکه مودم رو ببری اول خونه امتحان کنی همه ی این کارها رو کردم یک چیز جدید بگین
سرعت دانلود در حد دایال آپ (زیر10)هم اکنون.نقل قول:
بله سرعت افتضاحهنقل قول:
ای بر پدرشون لعنت! سرعت dial up شده! همین صفحه رو به زور وا کردم!
آخ گفتی سرعت دانلود من خوبه ولی بروزینگم مزخرف اه این صحرو نزدیک 15 مینه دارم سعی در باز کردنش میکنم! هی رفرش میکنم تا جونش کنده شد بالاخره بالا اوومد فک کردم از ویندوزمه ک 2 ساعت پیش عوض کردم نگو ....!نقل قول:
اینم عکس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]