[Amin]سلام
خوبي عمو رضا ؟
به به !ببین کی اینجاس!!بیا بقل عمو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .....بسه دیگه...لوس نکن خودتو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برعكس همه كه سوالهاي بلند ميپرسن و جواب يك كلمهاي تحويلشون ميدي
ميخوام سوال 1 كلمهاي بپرسم شايد جوابش بيشتر باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سعی میکنم کمی بلند تر بشه.
چرا فوتبال ؟
ادما دو دستن.اونایی که عاشق فوتبالن یا اونایی که فوتبالستارو احمقایی میدونن که دنبال یه توپ میدون.
به نظرم فوتبال به این خاطر پر طرفداره که هیچ چیز توش معلوم نیست.مثلا کی حدش میزنه امسال ملوان قهرمان بشه ولی اخر فصل میبینی همین تیم قهرمان میشه
چرا ايتاليا ؟
بازیکناش رو دوست دارم.بوفون.دلپیرو.توتوی و ....
چرا استقلال ؟
این دست خودم نبود.از اول دم گوشم میشنیدم استقلال قهرمان و منم شدم طرفدارش.یه جورایی مثل حس وطن پرستیه.خودت انتخابش نکردی ولی دوسش داری
چرا دروازباني (خودتو ميگم)؟
به چند دلیل.اول اینکه استعدادم درش زیاد بود.یه پست خاصه.همیشه تو هر بازی 10 تا بازیکن هست و فقط یک دروازه بان.تنها بازیکنی که اجازه ی استفاده از دست داره دروازه بانه..بازم بگم؟
چرا وحيد طالب لو ؟
این اخرشه.خدایی هر بازی ای که توش باشه حال و هوای دیگه ای داره.من حس میکنم دروازه بان بزرگی خواهد شد.کارهای غیر ممکن رو خیلی راحت انجام میده و رفلکسهای سریعی داره(مثل خودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
چرا Evanescence ؟
واقعا چرا evamescence?
چرا MetallicA ؟
فوق العاده هستن.دوست داشتم الان کمی جوون تر بودن.همه جور اهنگی رو زدن و من هر وقت احتیاج به انرژی داشته باشم و یا از چیزی ناراحت باشم به موزیک متالیکا پناه میبرم
اينا رو الويت بندي كن : Macromedia Flash - Adobe Photoshop - 3D Studio Max دليلش رو هم بگو !
1.فتوشاپ:غول نرم افزاری.من همه ی کاراما با این میکنم.البته خیلی جاها دست ادم رو میبنده و درست حسابی نمیتونی باهاش کار کنی
2.فلش:به نظرم با اکشنهاش خیلی کارها بشه کرد.اینم غوله و البته وقتی یه پروژه گنده رو باهاش تموم میکنی احساس رضایت خاطر جالبی داری
3.3Dmax:درست حسابی بلدش نیستم ولی هر وقت سه بعدی بخوامدست به دامنش میشم.