دوست من
من قبول دارم عمرا این خودرو بالای حتی 10 میلیون تومن بیارزه! اما من فقط میگم با پذیرفتن این سیاست های قیمت گذاری که 30 ساله در کشور روی خودرو بوده و با توجه به وضع فعلی کشور قیمت خوبه!
باز هم میگم ارزش پول ما طی یکسال گذشته کمتر از نصف شده و این حقیقتیه. روزنامه ای که 100 تومن بوده شده 200 تومن. خودرویی که 15 تومن باشه با این تغییرات باید بشه حداقل 25 تومن
اما این تغییر قیمت فاحش رو انجام نمیدن چرا؟ چون کسی دیگه نمی خره! پس از سودهای کلانشون میزنند و کمتر روش میکشند. پس در این شرایط برای ما مطلوب میشه
صنعت خودروسازی جزو صنایع 5 به بعد کل صنایعه به این معنی که دیر از موج افزایش قیمت ارز اثر می پذیره و این اثرات افزایش قیمت ارز رو حتی ما باید ماه های بعدتر ببینیم
اینکه شما می فرمایید میگن بومی سازی و یا اینکه قیمت ارز حباب هست کاملا حرف های دولت مردانه که بگند اینطوری هم که تو جامعه هست نیست و همیشه منکر هستند تا بگند ما خوبیم! ولی واقعیت چیز دیگه ایه متاسفانه!
دولت میگه تغییرات نرخ ارز به خاطر رفتار بد اقتصادی دولت نیست. حالا آیا واقعا اینطوریه؟؟ (جدای از سیاست های کلان حکومت)
باز هم میگم اگه من میگم قیمت خوبه متناسب با وضع فعلیه و اینکه این سیاست های قیمت گذاری رو بپذیریم
دولت ماه ها بود منکر قیمت ارز بیش از 1226 تومن بود! ولی پذیرفت و دقت دارید که الآن ارز دولتی رو فقط به دو صنعت داره میده (غذا + دارو) این یعنی چه؟
و خدمتت بگم که در این شرایط اقتصادی فعلی اگه این کارخانه ها وابسته به دولت نبودند خیلی قبل تر از این باید درشون تخته می شد (کمااینکه الآن هم تقریبا به این سمت هست)