مشکل ReSet شدن مودم های WiMAX
نقل قول:
دوستان سلام، یکی به من کمک کنه...
دیروز دیگه از ریست شدنها کلافه شدم، زنگ زدم 707 و بعد از 40 دقیقه پشت خط بودن آقایی که بی خیال دنیا بود جواب داد و جدا زیر بار نرفت که مودم ریست میشه! بعد وقتی اصرار من رو دید گفت برو تو صفحه مودم و مودم رو روی حالت IPCS بزار و میتونی از راهنمای داخل سایت ایرانسل هم استفاده کنی...
من چنین چیزی تو صفحه مودم پیدا نکردم فقط متوجه شدم که مودم شش دانگ روت نشده و به خاطر همینه که هر بار ریست میشه باز باید تو صفحه پورتال یوزر و پسورد بزنم! رفتم با کمک راهنمای خود ایرانسل روت رو کامل کنم که دیگه وایمکس بر نمیگرده که نمیگرده!
من تجربه راه اندازی ADSL زیاد داشتم خیلی فرق نمیکردو لی هر طور تنظیم میکنم مودم رو هیچ اتفاقی نمیفته!
لطفا کمکم کنید، آیا تاپیکی هست که تنظیمات مودم ها رو شرح داده باشه یا کسی از دوستان میدونه برام بنویسه یا کسی که BM635 داره بره تو صفحه مودم و تنظیمات رو ببینه و بنویسه...
ممنون میشم، خدا خیرتون بده...
بالاخره آنقدر خیرگی کردم تا درستش کردم با کمک همون تجربیات ADSL، الان بطور جدی دارم روی ریست شدن این نوع مودم کار میکنم.
اگر میتونید کمک کنید:
1- بطور کلی همه این مودمها این مشکل رو ندارن، این میتونه یک سر نخ باشه. مثلا یکی از دوستان همزمان با من گرفته و تا حالا یک بار هم ریست نشده!
2- وقتی با کابل وصل باشه اصلا ریست نمیشه، پس میتونه یه ربطی به 2 تا آنتن داشته باشه، فردا با یک آنتن سیم دار امتحانش میکنم.
3- با توجه به بند 2 تو دفترچه مودم نوشته نباید در معرض تشعشعات مغناطیسی دستگاه های برقی مثل یخچال، دیش ماهواره، ماروویو قرار بگیره حال اینکه کیس کامپیوتر (مال من وای فای داره و من مودم رو دقیقا میذارم روی کیس) و حتی اسپیکر هم تشعشعات مغناطیسی قوی تولید میکنند
شمایی که از BM635 استفاده میکنید کمک کنید...
سلام
سه مورد رو بنابر تجربیات خودم می گم:
1.وقتی WiFi روشن ه، نرخ ReSet شدن، بیشتره.
2. وقتی از این دستگاه به عنوان یه Switch استفاده می شه (فقط برای شبکه کردن کامپیوتر ها) و در WiMAX لاگ این نیستم، اصلا ReSet نمی شه!
3.وقتی این دستگاه در حالت Idle هست و کاری نمی کنه، تمایلی به ReSet کردن نداره.
خوش باشین،
©م.م.©