help . HELPنقل قول:
Printable View
help . HELPنقل قول:
help HELP *کمک کمکنقل قول:
نقل قول:نقل قول:سلام دوست عزیز.نقل قول:
نیازی نیست چندین پست پشت سر هم بزنید.
یک بار سوال را بپرسید اگه کسی از دوستان بخونه و جواب را بلد باشه حتما جواب میده.
سوال شما یکم گنگ هست.
این تاپیک برای MW2 هست.پس اگه سوال شما مربوط به COD 2 هست به این تاپیک ربطی نداره.
اما اگه منظور شما COD MW2 هست بفرمایید تا راهنمایی کنم.
بعد منظور شما که وایرلس داریم میخواهیم با LAN بازی کنیم را نمیفهمم :13:
شما اگه هر 2 سیستم به نت دسترسی داشته باشه میتونید با آموزش هایی که برای انلاین بازی کردن هست 2 نفری با هم بازی کنید.
شرمنده من با موبایل اومدم
سرعتشم خیلی پاینه براین قاطی زیاد میکنه منم نفهمیدم 2تا پست پشت سرهم زدم متوجه نشده بودم بازم شرمنده
اگه میشه بگید واسه کالوف دیوتی 2 کجا باید برم واسه لن بازی کردن بدون اینکه به اینترنت وصل بشم
(جنگ جهانی 2 فکرکنم باشه؟)
باید از کسی که داره به ما سرویس میده ازش بخام برام یه سرور واسه لن بسازه یا خودمم میتونم بسازم
من وایرلسم وایفا نیست فکر کنم نانواستیشن5 باشه از اینا که باید انتو بزاری بالا پشت بوم
و از طریق وایرلس خودم میتونم برم داخل کامپیوتر دوستم اگه کامپیوترش و وایرلسش روشن باشه و یه فولدرم شئیر کنه
خب مشه مثل شبکه کردن دو کامپیوتر از طریق وایرلس این کارو کرد
???:13:???
چون اموزشهای صفحه اول قدیمیه میپرسم.
هنوز هم میشه MW2 رو انلاین بازی کرد؟ با فایلها و اموزشهای صفحه اول میشه بازی کرد یا نیاز به راه جدیدیه؟
اگه نه MW رو چی؟
بله ميشه.من خودم هرروز دارم بازي ميكنمنقل قول:
---
- Sent from my iPod touch using Tapatalk
میشه بگی با کدوم روش؟نقل قول:
با این روش (mw2 100% تست شده و مطمئن)نقل قول:
و صد البته میشه (mw (cod4 رو هم انلاین بازی کرد همونجور که هر روز همه بازی میکنن ولی منبع دقیق و تست شده نداشتم،به همین خاطر نخواستم اطلاعات غلط تو این مورد داشته باشی.کد:http://mw2.blogsky.com/1389/12/01/post-21/
(این تاپیک چرا تشکر نداره؟!)