گوشی x6 خریدم که بعداز 23 هفته دائما آنتن مندازه کسی هست بدون مشکل کجاست تا الان 3 بار فلش شده
Printable View
گوشی x6 خریدم که بعداز 23 هفته دائما آنتن مندازه کسی هست بدون مشکل کجاست تا الان 3 بار فلش شده
سلام ...
من تازه نوکیا x6 گرفتم .. قبلا 5800 داشتم ....به راحتی میرفتم داخل nokia map و نقشه ی هر جای ایران رو که میخواستم با زوم کردن روی اون شهر و چند دقیقه منتظر شدن دانلود میشد و نمایش میداد ولی الان روی این x6 به غیر از تهران هر جای دیگه ی نقشه میرم برام نمیاره ...مشکل از کجاست ؟؟/ ( من با wifi به اینترنت وصل میشم)
نقشت رو آپدیت کن درست میشه...
آپدیت کردم ....فرقی ایجاد نشد.....نقل قول:
کنترل کن که روی حالت مپ باشه.نقل قول:
درضمن ایران کلش 30 مگابایت تقشه داره اونم مال 5 6 تا شهر هست!
یعنی میگی دستی بریزم؟نقل قول:
نه عزيز ... با نرم افزار OVI SUITE مي توني به راحتي نقشه هاي گوشيتو آپ ديت كني ... توي قسمت مپ ...نقل قول:
فقط كافيه گوشي رو به كاميپوتر وصل كني و نرم افزار رو هم باز كني بعد بري توي مپ كشور ايران رو از قسمت آسيا انتخاب كني و دانلود و بزني كه خودش بعد از دانلود اتوماتيك مي ريزه روي گوشيت ...
موفق باشي ... :8:
سلام.
یه سوال داشتم.
آیا تاچ خازنیه ایکس 6 به تاچ اچ تی سی ها میرسه ؟!
اينكه ميرسه يا نه رو بايد از كسايي پرسيد كه هر دو شو دارن يا امتحان كردن.. اما به نظر من تاچ ايكس 6 فوق العاده است .. خيلي نرم و حساس و خوبه....نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یکی هم جواب منو بده!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]