دوستان ثبت نام بعدی برای کاردانی به کارشناسی یا کارشناسی ناپیوسته ترمی و پودمانی کی هست؟
چرا بریا ثبت نام شرط کارت پایان خدمت گذاشتند.یکی از دوستان میگفت ک دیگه اینطوری نیست
Printable View
دوستان ثبت نام بعدی برای کاردانی به کارشناسی یا کارشناسی ناپیوسته ترمی و پودمانی کی هست؟
چرا بریا ثبت نام شرط کارت پایان خدمت گذاشتند.یکی از دوستان میگفت ک دیگه اینطوری نیست
فکر می کنم بشه از معافیت تحصیلی استفاده کرد ، برای پودمانی مهر 92 هست که ثبت نامش معلوم نیست کی هست پارسال دی ماه بود اما امسال هنوز اعلام نشدهنقل قول:
من رفتم دانشگاه علمی کاربردی شماره ...... تهران در پایتخت ایران که مثلا ثبت نام کنم گفتند برو شنبه بیا چون فعلا سرفصل دروس رو نداریم :n04:نقل قول:
بعد من تعجب کردم :n13: بعد یه مقدار حواسم اومد سر جاش فهمیدم من ایرانی هستم و اینجا ایرانه:n12: و تو ایران زیاد نباید از این چیزها تعجب کرد
دانشگاه یه رشته رو گذاشته و دانشجو گرفته و می خواد ثبت نام کنه هنوز نمیدونه سرفصل دروس اون رشته چیه که برنامه ریزی کنه :n08:
بعد که داشتم برمی گشتم تو تاکسی رادیو گفت ایران هواپیمای جنگنده ساخته :n19:
بعد سوال اومد تو ذهنم که ایران موتور یخچال هم نمیتونه بسازه
بعد به خودم گفتم عیبی نداره ایرانه دیگه و ما هم ایرانی ، خیالی نیست زنده باد ایران
شما هم اگه خواستی بری شنبه ! برو
سامانه سجاد برای شما هم باز نمیشه؟ آخه امروز آخرین مهلت انتخاب واحد بود :n27:
ویرایش: "لازم به ذکر است با توجه به وقفه پیش آمده، زمان انتخاب واحد نیم سال دوم 91-92 و ثبت نمره نیم سال اول 91-92 به مدت ۴۸ ساعت تمدید خواهد شد"
تو رو خدا یکی از دوستان جواب بده :n30::n28:
من ترم 6 هستم . اگه همه درس هامو پاس کرده باشم . فقط یکی بمونه و اونو معرفی به استاد بگیرم .:n28:
ایا این درس خود جزو یک ترم حساب میشه یا نه ؟
معرفی به استاد اصلا چجوری و کی باید اقدام کرد ؟:n13::n30:
واسه انتخاب واحد باید حضوری برید دانشگاه.نقل قول:
هنوز اینترنتی نشده این خراب شده.
نقل قول:
خودت نوشتی 48 ساعت تمدید شد
امروز درست شده
بچه ها تو پودمانی در مدرک قید میشه پودمانی بودیم؟
:n28::n28::n28:نقل قول:
ایران RQ-170 رو هم که گرفت، خیلی ها مسخره کردن و اخرش شد اینکه رئیس جمهور امریکا درخواست کرد که جون مادرتون بهمون پسش بدین!!! ما هم نهنتها پسش ندادیم، که نشون دادیم قبلا پهپاد ساختیم و فرستادمی بالا سر ناوهای جنگی(نمونش ناو جورج بوش در مدیترانه که سنگین و هواپیما بره!!!)....نقل قول:
من رفتم دانشگاه علمی کاربردی شماره ...... تهران در پایتخت ایران که مثلا ثبت نام کنم گفتند برو شنبه بیا چون فعلا سرفصل دروس رو نداریم :n04:
بعد من تعجب کردم :n13: بعد یه مقدار حواسم اومد سر جاش فهمیدم من ایرانی هستم و اینجا ایرانه:n12: و تو ایران زیاد نباید از این چیزها تعجب کرد
دانشگاه یه رشته رو گذاشته و دانشجو گرفته و می خواد ثبت نام کنه هنوز نمیدونه سرفصل دروس اون رشته چیه که برنامه ریزی کنه :n08:
بعد که داشتم برمی گشتم تو تاکسی رادیو گفت ایران هواپیمای جنگنده ساخته :n19:
بعد سوال اومد تو ذهنم که ایران موتور یخچال هم نمیتونه بسازه
بعد به خودم گفتم عیبی نداره ایرانه دیگه و ما هم ایرانی ، خیالی نیست زنده باد ایران
شما هم اگه خواستی بری شنبه ! برو
در نهایت، نیازی نیست که کشوری بتونه موتور یخچال بسازه!! مهم اینه که بتونه از خودش دفاع بکنه که ظاهرا برخی خودشون وسایل دفاع از خود میسازن و مفیده، بعضی ها هم مثل عربستان هر هفته دو تا اف۱۶ رو با هاش سقوط میکنن!!! تفاوت ایران و عربستان در همینه!! یکی شعور استفاده نداره و کاملا محتاجه!! یکی ....هم به امریکا و امثالهم نیست!! :)
در خصوص ثبت نام هم اخرش اینقد از همه در گفتید نفهمیدم که تا کی میتونیم ثبت نام کنیم؟!
خیر یک ترم محسوب نمیشهنقل قول:
در زمان انتخاب واحد ها می تونید مراجعه کنید به آموزش و درخواست بدید