نقل قول:
همین الان من تو pvp هستم و یه پاگان به اسم xXxnatanxXx قدرت ضربه زدنش 600 هست اونم فول و 7 نفری به زور میتونیم بکشیمش شما برای خودتون هم نگاه کنید مثلا من چطوری بکشمش و قتی 7 نفری نمیشه زدش اونم پاگان یعنی برای دفاع چیزی نداره ؟
Printable View
نقل قول:
همین الان من تو pvp هستم و یه پاگان به اسم xXxnatanxXx قدرت ضربه زدنش 600 هست اونم فول و 7 نفری به زور میتونیم بکشیمش شما برای خودتون هم نگاه کنید مثلا من چطوری بکشمش و قتی 7 نفری نمیشه زدش اونم پاگان یعنی برای دفاع چیزی نداره ؟
اسمت چیه تو pvp
خوب این برای هر دو طرف هست.به نظر من باید جمع شیم یه نامه ای چیزی به ادمینها یا تو فروم بازی بزنیم که آقا این nosstrum های pvp واقعا چیز مسخره ایه و pvp رو از لذت خودش خارج کرده و انگیزه بازیکنها رو برای pvp واقعا کم کرده.چون طرف وقتی میبینه با یه ضربه میمیره دیگه انگیزه ای نداره بره و بیخیالش میشه.
من که um بودم یارو میومد منو با 2 تا ضربه میکشت چه برسه به بقیه
خودت اسمت چیه ؟نقل قول:
ما که خداحافظی کردیم کاراترم پاک شد یکی دیگه اسم مارو قاپید.
اسمت رو بگو
اسم من vs2oo و 1 ساعت res دارمنقل قول:
یه mage به همین نام فکر کنم تو pvp دیده بودم که فکر کنم تو بودی.همیشه من میرفتم میگرفتمش تا بقیه بیان بکشنش.البته من کارم کشتن این جور کلاس هاست تو پی وی پی زود میمیرننقل قول:
شما نیستی تو بازی ؟نقل قول:
حالا یه نفر تو شما هست پاگان که 7 نفری باید بکشیمش
nathan رو میگی.اره لامصب من ازش بدم میاد ادم مغروریه.یه واریور لول 58 هم داره.بقیه اکانت هاش رو نمیدونم.نقل قول:
تو شما هم خیلی ها رو دیدم اینجوری بودن