بابا من که چیزی نگفتم چرا میزنی؟:31:نقل قول:
منم با شما موافقم سرویس های eco مخصوصا 512 واقعا به صرفه هستن
از اون پست هم فقط منظورم این بود که سرعت روی یه عددی ثابت بمونه و تکون نخوره واقعا باحاله.
Printable View
بابا من که چیزی نگفتم چرا میزنی؟:31:نقل قول:
منم با شما موافقم سرویس های eco مخصوصا 512 واقعا به صرفه هستن
از اون پست هم فقط منظورم این بود که سرعت روی یه عددی ثابت بمونه و تکون نخوره واقعا باحاله.
نقل قول:
به خدا اگه من همچین قصدی داشته باشم من خودمم دارم شریکی میگیرم یعنه نصف بابام نصف هم خودم:19::14:
نه دیگه فایده نداره، دل ما رو پوکوندی یعنی شکوندی! بچه مایه دار بچه مایه دار بچه مایه دار!!!نقل قول:
چه سرویسی از اکو میخوای بگیری؟!نقل قول:
128 تش خوبه؟نقل قول:
سلام بروبچز ..........
یه مودم خوبه دو پورت معرفی می کنید ؟ لطفا ....
میخوام art2 بگیرم بعد دوتا کامپیوتر ازش استفاده کنن .... فقط یه چیزی آیا همزمان میتونن کانکت شن ؟ سرعتشون نصف میشه ؟
برای خودم نمیخوام ها ... من خودم اکو 512 گرفتم ...هنوز رانژه نشده ...
حاجی تو ما رو کشتی :31: (شوخی میکنم:40:)نقل قول:
مودم خوب میخوای asus 602 هر شرکتی که بگی باهاش سازگاره
هم lan داره و هم usb در ضمن همزمان نیاز نیست دوتا کامپیوتر کانکت بشن شما وقتی lan داری میتونی اینترنت رو روی دوتا کامپیوتر رو share کنی و همچنین سرعت هم تقسیم میشه بطوری که اگه هر دو همزمان دانلود کنند سرعت نصفه ولی اگه یکی کار نکنه کل سرعت میره برای اون یکی سیستم.
:11:
سلام
بچه ها سرویس منم امروز راه افتاد.
فقط از کجا بفهمم که لکو 512 بهم دادن ؟؟ مثلا 128 نیست !!
یک فایل دانلود کنن ببین روی چنده سرعتتنقل قول:
باید حدودا روی 60 تا 64 باشه :11:
اینو دانلود کن ببین سرعتت روی چنده :(البته اگ احتیاجش نداری دانلود نکنی حجمت بره بیخودی یکم بزار بره در حد 400 کیلوبایت تو این مدت ببین سرعت دانلودت در نرم افزاری مثل idm روی چنده)
Kaspersky Internet Security 2009 8.0.0.506 Final
کد:http://dnl-eu5.kaspersky-labs.com/products/english/homeuser/kis2009/kis8.0.0.506en.exe
فایل بالا رو cannot find میده.نقل قول:
ولی فیل های دیگه رو که امتحان کردم با خود IE دانلود کردم transfer rat رو 17 ایناست.
با دانلود منیجر رو 45 !!!
تو سایت خود شاتل سرویسم اکو 512 ثبت شده بود چک کردم.
چه جوریاست !!!؟؟؟
سلامممم :31:نقل قول:
" حاجی " چیه :2: :31: ( شوخی )
یه چیزی یادم رفت بگم ... این دوتا کامپیوتر رو بنا به دلایلی نمی تونیم بهم شبکه کنیم .. :31:
حالا چی ؟ همون asus am 602 براش مناسبه ؟ مطمئن باشم :10:
من تا شماهارو نکشم ول کن نیستم ..... :31::31::31::20::27:
بای بای