از بازار قیمت نگرفتم تو سایت ایران hp دیدم این قیمت زده بود . اگه اینطور باشه شاید اینو بگیرم ممنون از راهنمایی . :10:نقل قول:
البته این قیمت من با گارانتی ایران hp بود
Printable View
از بازار قیمت نگرفتم تو سایت ایران hp دیدم این قیمت زده بود . اگه اینطور باشه شاید اینو بگیرم ممنون از راهنمایی . :10:نقل قول:
البته این قیمت من با گارانتی ایران hp بود
ایران اچ پی هم در نظر بگیرین که گرونترین گارانتیه ایرانه.البته واقعا هم خوبه.به نظر من حسابی تو بازار بگردین.حیف 3140 بگیرین بعد یه مدت بگین حیف.نقل قول:
کدوم مدل از dv6 قابل رقابت با این مدل envy هست؟نقل قول:
اونقد که من میدونم هیچ کدوم یه همچین پردازنده با همچین رمی و نیز با این کارت گرافیک و اینکه فول اچ دی باشه نیست
اما دوست عزیز هرچی باشه شما تجربت بیشتر تو اچ پی.دوست دارم اشکالات ایم مدل رو بهم بگی.
اچ پی دستگاه بد نمیزنه مخصوصا اگر خاورمیانه نباشه که چه بهتر، اگر پولت به انوی نمیرسه DV6-3141tx رو بگیر
1.73 /8/750
دوستم ز آمریکا اومده اونجا 2 تا لپ تاپ اچ پی داره.نقل قول:
میگفت اچ پی باتری های ضعیفی داره زود به فنا میره.
البته یه مدل HP MINI داره میگفت این مدل باتریش واقعا خوبه.
دوستان عزيز اين مدلا داغ نمي كنهنقل قول:
بدنه گرم مي شه تو گيم اما فقط زماني اين گرما اسيب مي رسونه كه جلوي مجاري تهويه هوا گرفته شه و اون زمانه كه داغ مي كنه
توليد حرارات خود سي پي يو كور اي 63 درجه هستش
و گرماي توليدي گرافيك كمتر از اين حرارته پس اسيب نمي رسونه
اما بهترين انتخاب تو اي رنج قيمت فقط دي وي 6 نيست
انتخاباي بهتر هم مي تونين داشته باشين از برنداي ديگه با توجه به كاري كه مي كنين
اما اگه منظورتون كانفيگ و ديزاين و قيمت و وزن و اپ ديت بودنه بله جز بهترين انتخاباست
نقل قول:
سلام
انتخاب بدي نيست
اما اگه تخصصي بخواي به اين موضوع نگاه كني اچ پي به صرفه نيست برات به عنوان فروشنده
1 گارانتي
2 كيفيت مانيتور اچ پي نسبت به سوني خيلي پايينه
3 ميتوني سوني رو قيمت خيلي گرون تر و در نتيجه سود بيشتر بفروشي
4 قديمي كاراي بازار لپ تاپ ته پيشنهادشون اچ پيه و اون رو به عنوان بهترين برند مي شناسن بر خلاف شركتاي وارد كننده
5..
6..
7..
كيفت تمام برندا اومده پايين
ولي از طرفي كيفيت ساخت چين رفته بالا
شما كه وايو كار مي كني حتما اين موضوع رو مي دوني مدلاي اسفارش امريكا (به اسم امريكايي با لپبل كانادايي ) و مدلاي چيني (به اسم سفارش امريكا) از نظر كيفيت الان ديگه تفاوت خيلي زيادي ندارن بر خلاف گذشته
---------- Post added at 03:45 PM ---------- Previous post was at 03:42 PM ----------
نقل قول:
ان وي 15 كلا تو پارت خاورميانه تعريف نشده
خوب از اولم كه درايور اپتيك اكسترنال داشته پس زيادم تاثيري نداره
مشكل داغ كردن كلا قابل حل نيست
كول پد تا در نقش يه برنامه كوتاه مدت جواب ميده اما در نهايت نتيجه همونه
بقول يكي از دوستان قرار بعد 1سال بندازي دور با كول پد بعد 1سال و 1 ماه مي ندازيش دور
دليلتون واسه اين انتخاب چيه؟
كانفيگ خيلي شاخي نداره مخصوصا اينكه ان وي بخاطر رم بالاي 8 گرونه نه رم 8
---------- Post added at 03:49 PM ---------- Previous post was at 03:45 PM ----------
دوست عزيز در حال حاضر چين ميزنه مدلايي كه مربوط به خاور ميانه هستشنقل قول:
اونايي كه نيستم به سفارش امريكا و اروپا مي زنه
اگه پولت به ان وي نمي رسه 3175ee رو بگير از dv6
يا 1099Ee از سري envy14
عذر می خوام از چه نظر خوبه؟نقل قول:
کیف 14
موس 40 که معمولا 20 تومنی رو می دن
بیمه 10
داره 110000 تومن گرونتر می گیره
همراه با 6 ماه گارالنتی اضافه
کجاش می ارزه اخه!
در نظر بگیرین گارانتی ارزونتر هم تا 100 تومن گرون تر از بازاره
به همراه اون 110 تومن می شه 210 تومن که اصلا ارزش نداره
هر جا برین لپ تاپ بگیرین یا موس بیسیم می دن یا کیف ارجینال یا بیمه!
من تو بازار خودمو جر دادم تونستم نهایت تا 1.150 پیدا کنم 3150 رو تو تهران بدون گارنتی . با گارانتی 1.170 اقا هرکی نظری داره در مورد این لب تاپ بگه . ممنون .
همون جور كه loverlord عزيز گفت علت گرم شدن بيش از اندازه لپ تاپ ها بسته شدن مجاري تهويه هواست.نقل قول:
همچنين استفاده بيش از اندازه از لپ تاپ ها هم ميتونه اين امر رو پديد بياره.
بهترين كار خريد يه خنك كننده با 3 عدد فن هست كه ديگه هيچ مشكلي گرمايشي لپ تاپ شما پيدا نميكنه.
البته نياز نيست هميشه از خنك كننده استفاده كنيد. فقط براي تايمهاي بيش از 2 ساعت پيشنهاد ميشه. كه اگر هم هميشه از خنك كننده استقاده كنيد ضرري نداره.