سلام
میه مودم D-link -2640T دارم میخاستم بدونم چطوری نصب میشه ... مطابق دفترچه خود مودم رفتم ولی هیچی به هیچی
لطفا اگه میشه دقیق توضیح بدید
ممنون
Printable View
سلام
میه مودم D-link -2640T دارم میخاستم بدونم چطوری نصب میشه ... مطابق دفترچه خود مودم رفتم ولی هیچی به هیچی
لطفا اگه میشه دقیق توضیح بدید
ممنون
نقل قول:
با درود.دوست عزيز من از روي يه سايت آموزش نصب آزتك رو گرفتم و مو به مو اجرا كردم و از خود شركت هم vpi كه به گفتهء خود شركت 8 بود دادم و vci هم 35 ولي باز الان هم كه ميخوام وصل شم وصلم نميكنه و ارور 678 رو ميده نمي دونم چه مرگش هست اگه ممكنه بگو ديگه بايد چيكار كنم:41:بازم ممنون از محبت و مهري كه داشتي و راهنمايي كه كردي
خوب پس مشکلی نباید باشه!نقل قول:
فکر نمیکنم vpi 8 باشه من که تا حالا ندیدم هیچ شرکتی! همه شرکتها vpi 0 هست! شما vpi را صفر بگذار و امتحان کن!
از طریق lan وصل میشی دیگه!؟
اگه نشد یک عکس از صفحه اول مودم (Basic Home) بگذار!
نقل قول:
با درود دوست عزيز ممنونم بازم از راهنماييت ولي چطوري ميتونم اين عدد 8 رو به 0 تبديل كنم الان كه وارد به نت نمي تونم بشم از طريق adsl . با دايال آپ هم كه اين صفحه 192.168.1.1 رو نميشناسه كه برام باز كنه كه بتونم vpi رو شماره اش رو عوض كنم به 0 راه چاره چيه لطفا راهنمايي كنيد تا بتونم عوضش كنم خوده شركت زماني كه داشتم ازش راهنمايي ميگرفتم گفت vpi رو عدد 8 بذار در هر صورت ممنون اگر راهنمايي كنيد منتظر هستم تا هر چه زودتر اين كار رو انجام بدم و به نتيجه برسم كه مجبور نشم بگم خودشون بيان اميدوارم تا صبح مشكل حل بشه منتظرم .ممنون از محبتتون:20::40:
لازم نیست که وقتی به نت متصل باشی امتحان کنی شما مودم را روشن کن و ای پی مودم 192.168.1.1 را بزن باید اون صفحه بیاد اگه نیامد با مرورگر دیگه امتحان کن!نقل قول:
نقل قول:
با درود.دوست عزیز وقتی تو نت نباشم این صفحه باز نمیشه بعد هم وقتی تو نت باشم اول باید برم تو سایت خود آزتکتا بتونم این صفحه رو باز کنم بعد هم نتونستم پاک کنم vpi رو چون اجازه نمیده عوضش کنی انگار که از اول خودشون نوشتن و قابل تغییر نیست حالا باید چیکار کنم اگر به نتیجه نرسیم باید بگم خودشون بیان نصب کنند انگار باید تسلیمشون بشم بازم اگر ایده ای دارید منتظرم ممنون از راهنماییتون و منتظرمکد:www.aztech.com
چرا باید باز بشه!همین الان خودم امتحان کردم!مودم باید روشن باشه ها! و وصل باشه!نقل قول:
بابا به سایتش چی کار داره؟!:13: وقتی هم که داخل نت باشی کاری به سایتش نداره که!
اره کارخانه هست که از اول 8 هست!شما باید از اول یک اشتراک جدید از قسمت Quick Start درست کنی!
اگه باز نشد با یک مرور گر دیگه تست کن! با Internet Explore تست کن!
سلام دوستان . ميخوام يك مودم بخرم . ميخوام همه isp ها رو ساپورت كنه براي فقط يك كامپيوتر خانگي ميخوام. بين 40 تا 80 ميتونم هزينه كنم . نظرم بيشتر روي asus 602 هست اما ميخواستم بپرسم بهتر از اون هم هست يا نه كه خيالمون راحت باشه
بعد از كجا بفهميم اصلي هست و قيمتش چنده حدودا. اصلش با گارانتي معتبر رو از كجا ميشه پيدا كرد
ممنون
نقل قول:
با درود. انجام دادم باز شد صفحه اي كه گفتي حالا بايد چطوري يه quick start جديد بسازم.لطفا قدم به قدم بهم بگو ممنون از محبتت منتظرم:11:
سلامنقل قول:
asus602 مودم خیلی خوبیه
با همه شرکتام سازگاره
قیمتش 40 تا 45
از بازار رضا
این نظر شخصی من هست بهتره بازم در این رابطه تحقیق کنید
ممنون:11: