من انتشارات کتاب سبز رو خونده بودم عالی بود.نقل قول:
خود مولف کتاب درسی نوشته.
من انتشارات کتاب سبز رو خونده بودم عالی بود.نقل قول:
خود مولف کتاب درسی نوشته.
کتاب زبان فارسی دکتر سبطی(دریافت) اومده؟
من دارم شبقره رو میخونمنقل قول:
قواعد رو خوب توضیح داده
تعداد تستاش هم بالاست
کتاب خوبیه از وقتی دارم میخونمش زبان زیر 70 نزدم
بالاخره نفهميديم كدوم كتاب دين وزندگي خوبه اگه ميتونيد يك قسمت از كتابها را بصورت pdf بذاريد بتونيم بين مفاهيم آيات مقايسه بكنيم شايد اينجوري بهتر باشه زبان فارسي هم اخر آبان مياد ميتوني به سايت دريافت هم مراجعه كني
کد:http://www.daryaft-pub.com/
زبان انگليسي فقط و فقط كتاب سبز بخونين .واقعا عاليه
سلام
رمزینه دیف و زبان فارسی سبطی اومد؟
اگه نه کسی میدونه کی میاد؟
شماره قبادی رو ندارید و سبطی؟
سریع خبر بدید
ممنون
من خودم چون پارسال زبان3 اندیشه سازن گرفتم امسالم زبان پیش اندیشه سازان گرفتم که واقعآ خوبه.نقل قول:
از بین کتاب سبز و شبقره اونطوری که من دیدم:
شبقره بهتره.
آقا جون صدبار هنوز زبان فارسي نيومده حداكثر تا پايان آبان ميادنقل قول:
بچه ها:
1.کسی کتاب اموزش مثلثات احمد قندهاری (نشر مهاجر) رو خوانده؟مطالب رو روان و مفهومی توضیح داده؟اگه کتاب بهتری برای اموزش مفهومی مثلثات می شناسید لطفآ راهنمایی کنید.
2.برای امار کتاب کلاس رمزینه چه طوره؟
3.برای اموزش حسابان از بین کتاب عباس امیدوار (اندیشه سازان-مبتکران) و محمود نصیری (مبتکران) کدام رو پیشنهاد می کنید؟کدام روان تر و مفهومی تره و مطالب رو ساده تر بیان کرده؟؟.مرسی از راهنماییتون.
بچه ها:
1.کسی کتاب اموزش مثلثات احمد قندهاری (نشر مهاجر) رو خوانده؟مطالب رو روان و مفهومی توضیح داده؟اگه کتاب بهتری برای اموزش مفهومی مثلثات می شناسید لطفآ راهنمایی کنید.
2.برای امار کتاب کلاس رمزینه چه طوره؟
3.برای اموزش حسابان از بین کتاب عباس امیدوار (اندیشه سازان-مبتکران) و محمود نصیری (مبتکران) کدام رو پیشنهاد می کنید؟کدام روان تر و مفهومی تره و مطالب رو ساده تر بیان کرده؟؟.مرسی از راهنماییتون.