ُفکرکنم شما باید گوشیتون رو هک کنید ... بعد نصبش کنید ....
ُفکرکنم شما باید گوشیتون رو هک کنید ... بعد نصبش کنید ....
شما فایل رزولوشن (20001079.txt) رو کپی نکردی اونو کپی کن حل میشه مال ان 82 رو اکثثر گوشی ها جواب میدهنقل قول:
عزیز من هر بازی نصب مبکنم چه کرک شده و چه تریال ... ارور ekern3 میده و بازی اجرا نمیشه
حالا دیگه شاد شو:46:
راستی منم 6220 دارم اگه فایلی پیدا کردی که صفحه رو چرخوند ممنون میشم بذاری منم استفاده کنم این فایل ها فقط بازی رو اجرا می کنن
:40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::4 0::40::40:
لا اله الا الله.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
پست بالا رو زیارت کردی؟
نقل قول:سلام:20:نقل قول:
من چی گفتم به شما؟ مشکلات دقت کردی؟
تو اونجا مطرح کن.
---------
باید فایل پچ و آنپچ رو دانلود و آنپچ کنی تا بتون بازی نصب کنی...قسمت دوم و گام دوم آموزش.
شاد باشی:40:
باید یه فایل txt رو جاگذاری کنی..اسمشو عوض کن و بزار:نقل قول:
20001079.txt
بعد بزارش تو این آدرس:
c:\private\10202be9
جایگزین قبلی کن (اگه بود)
کد:http://rapidshare.com/files/193240068/sharaku_20001079.txt.html
شما از روی آموزش عمل کردی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گام به گام با آموزش برو..نقل قول:
شاد باشید:40:
از شما عذر خواهی میکنم.
به خاطر راهنماییتون ممنونم :40:
روز بخیر یونس جان
یه سوال چند وقته مخمو درگیر کرده
گوشیت چیه؟؟
سلام آقا یونس
تمام کارهایی که شما گفتید انجام دادم بازیها نصب شد ، ولی مشکلی که هست وقتی یه بازی مثل Dirk Dagger و یا بقیه بازی ها رو اجرا می کنم یه صفحه سیاه و بعد آرم انگیج میاد و همون جا قفل میکنه.
سوال دوم من اینه که من از کدوم کلاینت استفاده کنم :
1- کلاینت رپیک شده BinPDA
2- کلاینت رو از سایت انگیج دانلود کنم.
گمانم از سايت خودش دانلود كني بهتر باشه...چون گوشيت مشكل ساپورت نداره...راجع به اون مشكل هم بايد فايل txt گمانم جاگذاري كني...الان بايد برم. ميتوني همين قبلي رو دان كني و اسم 79 رو بزاري تو فايلش...:31: نميدونم جواب ميده يا نه...:13:نقل قول:
شاد باشي:40:
این کار کردم نشد.نقل قول:
راجع به اون مشكل هم بايد فايل txt گمانم جاگذاري كني...الان بايد برم. ميتوني همين قبلي رو دان كني و اسم 79 رو بزاري تو فايلش...