تو شب یا روز یونس جان؟؟؟؟
Printable View
تو شب یا روز یونس جان؟؟؟؟
امروز رفتم n95 8gb رو دیدم، خیلی صفحه گنده ای داره! دلم میخواد اونو داشته باشم. ولی اگه بعد اینکه اونو خریدم پشیمون شدم چیکار کنم!!!!
چقدر رو 82 بدم 8 گیگ بگیرم خوبه؟
سبز ها واقعیت داره؟ اگه آره پس چرا میگن 82 بهتر بازی هارو اجرا میکنه؟
این قسمت قرمز یعنی چی؟
N82
- 100 MB internal memory
- 128 MB SDRAM Memory
- ARM 11 332 MHz processor
Infrared port No
Standard battery, Li-Ion 1050 mAh
Stand-by Up to 225 h
Talk time Up to 4 h 20 min
N95 8GB
- 8 GB internal memory
- 128 MB SDRAM memory
- Dual ARM 11 332 MHz CPU
- 3D Graphics HW Accelerator
Infrared port Yes
- Dual slide design
(که جون میده واسه N-gage)
Standard battery, Li-Ion 1200mAH
Stand-by Up to 280 h
Talk time Up to 6 h
Bluetooth v2.0 with A2DP
مدتی که طول میکشه باتری خالی بشه تو 8 گیگ بیشتره؟
r_m_1002 جان، اینو تست کردی؟نقل قول:
نقل قول:
نه بابا. به خودت داری تلقین میکنی. نمیشه که با یک گیگ فیلمبرداری کیفیت بیاد پایین که:18:
ای بابا لینوکس لرنر جون تو هم میخوای 8 گیگ بخری ؟؟؟؟
ولی من میدونم بعدش یا پشیمونی یا هیچ حسی نداری....
با سلام.
دوستان یه سوال داشتم.
مصرف باطری تو n82 چطوره؟دوستانی که این گوشی رو دارند ایا از باطریش راضی هستند.من برادرم میخواد این گوشی رو بگیره چون باطریش 1050 میلی امپره مونده که چکار کنه.
ممنون میشم اگه جواب بدین.:10:
تو روز ديگه...شب كه نميشه فيلم گرفت...نقل قول:
جواب نميده زحمت نكش...نقل قول:
نه بابا 1 گيگ 2 گيگ نيست كه...من تا حالا با گوشيم 4800 تا عكس انداختم و حدود 4.5 گيگ هم فيلم گرفتم...نقل قول:
ولي كم كم دارم راقب ميشم كه آپديتش كنم..:20:
تاييد ميشهنقل قول:
باتريش با كار معمولي 1.5 روز دووم مياره...اگرم كار نكشي تا 4-5 روز..نقل قول:
شاد باشي(د) :40:
تو فروم نوکیا n82 رو با n95 8gb مقایسه کردم و طبق گفته ی شما تمام اون قابلیت هایی که 8 گیگ داره رو 82 هم داره و تنها تفاوتشون ظاهرشونه! منم بی خیال صفحه نمایش بزرگترش شدم. چون اگه یک دفعه n95 8gb مثل اوندفعه که n82 از تو جیبم خورد رو آسفالت بیفته، دیگه فکر نکنم از اسلاید و ال سی دیش چیزی بمونه!
ما n82 ای موندیم...
یونس جان اصلا این حرفی که میزنی ارزش علمی نداره! چون امکان نداره با فیلم برداری زیاد کیفیت دوربین بیاد پایین و با آپدیت دوباره درست شه. نمیدونم شما چیزی جایی شنیدی؟
در پناه خدا
خودمم شك كردم...ولي جديدا" انگار عكسارو تيز تيز ميندازه..:19: حالا فعلا" باحاش سر ميكنم شايد درست شه...:20:نقل قول:
سلام
دوستان و بزرگان
این گوشی n82 ما یه چند وقت پیش حدوده 4 ماه دچار مشکل بر عکس شدن صفحه شد که خوب هر چی گشتم کسی نتونست درست کنه غیر یه تعمیر کار حالا . ولی بعد درست شدن صفحه همون موقع دوربینش از کار افتاد یعنی نرم افزار گرفتن عکسش هنگ میکنه و نمیشه باهاش کار کرد و باید دره دوربینو بست با فلشم درست نمیشه . مشکل از خوده دوربینشم نیست چون یه دوربین دیگه هم روش امتحان شده . خلاصه اوون تعمیرکار گفتش قطعشو ندارم . اگه اشتباه نکنم گفت درایور یا یه همچین چیزاییش مشکل داره که 20 30 هم بیشتر نمیشه خرجش .
حالا اساتید یه تعمیرکار متخصص میشناسین واسه n82 که همچین چیزیو درست کنه ؟
4 ماه پیش هم پست دادم کسی جواب نداد !! اندفه خدا کنه جوابو بگیرم؟؟