یه چند روز بعد از نصب ویندوز این دو تا آنتی ویروس تقریبا به تمام فایل های موجود در کامپیوتر که معمولا سیستمی یا درایوری هستن ایراد می گیره می گه ویروس virus.win32.virut.av داره ! چطوو کنم ؟
Printable View
یه چند روز بعد از نصب ویندوز این دو تا آنتی ویروس تقریبا به تمام فایل های موجود در کامپیوتر که معمولا سیستمی یا درایوری هستن ایراد می گیره می گه ویروس virus.win32.virut.av داره ! چطوو کنم ؟
سلام
من وقتی میخواهم یکی از نسخه های kaspersky را با dap دانلود کنم یه برنامه چند کیلوئی دانلود میشود و هیچ جوری نمیتونم با dap دانلود کنم و به خاط اینکه وسط کار ممکنه دیس بشم حتما میخواهم با نرم افزار مخصوص دانلود کنم
مشکل چی میتونه باشد؟
ولی من شنیدم که 125 به خوبی ویروس تشخیص نمی ده. من خودم 125 دارم ولی قبلا که 132 بود تمام مشکلات کامپیوترم حل شده بود(توی یک تاپیک دیگه همش هست) و من از 132 خیلی خوشم اومدنقل قول:
نظر شما چیه؟
به نظر ميرسه شما برای دانلود محصول لينک مستقيم رو به برنامه نميدين به خاطر همين DAPيک صفحه html برای شما دانلود ميکنه چون شما اگه لينک مستقيم دانلود محصول رو به DAP يا هر فايل منيجری بدين بايد راحت دانلود کنه، لينک مستقيم رو هم از سايت خود کسپر بگيرين:نقل قول:
لينک مستقيم آنتی ويروس 7.0.1.325
لينک مستقيم اينترنت سکوريتی 7.0.1.325کد:http://dnl-eu6.kaspersky-labs.com/products/english/homeuser/kav7.0/kav7.0.1.325en.exe
کد:http://dnl-eu6.kaspersky-labs.com/products/english/homeuser/kis7.0/kis7.0.1.325en.exe
دوست عزيز از نظر شناخت ويروس اينطور نيست که شما ميگين، چون تمام ورژن های 7 و حتی 6 از يک ليست ديتا بيس استفاده ميکنند، و در شناخت ويروس فرق ندارن بلکه فرقشون در موارد ديگه هست...نقل قول:
در مورد بهتر بودن ورژن 7.0.0.125 و 7.0.1.325 من که از دو تاش استفاده کردم راضی بودم البته شايد دوستانی که از سيستم نسبتاً پايينی استفاده ميکنند، از ورژن 7.0.0.125 راضی تر باشن درکل به غير از ورژن 7.0.1.321 که اشکال داشت 2 ورژن نامبرده خوب هستن و اشکال عمده ندارن
سلام
اول تشکر میکنم از همه دوستانی که در این انجمن زحمت میکشند و به بقیه کمک میکنند
مشکلی که من دارم اینه که هر نسخه ای از کسپر که که میخواهم اپدیت کنم عملیات با موفقیت تموم نمیشود و با خطای not all componentwere updated مواجه میشوم و از فایلی هم که خطای میگیرد krneng.avc میباشد
که پیغام میدهد این فایل پیدا نشد
این مشکل گاهی پیش می ادنقل قول:
اگه این اتفاق افتاد شما سعی کنید بعدا مجددا اقدام به آپدیت کنید اما اگه حتی در روزهای مختلف باز هم شما با همین پیغام مواجه شدید سعی کنید مطابق شکل منطقه رو عوض کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه بازم مشکل حل نشد دوباره همین جا مطرح کنید
دوست عزیز بازهم همین مشکل را دارد
در ضمن فایل اپدیت antivirus و internet security که فرقی نداردند؟درسته؟
شما از آنتی ویروس استفاده می کنید - یا اینترنت سکیوریتی؟نقل قول:
و از چه ورژنی؟
و به چه طریقی می خواین آپدیت کنید که نمی شه - از سرور های کسپر به صورت آن لاین یا به صورت دستی و اف لاین؟
اگه دستی از چه پوشه هایی برای این کار استفاده می کنید؟
اول اینکه از توجه و پیگیری شما ممنون هستم
من از اینترنت سکیوریتی ورژن 7.0.1.325 استفاده میکنم
به صورت دستی میخوام که اپدیت کنم
من پوشه av-i386-daily را از سایت کسپر دانلود کردم و اون را به قسمت update setting اضافه کردم و خلاصه طبق دستورالعمل هایی که در همین انجمن گفته شده بود پیش رفتم
در ضمن شما هم یه روشی توضیح داده بودید که باید یه پوشه درست کنیم (Update distribution) و غیره
که من این طور برداشت کردم که بعد از ساختن این پوشه باید به اینترنت وصل شویم تا اپدیت کامل شود و در این پوشه ساخته شود که البته من دیدم با سرعت خیلی کمی این کار انجام میشود که برام مقرون به صرفه نبود
خلاصه نمیدونم چرا اپدیت نمیشود