خي عزيز من اينو زودتر بگونقل قول:
در همون نرم افزار Tray Layout ميتوني تنظيمات مربوط به هر دكمه دلخواه در صفحه كليد رو خودت انجام بدي
كافيه پس ار باز كردن نرم افزار روي دكمه مورد نظر كليك كرده و كاراكتر موردنظر رو بهش اعمال كني
Printable View
خي عزيز من اينو زودتر بگونقل قول:
در همون نرم افزار Tray Layout ميتوني تنظيمات مربوط به هر دكمه دلخواه در صفحه كليد رو خودت انجام بدي
كافيه پس ار باز كردن نرم افزار روي دكمه مورد نظر كليك كرده و كاراكتر موردنظر رو بهش اعمال كني
با سلام
یه کی نمی دونه چطور میشه توی ورد (2003) footnote رو دو ستونه کرد؟ :41::41::41:
چون استادمون 5 نمره به هرکه جواب بده میده. (فقط اگه میشه سریع):31: :8::8:
ممنون دوست عزیز از راهنمایی های شمانقل قول:
یه سوال دیگه هم داشتم :
میخواستم بدونم که کلا چند راه برای فارسی کردن صفحه کلید وجود داره ؟
یکیش همین نرم افزار tray layout هست که من استفاده میکنم
یکی دیگه هم هست که اسمش رو نمیدونم . کلا میخواستم بدونم چند راه وجود داره یه راهنمایی کنید
با تشکر
باسلام
دوستان حتماتاكنون درنامه هاي اداري ديده ايدكه درمتن نامه نوشته شده باشد مثلاطي نامه شماره فلان بعدزيرآن يك خط كسري است وزيرخط كسري تاريخ نامه رابنويسندلطفا اگركسي ميداند كمي دقيق بگويدكه بايدچكاركنم.ميدانم كه بايدازEquation Editor استفاده كنم ولي نميدانم باكدام قسمت اين امكان ميشود چيزي مثل شكل زيررانوشت واقعا كلافه شدم ممنون ميشوم كسي يك راهنمايي كامل كند.
متشكرم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من فكر ميكنم استادتون خودش بلد نبوده مطلب رو و اصلا نميدونسته كه اين كار امكان پذير هست يا نهنقل قول:
براي همين هم ....
فكر كنم باز هم اين مطلب در اين تاپيك بحث شده بود
نتيجه اينكه اين كار شدني در ورد شدني نيست
سلامنقل قول:
همه راه هايي كه براي فارسي كردن صفحه كليد بكار ميرود در نهايت به تغيير فايل Kbdfa.dll ختم ميشود
حالا اينكار يا بصورت دستي (جايگزيني اين فايل) يا بصورت نصب نرم افزار (مانند همون Tray layout يا مشابه هاي آن) انجام ميگردد
موفق باشي عزيز
سلامنقل قول:
همونطور كه خودت هم اشاره كردي اينكار فقط از طريق Microsoft equation 3.0 در ورد امكان پذير هست
شما بايد از دكمه مربوط به ايجاد خط كسري استفاده كني كه در دكمه هاي اين اديتور موجود هست
نمیشه فاصله خطوط رو کم کنیم بعد خط بالا رو به صورت زیر خط دار و خط پایین رو معمولی بنویسیم؟!:20:نقل قول:
با اينكار غير استاندارد شما ميخواي يه خط كامل رو براي اينكار مصرف كني !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
چرا بايد لقمه رو دور سر پيچوند وقتي راه حل طبيعي براش حل هست !!؟؟؟؟
خب فقط پرسیدم!نقل قول:
این microsoft equal چیه؟!