ممنون از راهنماییتون حالا تو این باکسهای پورتد به نظر شما مستطیلی بهتره یا دایره ای.نقل قول:
ممنون از راهنماییتون حالا تو این باکسهای پورتد به نظر شما مستطیلی بهتره یا دایره ای.نقل قول:
تا 1ملیون و چهارصد میخوایم هزینه کنیم با 2نا سابنقل قول:
سلامنقل قول:
اين نظر بنده هستش البته در حضور اساتيد بي ادبيه:11::11::11:
هديونيت:7150 تومن205
باند:دو جفت 718 تومن 150
آمپ باند:PCX540 تومن160
ساب دو عدد ساند استريم T4 12 اينچ 300 تومن
آمپ سابها رو دوستان من نظرم رو اينه PCX 1000D
2 باكس مجزا تومن 70
كابل و بقيه لازمات تومن 70
با آمپ سابها حدودا1400000تومن
[QUOTE=مهدی بی ترمز;4835417]نقل قول:
والا همین سیستمی که رضا جان پیشنهاد داد برا خودم رو دارم براش جور میکنم
یه ساب t4 آمپ ساب هم که pcx 1000d
80لیتر 35 هرتز یادم میمونه بیشتر مثل خودم رپ و low bass براش مهمه .
حالا این فرکانسی که گفتی چی هست و چه تا ثیری داره؟
[QUOTE=isbn;4836587]فرکانس تیون مربوط به باکس های پورتد میشه هرچی این عدد بیشتر باشه قدرت و کوبش بهتری داریم و هرچی این عدد کمتر باشه کیفیت و low بیس بهتری داریمنقل قول:
من به شما با توجه به اینکه بیشتر رپ گوش میدید یه باکس 80 لیتر با فرکانس تیون 32 هرتز پیشنهاد میکنم
دوست عزیز آمپ pcx 1000d روی 2 اهم 800 وات میده که برای 2دونه t4 که هر کدوم900 وات آرامس میده کافی نیست شما نمیتونی 2 تا t4 رو تو ماشینت راه بندازی بدلیل کمبود برق شما برای اینکه این 2 تا t4 رو بخواهی خوب راه بندازی نیازمن یه آمپی هستی که 2 کیلوات قدرت داشته باشه که باید هزینه زیادی برای برق و آمپت کنار بزاری پس منطق میگه یه دونه t4 بزار ولی خوب راهش بنداز مطمئن باش اگه 1 دونه رو خوب راه بندازی تو ماشین نمیتونی بشینی از شدت صدانقل قول:
شما هدفت از بستن سیستم چیه سیستم برای کل انداختن میخوای؟ یا برای لذت بردن از موزیک تو اطاق ماشینت؟
---------- Post added at 03:30 PM ---------- Previous post was at 03:27 PM ----------
پورت های مستطیلی بهتر هست بدلیل اینکه نویز کمتری تولید میکنننقل قول:
سلامنقل قول:
شما تو نوشتن مدلهاي كن وود داراي تناقض هستيد كدوم نو و كدوم دست دوم هست.
در كل امپ چهار كانال M845 به نظرم بهتره نو هستش.
شكل باكس زياد مهم نيست.مهم صحيح و اصولي ساختن باكس هستش.البته بهترين صدا رو ميتونيد از باكسهاي MDF با ضخامت "3/4 بگيريد.نقل قول:
[QUOTE=isbn;4836587]به طور كلي ميتوان گفت فرکانس تیونینگ نشان گر این است که پایین ترین فرکانسی که در یک باکس پرتد با قدرت و کیفیت اجرا خواهد شد.يعني زير اين فركانس قدرت سيستم به طور چشمگيري كاهش ميابد.براي بدست اوردن صحيح يك فركانس نيون به پارامترهاي ساب و همچنين نرم افزار نياز هست.اگر حجم خالص باكس ثابت باشه با افزايش طول پورت فركانس تيون كاهش و با كاهش طول پورت فركانس تيون افزايش ميابد.نقل قول:
[QUOTE=مهدی بی ترمز;4836721]البته بايد پارامترها رو ديد بعد توصيه به فلان حجم رو داد.البته خود كارخونه هم باكسهائي رو توصيه ميكنه كه من شخصا به اونها زياد توجه نميكنم.بيشتر General ميدن.نقل قول:
البته حتما شما صداي اين ساب رو تو اين باكس شنيديد.
دوست عزیز من تا حالا 3 تا باکس برای t4 ساختم و توی برنامه با توجه به پارامتر های این ساب بارها بارها این مدل ساب رو مدل کردم و از روی شکم نگفتم 80 لیتر
شما درست میفرماید برای اینکه بدونیم چه فرکانس تیونی برای ساب مناسب هست باید پارامتر های اون ساب و همچنین نرم افزار مورد نظر رو در اختیار داشته باشیم و لی حرف من در مورد فرکانس تیون و تاًثیرش کلی بود
در ضمن پورت مستطیل شکل تا حدودی نویز کمتری نسبت به پورت دایرهای شکل داره اینو میتونید توی نرم افزار ببینید
خوب پس نتیجه شد که بگم باکس 80 با 32 هرتز تیون بسازن براش بعد قیمتش چند میشه؟
واینکه آقا مهدی بنظرت pcx 1000d این t4 رو خوب تغذیه میکنه؟؟؟
بد نیست 800 وات بهش میده ساب شما 900 وات هستنقل قول:
قیمتpcx 1000d چقدره؟