سلام
اسامی آخرین بازدید کننده ها از پروفایلم تغییر نمیکنه!مشکل از کجاست؟
Printable View
سلام
فکر میکنم به این علت باشه که افرادی که از پروفایل شما بازدید می کنند با حالت مخفی این کار رو انجام میدن ، تعداد بازدید ها بالا میره ولی اسامی افراد مخفی نوشته نمیشه ( Invisible ) .نقل قول:
ای بابا ....ملت چه بیکارنا...آخه با پروفایل من چیکار دارن:31:نه خارج از شوخی...خیلی وقته اینجوریه یعنی همه الان رو مد مخفی میان میرن؟:21:نقل قول:
فکر میکنم به این علت باشه که افرادی که از پروفایل شما بازدید می کنند با حالت مخفی این کار رو انجام میدن ، تعداد بازدید ها بالا میره ولی اسامی افراد مخفی نوشته نمیشه ( Invisible ) .
بالاتر گفتید که اسامی بازدید کننده ها تغییر نمی کنه ...نقل قول:
ای بابا ....ملت چه بیکارنا...آخه با پروفایل من چیکار دارننه خارج از شوخی...خیلی وقته اینجوریه یعنی همه الان رو مد مخفی میان میرن؟
خب مهم ترین دلیل این می تونه این باشه که جز اون 10 نفری که براتون نمایش داده شده، کس دیگه ای بازدید نکرده و نمی کنه از پروفایلتون !!
منطقی نیست؟!
راستش منم حس میکنم برای من تغییر نمیکنه...
میشه یکی بیاد تو پروفایلم؟
الان ایناس:
++morteza+ B.J.U+ Boromir+ Dreamland+ frnsh+ Karkas20+ meto_895+ mohsen_rkh+ Pooya Raki+ vista7
شما پروفایلتم محدود کردی.الان ببین اسم من تو آخریا هست یا نهنقل قول:
واسه من که نمایش داده نمیشه آخرین بازدید کننده هات!نقل قول:
میشه یکی بیاد تو پروفایلم؟
ولی اومدم تو پروفایلت ... ببین ثبت شد اسمم یا نه ... (ممکنه چون محدود کردی، ثبت نشه)
دستت درد نکنه
نه ، ثبت نشد.
morteza+ B.J.U+ Boromir+ Dreamland+ frnsh+ Karkas20+ meto_895+ mohsen_rkh+ Pooya Raki+ vista7
اما فکر کنم کنتور میندازه.
فکر نکنم محدود کرده باشم.برم ببینم...
من الان اومدم ها :دینقل قول:
morteza+ B.J.U+ Boromir+ Dreamland+ frnsh+ Karkas20+ meto_895+ mohsen_rkh+ Pooya Raki+ vista7
آره محدود کرده بودم.
بیزحمت دوباره بیاید
حالا که تا اونجا میاید یه 30-40 تا رفرشم بدید:دی
---------- Post added at 01:14 PM ---------- Previous post was at 01:13 PM ----------
شما بودی....................:دینقل قول:
خوب تغییرش دادم میشه یکی بیاد پروفایلم ببینم واسه منم تغییر میکنه یا نه.ممنون میشم:11: