سلام به بروبکس شاکی ! :4:
نمی دونم وقتی داشتم پیغام هاتونو می خوندم باید می خندیدم یا گریه می کردم ! :44:
خنده واسه کسایی که کنکور امسالو کلا سخت و غیراستاندارد می دونن برای توجیه کردن خودشون & گریه واسه کسایی که حاضرن ففط برای اینکه بگن دانشگاه رفتیم هر جایی قبول شن !!! :9:
البته نظر خودتونه! به نظر من تو مملکتی که اوضاع کارش افتضاحه رفتن به یه دانشگاه مسخره یعنی 4 سال اتلاف عمر و بعد هم بیکاری ! :37:
من از کنکور امسال اصلا طرفداری نمی کنم و قبول دارم که تا حدی غیراستاندارد بود ( از نظر سایز دفترچه سوالات و چند تا از سوالاش !!! ) ولی نه تا اون حدی که شماها می گید ! با احترام به نظر همگی :10: کنکور امسال در کل واقعا اسون بود ...به خصوص فیزیک و شیمیش !
من براتون دعا می کنم هر جایی که دوست دارید و به صلاحتونه قبول شید !
شما هم واسه من یه دعای وارونه کنید ! :46:
دعا کنید رتبم تا حد ممکن افتضاح بشه !!! با درصدهایی که گرفتم رتبم احتمالا بین 100 تا 200 می شه و با این حساب خونوادم مجبورم می کنن برم صنعتی همینجا ( اصفهان ! ) :45: ولی من فقط برق شریف می خوام !
حاضرم واسش یه سال دیگه بخونم ! ... دعا کنید رتبم تا حد ممکن افتضاح شه ! منم براتون وارونه دعا می کنم ! :11:
یه چیز دیگه !
کیا می خوان واسه سال آینده بخونن ؟!
فکر نمی کنین یه کمی جو دانشگاه سال آینده واستون سخت باشه ؟! اینکه 1 سال از بقیه بزرگتر باشید ! به نظرم واقعا زجرآوره ! :41: دوستام بهم می گن خل شدی ولی واقعا تنها موضوعی که این چندروزه منو به شدت زجر می ده همینه ! با یه سری فنچ بشینی سر یه کلاس ( اونم شریف که همه سال اول قبولن ... ! ) :45:
شرمنده زیاد حرف زدم ! :20:
موفق باشید ... واسه همتون دعا می کنم ... دعای وارونه !!! یادتون نره ... دعا کنید بتونم جو سال آینده رو تحمل کنم ! :11::40: