مثل اینکه کسی به سوالای ما توجهی نمیکنه؟نقل قول:
نکنه چون مدتیه که نیستم فراموشم کردید؟:41:
Printable View
مثل اینکه کسی به سوالای ما توجهی نمیکنه؟نقل قول:
نکنه چون مدتیه که نیستم فراموشم کردید؟:41:
'گرافیکش چی هست call of duty 4 رو ساپورت میکنه؟نقل قول:
ATI Radeon X1250نقل قول:
COD4 رو با جزييات متوسط ميتوني بازي كني
اينتل هم اگه بخواي اين هست
biostar GF7100P-M7S
حدود 60 تومن كه قدرتش تقريبا در همون سطحه
دوستان من چند ساعت طول کشید تا یکم از صفحات این تاپیک و بخونم که بتونم یک مادر برد انتخاب کنم آخرش هم نتونستم چون نه
قیمتی داشتن و نه در باره شون بحث شده ،
لطفآ کمک کنید چون چند روزه دارم تو بازار می گردم و هر کس یک چیز رو معرفی می کنه که اکثر اصلا اطلاعاتی در موردش ندارن !
حالا من دنبال یک مادر برد که قابلیت اورکلاک هم داشته باشه تا قیمت 150 و یک سی پی یو تو همین رنج قیمت هستم در کل
300 تومان بیشتر نمی خوام برای این دو هزینه کنم حالا چی می تونم بخرم ؟
اگر Asus باشه بهتره چون تو اصفهان راحت تر گیر میاد البته Giga هم راحت گیر میاد ولی چون چند سالی از گیگا و سی پی یو AMD
استفاده کردم زیاد نمی خواهم دوباره برم طرفشون ...
:20:سلام
با کمال ناامیدی این پست رو میزنم امیدی به جواب ندارم خودم زیاد مطلب میخونم تا مزاحم شما نباشم اما خوب خیلی چیزها هست که شما اساتید بهتر میدونید و من خیلی کمتر:11:
حالا سوالم اینه این مادربرد EliteGroup X48T-A که در زیر عکس و مشخصاتش رو قرار دادم شما هم یک نظری بدید راجع به این برد ممنون میشم:10:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
X48T-A, ECS first Black-Extreme product 2008, features Intel X48 and ICH9R chipsets, by supporting FSB1600 and DDR3 1600/1333, providing great performance. X48T-A accentuates high quality CPU power design with ferrite core chokes,and solid capacitors, improve its durablity significantly. Moreover, X48T-A provides ultimate graphics performance with PCI-E Gen2.0 x16 interface, upgrades your visual experience. X48T-A is the best chioce for gaming usage.
این برد مورد نظر منه قیمتش هم حدود 220هزار تومان هست:20:
در كل مادربورد خوبيه... حالا از اين مادربورد قراره چه استفاده اي بشه؟ (با توجه به Ddr3 بودنش...!)
اولش که این پست رو خوندم گفتم چه سواله سختی باید باشه...خوب نظر بقه رو میخوای؟ اگه نظر کلی که در مورد این مادر برد میشه گفت که بهترین فاکتورش قیمتشه.نقل قول:
خوب برای استفاده خودم میخوام بخرم هر کاری میکنم گفتم شاید خرید مادربردی با ساپرت DDR3 بهتر باشه تا DDR2 ..... اورکلاک هم دارم بازی گرافیک رندرینگ و بیشتر البته نرم افزارهای تست کار میکنم:20:نقل قول:
پردازنده هم Core 2 Quad 6600 هست اگر خدا بخواهد:20: استفاده همیناست دیگه فقط قصد ارتقاء سیستم دارم:5:
DDR3 بخش اعظم بودجه رو مي گيره و فقط وقتي به درد مي خوره كه محدوديت بودجه نباشه... ( يعني Price/Performance خوبي نداره!)نقل قول:
پیشنها من باز هم مین giga byte و سیپی یو amdنقل قول:
این مدل مین خوبیه: ga-ma770-ds3 اگه از نمایندگی بگیری از 140 بیشتر نیست البته تا چهار ماه پیش 180 تومن قیمتش بود