این تصویر رو ببینید متوجه میشید،البته ابتدا باید یکمرتبه سرویس بالاتری داشته باشید تا کدشو داشته باشید،مثلا اگه 512 داشته باشید نمیتونید کد های مربوط به 2مگ رو ببینید.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
این تصویر رو ببینید متوجه میشید،البته ابتدا باید یکمرتبه سرویس بالاتری داشته باشید تا کدشو داشته باشید،مثلا اگه 512 داشته باشید نمیتونید کد های مربوط به 2مگ رو ببینید.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی و ممنون بخاطر این پست ارزشمندتون . من واسه ماه گذشته تغییر سرویس داده بودم از 2 مگ به 1 مگ این ماه رو میخواستم شارژ کنم دیدم 2 مگ نیست توی جدول کلی اعصابم خراب شد که چرا تغییر سرویس دادم حالا به این اموزش خیالمون راحت شد . البته دو ماه پیش که مشکل سوئیچ به بانک ملت پیش اومده که دوستان نتونستن تمدید کنن این روش رو برای تغییر بانک انجام دادم که ناموفق بود .نقل قول:
- - - Updated - - -
مرسی و ممنون بخاطر این پست ارزشمندتون . من واسه ماه گذشته تغییر سرویس داده بودم از 2 مگ به 1 مگ این ماه رو میخواستم شارژ کنم دیدم 2 مگ نیست توی جدول کلی اعصابم خراب شد که چرا تغییر سرویس دادم حالا به این اموزش خیالمون راحت شد . البته دو ماه پیش که مشکل سوئیچ به بانک ملت پیش اومده که دوستان نتونستن تمدید کنن این روش رو برای تغییر بانک انجام دادم که ناموفق بود .نقل قول:
احتمالا یه سرویس های هم باید داشته باشن که نامحدود هستن مثل ادراره ها و بانکها که اون کدها رو هم کسی پیدا کنه عالی میشه :n12::n12::n12:
سلام
دوستان, بعد از انتخاب ترافیک و تلاش برای ورود به صفحه پرداخت بانک ملت.... با ارور پرداخت مواجه میشمخطا در پرداخت : ناتواني در اتصال به سرور بانک جهت گرفتن رسيد پرداخت... نظری دارید؟
واقعا شما انتظار دارید درگاه بانکی ساعت ۴ کار کنه؟:|نقل قول:
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
مگه درگاه اینترنتی بانک اداره دولتیه که فقط توی ساعات اداری کار کنه ؟ :n09:نقل قول:
اوه ... راست میگی هانقل قول:
اصن حواسم نبود... تازه جمعه هم هست همه جا تعطیله
وجدانی با این جمله ات داغونم کردی ...
جهت اطلاع درگاه بانکی فقط اسمش درگاه بانکیه و در اصل شما به شبکه اینترنتی امن وصل میشید که این درگاه حکم واسطه بین بانک و سایت فروشنده هست که در هر زمانی و در هر جایی میتونید پول رو پرداخت کنید
- - - Updated - - -
اوه ... راست میگی هانقل قول:
اصن حواسم نبود... تازه جمعه هم هست همه جا تعطیله
وجدانی با این جمله ات داغونم کردی ...
جهت اطلاع درگاه بانکی فقط اسمش درگاه بانکیه و در اصل شما به شبکه اینترنتی امن وصل میشید که این درگاه حکم واسطه بین بانک و سایت فروشنده هست که در هر زمانی و در هر جایی میتونید پول رو پرداخت کنید
من تو این اوقات حتی کد USSD هم میزدم شارژ پرداخت نمی شدنقل قول:
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
من 4 صبح تازه شهریه دانشگاه پرداخت میکردم چون فرداش انتخاب واحد داشتم :n09:نقل قول:
شاید زمان تغییرات / تعمیرات سرویسشون این زمان هست و اگه مشکلی پیش بیاد اون موقع کار میکنن و اتفاقی بوده به قول خارجی ها maintain service
lamp چطوری ؟ :n02::n18: داداش پارس آنلاین توی شهر ما هم هست رفتم چک کردم ! وضعیت پینگش چطوره برای گیم نسبت به مخابرات ؟ :n36:
فرشاد کجایی ؟؟ نیستی ؟؟؟؟ :n19::n10::n12: