بله فعال شده.نقل قول:
Printable View
بله فعال شده.نقل قول:
درود
دوستان یه مودم خوب وای فای دار که با سیمکارت 4جی کار کنه، با قیمت خوب و مناسب معرفی کنید،
ترجیحا با برق هم کارکنه، و قیمتش خیلی خوب باشه بودجه ندارم،
ممنون
به تایپیک مودم مراجعه کنیدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به پردازنده و رم و رام گوشی بستگی داره ونقل قول:
به خود انتن گوشی هم مربوطه اینکه کجاو چطوری طراحی شده باشه مثلا تو ایفون اون خطهای پشتش انتن گوشی هستن، اینکه چه مقدار ضخامت قاب رو انتن اومده باشه و کجای گوشی باشه ، در ضمن سونی رام بهینه تر و سبک تری نسبت به سامسونگ داره
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلامنقل قول:
من دقیقا دنبال یه همچین چیزی هستم، قیمت مودم 3372 خوبه خصوصا که از 4جی پشتیبانی میکنه، اما من میخوام وایرلس باشه که دو تا سیستم رو وصل کنم. ایا اگر روتور بگیرم یعنی یه پورت یو اس بی داره که میشه این مودم 3372 رو بهش وصل کرد و اون رو وای فای هم کرد؟ اگر بله قیمتش چنده؟
لطفا دوستان هرکی میتونه یه راهنمایی بکنه.و بهترین نوع روتور رو که با این مودم 3372 سازگار هست رو معرفی کنه.(دیگه تو سازگاری و تنظیمات به سختی نخورم) واقعا لازم دارم.
بعد یه سوال دیگه اینکه این روتور رو میشه به برق وصل کرد؟و با برق کار کرد و نه با پورت یو اس بی لپ تاب.
تایپیک مودمنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
.نقل قول:
درسته من صبح ها تا 12 ظهر این سرعت رو دارم
بعدش کم کم ، کم میشه!
شب دیگه میرسه 1 مگابایت :n02:
به خاطر شلوغی دکل هست پهنای باند کم میاره. اینجا تو شهر ما دکل فورجی زیاد نیست فک کنم دوتا باشه. اپراتور های دیگه هم 4 جی ندارن اینجا و این دکلا شلوغ میشن سرعت میاد پایین.
اره همون دو مدل خوب هستن ، حالا بازم خوب بگرد ببین چی بهتره.نقل قول:
زد فایوی که داریم پرمیوم هست و تک سیم
البته برای خودم نیست :n02:
ولی به نظرم z5 نگیر اگه خواستی بگیری xz بگیر بهینه شده و کمتر داغ میکنه دوربینشم بهتره :n02:
ممنون داداش. دمت گرم :n12:نقل قول:
خیلیها به این قضیه اهمیت نمیدن ولی من از کل ویژگیهایی که یه گوشی داره همین برام مهمه :n01:
احتمالا همون سونی ایکس زد رو بگیرم. بازم ممنون
ca فعاله؟نقل قول:
فعاله اما اونش خیلی مهم نیستنقل قول:
اینم تست یکی از دوستانم در ولنجک تهران که مودمم رو دادم بره تست کنه
جالبه بنده خدا با تری جی همراه اول اونم بسته آلفا
12 مگ تست گرفت با 4 جی ایرانسل که به باند 7 وصل نشد . باند سه رو هم که دارید می بینید
فکر کنم از خرید مودمم پشیمون شد:n04: