مشکل از پارس آنلاین هست ولی مقطعی هست و حل میشه مثلا الان شما این مشکل رو داری و من مشکلی ندارمنقل قول:
از CMD این دستور رو اجرا کن ببین فرقی میکنه : ipconfig /flushdns
یکبار ریستارت کامپیوتر هم توصیه میشه
Printable View
مشکل از پارس آنلاین هست ولی مقطعی هست و حل میشه مثلا الان شما این مشکل رو داری و من مشکلی ندارمنقل قول:
از CMD این دستور رو اجرا کن ببین فرقی میکنه : ipconfig /flushdns
یکبار ریستارت کامپیوتر هم توصیه میشه
علاوه بر توضیحات دوستمون شما dns رو هم عوض کنید شاید حل بشهنقل قول:
فعلا برای تست از dns های گوگل استفاده کنید:
8.8.8.8
8.8.4.4
منم این مشکل رو با بعضی سایتها مثل استور گوگل کروم داشتم که بدون سد شکن سایت باز نمیشد اما با اون به راحتی باز میشد که با تعویض dns حل شد
دوستان این طرح 512 که هست واسه دانلود چجوریه چند kb میده ؟ کسی هست که از مخابرات طالقاتی کرج داشته باشه ؟اگه هست راضی هست ؟ ممنون میشم ج بدین
Sent from my GT-P3100
1. سرویس 512 محدودنقل قول:
2.روی 9 مگ هست
3.4 . شما از کجا میدونی خطط نمیکشه؟ snr خطط مگه زیره 10 هست؟ مشکل از خود سرویس دهندس که سرعت رو محدود میکنه. با اینکه مثلا خطط روی 9 مگ هست ولی بت همچین سرعتی رو نمیده
دوستان من امروز صبح سرویس گرفتم و تا الان هم چراغ ADSL ام خاموشه. کلا تا کی طول میکشه اینا وصل کنن؟ اصلا واسه چی بلافاصله خط رانژه نمیشه؟ طرف میگفت دو سه روز طول میکشه حتی یوزر پسوردی هم که بهم داده میزنم تو سایت پارس آنلاین میگه اشتباهه یعنی هنوز اکانت رو نساختن !!!
دیگه از اینجا به بعدش با مخابرات مرکز شماست که چقدر لفتش بده تا خط رو رانژه کنهنقل قول:
مثلا من دقیقا یادمه مرکز ما دو هفته طولش داد تا خط رو رانژه کنه :41:
دو سه روز که خیلی خوبه
دوستان من نامحدود هستم میخوام برم محدود از کجا بفهمم خطم 9 مگ رو میکشه مشهد هستم؟؟
بعد چرا این تنظیمات مودم با آدرس192.168.1.1 برام بالا نمیاد؟!
تو همین 192.168.1.1 برید هست Status یا Statistics روی DSL قسمت SNR و دیتا ریت که نوشته خطتتون تا چه میزانی کشش داره. اگه دیتا ریت نبود، بیشتر یا مساوی بودن SNR از Line Attenuation نشون میده خط تو وضعیت خوبی هست و 9 مگ رو جواب میدهنقل قول:
512 محدود تو دانلود چه قدر میده ؟نقل قول:
Sent from my GT-P3100
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برام بالا نمیاد چرا؟!