سلام.میخواستم بدونم الان چه مدل از ایکس باکس بهتره.البته قیمتش هم زیر 400 تومان باشه.میشه با این قیمت خرید.این مدلهای جدید دیگه داغ نمیکنن و 3 چراغ نمیشن
مرسی
سلام.میخواستم بدونم الان چه مدل از ایکس باکس بهتره.البته قیمتش هم زیر 400 تومان باشه.میشه با این قیمت خرید.این مدلهای جدید دیگه داغ نمیکنن و 3 چراغ نمیشن
مرسی
X360 Slim 250GB بهترینش هست که قیمتش هم 550 تومنه و کپی خور هم هست!نقل قول:
با زیر 400 تومن شما میتونید یه آرکید دست دوم بخرید که از سری فت هست و هارد هم نداره.
نه دوست من یه 3-2 سالی هست که دیگه خبری از ارور E74 یا همون سه چراغ مرگ در این کنسول نیست!نقل قول:
این مدلهای جدید دیگه داغ نمیکنن و 3 چراغ نمیشن
البته کنسول خودم جسپر هم هست 3 4 بار 3 چراغه شده ولی چیزیش نشده ! :دينقل قول:
نه دوست من یه 3-2 سالی هست که دیگه خبری از ارور E74 یا همون سه چراغ مرگ در این کنسول نیست!
خوب منم که گفتم منظور سه چراغ مرگ یا ارور E74 هست! ما چند تا سه چراغ داریم! مثلا اگه کابل ها بد جا رفته باشه هم کنسول سه چراع میشه! ولی نه سه چراغ مرگ که ما منظورمونه! هر گردی که هندونه نیست!!:31:نقل قول:
سلام بجه ها!
من امتحانای دانشگاهم تموم شده.میخوام ایکس باکس بخرم. دوست دوست پسرمم تو توپ خونه مغازه داره. همه مدلارو هم داره. اما من بهشون اعتماد نمی کنم.
میگه هم نرم افزاری هست هم سخت افزاری.
نرم افزاری 540 هزارتومان با 120 روز گارانتی تعویض. سخت افزاری هم 430 تومان.
لطفا راهنماییم کنید!! بگید چی بخرم که بعدا اگر نیاز به کرک کامل تر داشت به مشکل نخورم( مالی و الافی)
خیلی ممنون
شیوا
نقل قول:
خدا خيرت بده داداش...
ببين تو كشتي كج تو مراحل road to wrestelmani قسمت vs.undertaker...
تو week 8 يا همون هفته هشتم با shawn michaels يا HBK مسابقه دارم..
مسابقش 5 ستارس..
4 ا ستاره رو ميگيرم..
اما ستاره آخر مال اينه كه طبق توضيحات راهنما ها كه تو سايتا رفتم بايد طرف رو رو جدول گوينده مسابقه بزاري و .... تا ستاره پنجم رو بگيري و برنده شي...اما هرچي رو ميز يا همونجا ميزنمش فايده نداره...يه راه حل ميخواد كه بلد نيستم..
همين..
الآن سریع جواب میدن!:31:
بابا یکی جوابه مارو هم بده ... قلبم وایستاد! جناب shab 2008 بلد نیستی یا در کل حال نداری جواب بدی؟من میگم چه بازی رو هارد نصب باشه یا نباشه از اول تا آخرش با دیسک اجرا میشه اونوقت شما میگی بازی در ابتدا با دیسک شروع میشه ...یه بار بخون سوالو قشنگ دقت کن ببین اون بدبخت چی میگه آخه این که نشد
شما هر دیسکی میذاری اول باید شناسایی بشه یا نه ؟ سرتو ببر جلو کنسول گوش کن ببین دیسک میچرخه یا نه ؟نقل قول:
شما مثلا دیسک Audio بذاری انتظار داری بره تو بازی ؟
منظورت چیه؟ یعنی میگی فرق بین دیسکها رو نمیدونمنقل قول:
شما اگه کرج یا تهران هستید pm بدبد تا 1 جایه مطمئن بهتون معرفی کنمنقل قول:
خودم از کارشون خیلی راضی هستم کارشون حرف نداره