حجمتون رو نمیتونن کم کنن , فقط میتونن سرعتتون رو کم و زیاد کنننقل قول:
Printable View
حجمتون رو نمیتونن کم کنن , فقط میتونن سرعتتون رو کم و زیاد کنننقل قول:
مال شما هم امروز سرعت داغونه ؟
الان خوبه , شب بد میشهنقل قول:
مال من از صب داغونه ...
لطفا حذف شود
سلام دوستان سرویس POL-128-U+ در کل سرعتش چطوره؟ و در حال جایزه سرعتش چنده ؟ در ماه با سرعت بالا چند گیگ میشه دانلود کرد و با سرعت پایین چند گیگ؟
در کل نظرتون در مورد این سرویس چیه؟ من اسیا تک دارم راضی نیستم می خوام بیام پارس انلاین سرعت و پینگش چطوره؟ پشتیبانی خوبی داره؟
تو رنج 25 تا 30 هزار تومن چی پیشنهاد می کنید که شبا سرعتش زیاد باشه(دانلود رایگان)
در مورد سرویس 128 نامحدود، سرعتش تا یه حجمی (که فعلاً علما روش اختلاف دارن و معلوم نیست بالأخره 20 گیگه یا 10 گیگ) روی 1Mbps بسته میشه. بعد از گذشتن از اون حجم سرعتش میآد روی سرعت اسمی. وقتی بیاد رو سرعت پایین دیگه محدودیتی نداره و با همون سرعت هر چی بخوای میتونی دانلود کنی.نقل قول:
منم تا یه هفته پیش آسیاتک بودم تازه اومدم پارس آنلاین با سرویس 2Mbps با محدودیت 3 گیگ که سرعتش روی 4 مگابیت بسته شده. اما من آسیاتک هم سرویس 2Mbps محدود داشتم که سرعتش روی 6 مگابیت بسته شده بود. پینگ پارسآنلاین نسبت به آسیاتک یه کمی بهتره. هنوز خیلی استفده ازش نکردم ببینم تو ساعتای شلوغی آخر شب وضعیتش چقدر فرق داره. البته به نظرم یه مقدار تو وبگردی بهتر از آسیاتکه. شبانه رایگان آسیاتک از ساعت 1 تا 8 صبح بود (جمعاً 7 ساعت) ولی پارس آنلاین رایگانش از 2 تا 7 صبحه (5 ساعت) اما فعلاً تو این چند روزه من از رایگان پارس آنلاین بیشتر راضی بودم. امیدوارم همینجوری بمونه. تو این 4 تا 5 شب، سرعت شبانه رایگان پارس آنلاین با روزانهاش خیلی فرقی نداره. اما تو آسیاتک من بعضی شبا سرعتم مثل روزانه بود اما اغلب شبا سرعت شبانه رایگانش رو محدود میکردن میبستنش روی 1Mbps که خیلی بد بود. یعنی حتی از سرعت اسمی سرویسم هم کمتر بود.
تو رنج 25 تا 30 هزارتومن در ماه اگه روزانه ترافیک زیادی نخوای، همین سرویس 2Mbps محدود با حجم 3 گیگ در ماه خوبه. اما اگه حجم روزانه بیشتر بخوای باید سرعتای پایینتر، مثلاً 512 10 گیگ، رو بگیری؛ یا این که بری سراع سرویسهای نامحدود 128 یا 256.
خوبه! یه دو هفته ای میشه سرعت مث قبلا شده!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
خوش به حالتون
1-شما چه سرویسی دارین ؟
2-دان استریم شما چند هست ؟
3-من قبلا دان استریم روی 4 مگ بود روی بین 200 تا 360 میشد حالا دان استریم برام روی 9 مگ گذاشت اما خطم تا 6 مگ را نشون میده --میگن کشش نداره
4-سرعتم کم شده نمیدونم اشکال کلی بود یا تغییر پروفایل من بود به نظرتون به 4 مگ برش گردونم ؟
چند روزیه با اینترنت نامحدود 1Mbps محل کار که از پارسآنلاین هست یه مشکل عجیب پیدا کردم. وقتی میخوام بعضی سایتها، که فی لتر هم نیستند، رو ببینم، سایت رو باز نمیکنه و به نظر میآد کانکشن به اون سایت تایماوت میده. بعدش که یه پراکسی داخلی (داخل ایران) رو تنظیم میکنم، همون سایت رو بدون مشکل باز میکنه. ظاهراً پارسآنلاین یه خرابکاری یه جایی کرده.
مورد اولش رو وقتی متوجه شدم که وبسایت یه مؤسسه خیریه رو که خودم طراحی و آپلود کردم رو چک میکردم. باز نمیکرد. حتی پینگش هم نمیکرد اما از طریق فی لتر شک ن مشکلی نداشتم. دنبال یه پراکسی داخلی گشتم و بعد از تنظیم اون دیدم که بدون هیچ مشکلی باز شد. در ضمن، هاست این وبسایت هم به تازگی به داخل ایران منتقل شده.
از اون روز به بعد دیدم که هر از چند گاهی بعضی از سایتها که مشکلی هم ندارن و فیلتر نیستن، یه همچین بلایی سرشون اومده.
کسی از دوستان به این مشکل بر نخورده؟ به نظرتون مشکل از کجاست؟