عاقا هر چی هست اصلا !
شما جواب سوال رو بده اگه میدونی !
والا ...
Printable View
عاقا هر چی هست اصلا !
شما جواب سوال رو بده اگه میدونی !
والا ...
اعصاب نداریا :n25:نقل قول:
بابا خب باید اول بگید چی هست که بتونیم جواب بدیم دیگه !
در مورد اینکه میگید جنوب هستید خب بگید حداقل بگید کدوم شهر تا ببینیم اونجا اینترنت میده یا نه !! آخه اینکه نشد سوال پرسیدن !
شما بر فرض اینکه در شهر ما سرویس میده
جواب سوال بنده رو بدین!
اگه به فکر افزایش تعداد پست هستین که بحثش سواست!
کی داره به من میگه به فکر افزایش تعداد پست هستی !! :n08:نقل قول:
باشه تو خوبی !
یکی پیدا بشه سوال ایشون رو برای ما شفاف کنه چون خودشون اصلا تمایلی ندارن ! ظاهرا معماس ...:n13:
دوستان کسی سرویسای نامحدود پارسانلاین رو اگه داره به من مشاوره بده که بگیرم ازش یا نه یا اصلاً وضعش چطوره!!؟؟؟
ما اخرش نفهمیدیم سرعت 128 نامحدود از چه حجمی به بعد میاد پایین، دیروز هم از نمایندگی شهرمون که اطلاعاتش معلوم بود پایینه پرسیدم گفت از 10 گیگ کم میشه برا 256 از 20 گیگ منم گفتم بابا تو سایت نوشته 128 جایزه مصرفش 20 گیگ سرعت رو یه مگ داره گفت همین دیروز قانون عوض شده !!!
آخه یعنی چی اگه قانون عوض شده چرا چیزی تو سایت ننوشته؟؟؟؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببینید نامحدود ها هر کدوم روی یه سرعت بالاتر بسته میشن , مثلا 128 رو 1 مگ بسته میشه ولی تا یه حجم مشخص که برای هر سرعتی فرق میکنه مثلا 256 که بگیرید 20 گیگ هست و تا 20 گیگ میتونید حداکثر تا سرعت 250 دانلود کنید بعد از اون میشه سرعت واقعی که دارید که مثلا تو 128 میشه 16 و تو 256 میشه 32نقل قول:
اگه وضعیت سرعت رو بخوای واقعا بدونی باید از کسی بپرسی که تو مرکز مخابراتی شما همون سرویس رو داره چون مرکز به مرکز کلی فرق داره و به شلوغی مرکزتون بستگی داره
نقل قول:
الان این عکس واسه پارس آنلاین هست دوست عزیز؟
بعد من 256 ماهانه رو بگیرم دبگه این 33 گیگ ترافیک جایزه به چه کار میاد ؟
مگه اون بالا نزده سرویس نامحدود ! نامحدود در پهنای باند دیگه؟
قیمتشون چه جوریه؟ 256 ماهانه؟
عزیز چیزی که من میدونم و از دوستم هم 128 نامحدود داره پرسیدم اینه که بعد از 20 گیگ سرعتش اومد پایین و شد 16 , پس در نتیجه 20 گیگ هست با توجه به شواهد و تجربه کاربراننقل قول:
ممنون از راهنماییتون، پس با این حساب باید همون 20 گیگ باشه حالا این سوال پیش میاد نمایندگی میتونه خودش محدودیت بیشتر ایجاد کنه مثلا 20 گیگ رو بکنه 10 گیگ؟ یا کلا سیستم از تهران کنترل میشه و دست شهرستان و نمایندگی نیست؟نقل قول: