اینو ببینید:
Quality and users satisfactionکد:http://en.wikipedia.org/wiki/Shatel
Printable View
اینو ببینید:
Quality and users satisfactionکد:http://en.wikipedia.org/wiki/Shatel
این شاتل عجب پدر سوخته ای هست
دیروز رفتم دو مگ گرفتم رفتم تو اتاق معاونت تا کارهاشو انجام بده
ازش میپرسم سرعت شبانه چطوره میگه خیلی با روزانه فرقی نمیکنه میگم مگه میشه میگه اگه روزانت 300 باشه
شبانه خیلی کم بشه 200 میشه
ازش پرسیدم محدودیت دانلود رایگان دارین میگه نه اصلا نداریم
میگم یعنی هر چقدر دانلود کنم سرعتم کم نمیشه میگه هر 4-5 شب یه بار یه استراحتی بهش بدی هیچ مشکلی پیش نمیاد
من دیشب که اولین روزش بود سرعت شبانم از 35 بالاتر نرفت در حالی که قبل از 1 سرعت 310 بود.
پدر سوخته شاتل رو چه جوری پدر پدر سوختش رو دربیارم تا مشکل من حل بشه
من هنوز یه قطره هم دانلود رایگان نکردم
ایول.حال کردم.این دزدا رو باید همینطوری رسوا کردنقل قول:
اين حر فها كاملا غلطه. استفاده نكردن از چيزي كه حق طبيعي مشتركه با فرهنگي نيست بلكه بلا نسبت اسكليه!!نقل قول:
ببين دوست عزيز اگر هر شركتي فقط مشترك زياده كنه و از اونر هيچ كاري براي گسترش زيرساخت و حجم شبكش انجام نده خوب مطمئنا به مشكل برميخوره. شاتل شده عين خطاي موبايل تو تابستون و عيد در گيلان ما. اون موقع هم اينقدر آدم موبايل بدست مياد شمال كه سرويسها كرش ميكنه و NETWORK BUSY ميده. پس بايد بگيم آدمهايي كه اونجا با مامانشون صحبت ميكنن بي فرهنگن و بايد از موبايل استفاده نكن تاشبكه براي اون زني زائويي كه وقت زايمانش رسيده خالي باشه كه زنگ بزنه آمبولانس!!
با توجه به اینکه دولت در 2 سال گذشته 3 بار تخفیف 20 درصد به پهنای باند داده تا قیمت را برای مصرف کننده پایین بیارند. ولی شر کتها مقاومت کرده و گفتند همین که گرانتر نکرده و کیفیتمان را بیشتر کردیم خودش تخفیف است
اخرین 20 درصد تخفیف دولت مصادف شد به اضافه شدن سرویس 2 مگ و جدیدا افزایش سرعت سرویسهای ارت 7 و 8 که امید بود فصل جدیدی از اینترنت پر سرعت بوجود بیاد و کم کم تفکر اینترنت 128 کیلوبایتی از بین بره.
ولی با توجه به شرایط اخیر باز هم انگار مدیران فرصتی پیدا کردند که جیبهایشان را پر تر کنند.
فکر میکنم این دفعه نوبت ماست که با برخورد و نظارتمان جلوی وقیح تر شدنشان را بگیریم. مپل رفتن از ان شرکت یا استفاده از اکانتهای ماهواره ای و ..... حتی اگر برای کاربر در مقطع کوتاه زمانی هزینه بیشتری متحمل شود باعث میشود جامعه متحد تر و پویا تری از خودمان نشان دهیم
هر کی از شاتل نره اشتباه کرده هر کی هم بخواد بیاد شاتل اشتباهش بزرگتره
اوانائی که سرعتشون کم شده که چاره ای جز رفتن ندارن اونهائی هم که کم نشده با این سیاست جدید شاتل که علناٌ هم داره اعلام میکنه مطمئن باشن دیر یا زود کم میشه.
اگر قرار بود ما مثل شما ها فکر کنیم که از سال 84 که مشترک شاتل هستم باید 20000 بار سرویسمو قطع و وصل می کردم ....نقل قول:
اگر جای بهتری سراغ داری ، با 23 تومن 2 مگ بده و بتونی بیشتر از 45 گیگ در ماه دانلود کنی ، اگر پیدا کردی به منم بگو بیام !!!!!!!
دوست عزیز یکم صبر کن اگه در آینده هم همین انداره دانلود کردی و محدودت نکردن بعد این حرف رو بزن.نقل قول:
و بتونی بیشتر از 45 گیگ در ماه دانلود کنی ، اگر پیدا کردی به منم بگو بیام
اینو ببیننقل قول:
128 داره.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5603829&postcount=2812
منم از شاتل میرم.واقعا روی اعصابم رفته.چند وقته شبا نمیتونم دانلود کنم.دیشب سرعت از دایال اپ کمتر بود.تمام شب افتضاح بود.
العان چند شب هست سرعت دانلود شبانه افتصاح شده و عملا چیزی نمیشه دانلود کرد .
به نظرتون از مخابرات بگیریم بهتر نیست(باز محدودیت نداره)