سرعت امشب تهران
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
یک گیگ ایرانسل چنده؟ به صرفه ترین طرح اینترنت ایرانسل تا 10 هرار تومن چیه؟!
نقل قول:
تجربه من نشون داده اگر یک گیگ از همراه اول و یک گیگ از ایرانسل بگیری همراه اول بسیار دیرتر حجمش تموم میشه فکر کنم اپلود همراه اول رایگانه
گرچه سرعت نت همراه اول کم هست
راستی به هر تست سرعتی هم اعتماد نکنید! من اینو بصورت جعلی با لینک به سرور خود اسپید تست درست کردم! ولی حقیقت نداره!
و این
بعید نیست خود ایرانسل هم از این روش برای تبلیغ سرعتش استفاده کنه!!!!
در حالیکه سرعت اصلی واقعی این بود:
همین الان یهویی با 3g ایرانسل..بسته نامحدود
دو تا پست بالا ثابت میکنه شات از اسپیدتست معتبر نیست و سرعت واقعی خط رو هم نمیتونه نشون بده
بهتره از این ببعد فقط به اطلاعات Download Manager ها مثل IDM و یا ADM اندروید استناد صورت بگیره
من از مدير روابط عمومي ايرانسل در مورد ادعاي أفراد به عنوان نماينده ايرانسل سوْال كردم:
سوْال من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جواب ايرانسل
Sent from my iPhone using Tapatalk
اسپید تست سرعت تک لینک رو نشون میده که در اصل سرعت اینترنت شماستنقل قول:
حالا اگه یه تعداد انسان عقده ای که می خوان عقده حقارت خودشون رو تسکین بدن و برای چند لحظه دیده بشن بیان و تست فیک بزارن دلیل نمیشه دیگه همه تست های رو ببریم زیر سوال
الته تعداد این جور افراد محدوده و چند نمونه اش هم توی تاپیک "قرار دادن سرعت اسپید تست" وجود دارند
خب دوستان عزیز
دیشب هم من ناقابل ده گیگ دانلود کردم و امشب چیزی برای دانلود ندارم و سیستمم امشب خاموش خواهد شد
مگه اینکه یهو چندتا فیلم تاپ دیگه بیاد
حالا بگذریم
چیزی که من دیشب تست کردم این بود که
سیستمم رو تنظیم کرده بودم که سر ساعت 2:15 شروع به دانلود کنه
قبل از خوابیدن رفتم و آمار ترافیک طرح سه ماهه شش گیگم رو گرفتم که چقد مونده
با کد دستوری *555*1*4*4#
و حجم باقی مونده من 3200 مگ بود
صبح ساعت هفت بیدار شدم دیدم سیستمم خاموش شده
رفتم روشنش کردم دیدم نامردی نکرده و همه دانلود هایی که داشتم رو تموم کرده
بعد دوباره آمار گرفتم دیدم با همون کد *555*1*4*4# دیدم که از ترافیکم 3200 باقی مونده
یعنی خودش به صورت خودکار اومده و از طرح نامحدود شبانه م استفاده کرده
و نیازی نبوده که من سر ساعت دو پا شم و دیتای گوشی رو یه بار خاموش و روشن کنم تا سوئیچ کنه بره روی طرح شبانه
و این خیلی خوبه
یه نکته دیگه هم که هست اینه که ایرانسل تو خرداد امسال اعلام کرده 25 میلیون مشترک داره،از اون موقع تا الان فرض میکنیم شده 30 میلیون.واقعا از این 30 میلیون 18 میلیونش مشترک 3g هستن؟بعد کارشناس ارشد ایرانسل تو فروم میاد راحت میگه شرکت در وضعیت بحرانی هست تو 20 روز 8 میلیون ریزش داشتیم؟یه جا هم که میگن مشاور ارشد یه جا میگن کارشناس ارشد.فکر کنم با چک کردن ipها مدیران به نتایج جالبی برسننقل قول:
جالب اینجاسا یه نفر یهویی میاد میگه من کارشناس ایرانسل هستم بدون درخواست دلیل و مدرک قبول میکنن که کارشناس ایرانسله تازه حرفای طرف رو به عنوان دلیل و مدرک هم نقل قول میکنند واسمون!نقل قول:
بعد ما چیزی که خود ایرانسل در مورد تخفیف بستهها اعلام کرده رو مینویسیم ازمون دلیل و مدرک میخوان!!!!
این یعنی چون من با طرز تفکر یه نفر دیگه مشکل دارم، ازش دلیل و مدرک بخوام اما در موتر دیگه هرکی هرچی گفت رو همینجوری قبول کنم.
دلیل و مدرک خواستن بسیار بسیار مناسب و پسندیده است.
اصلا بیشتر جهل موجود در جوامع ناشی از همین دلیل نخواستن و پذیرفتن بیدلیل و تحقیق هست.
مثلا از نظر من تلویزیون و اکثر فیلمها و... بیشتر باعث جهله تا دانایی چون نظرش روتحمیل میکنه و شما نمیتونی بهش بگی چرا؟!
اما درکل ای کاش برای همه چیز و از همه کس دلیل و مدرک بخوان.
چون اینطور دلیل خواستنی به درد نمیخوره چراکه هدف اصلی تخریب طرف مقابل هست نه پی بردن به دلیل.
این از اعلامخود ایرانسل که تخفیف به مناسبت دههی فجر بوده
اینم که خود ایرانسل نوشته:
%۵۰ تخفیف ویژه بستههای اینترنت، تمدید شد!
حالا سوال اینجاست شما برو به صورت رندوم از ۱۰ نفر توی خیابون بپرس وقتی میگن تخفیف فلان چیز تمدید شد، آیا منظور اینه که قیمتش بعد از مدتی به حالت قبل بر میگرده با خیر؟!
از بچهی ۲ ساله تا پیر مرد ۹۹ ساله ببینید چه جوابی میدن.
حالا اصلا این به کنار، ایرانسل که اینترنت ۱ ماهه ۵۰۰ مگابایت رو میده ۱۰ هزار تومان.
چهطوری میاد ۱ ماهه ۵ گیگابایت رو بده ۲۰ هزار تومان؟!
اصلا این دو مورد هم به کنار، آیا اگر قرار باشد قیمتها همیشه اینطوری باشه، کلمهی تمدید معنا دارد یا خیر.
این حرفش ی خورده عجیب بود ولی بچه ها میگن غیر این هر چی گفته درست بودهنقل قول:
در ضمن اینا نمیتونند خودشون رو معرفی کنند چون اخراج میشن
opensignal.com/
ایرانسل ک نقشه درست حسابی نداره از اینجا پوشش اپراتور ها رو چک کنید
كاملا تاييد ميكنم مثلا شهر مارو يك هفته قبل از فعال شدن اطلاع داده بود حتي تعداد سايت هايي كه تجهيز شده بود و محل اون هارو به خوبي ميدونستنقل قول:
Sent from my E15i using Tapatalk 2
ایول اینجوری خیلی عالی میشهنقل قول:
فقط خود گوشی دیتارو قطع نکنه یه وقت؟
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
نه بابا واسه چی قطع کنه؟؟نقل قول:
بذار به شارژ باشه گوشی ت
تا صبح
خودش وقتی شارژش فول بشه جریان برق رو قطع میکنه و نگرانی راجع به باتری نداشته باش
با اینترنت دانلود منیجر بذار برا ساعت دو و ربع
خود سیستم اتومات میره روی نامحدود
از نظر منطقی بخوایم بهش نگاه کنیم:
سیستم سر ساعت دو باید بره روی طرح نامحدود
ولی ممکنه مشترک قبل از ساعت دو دانلود کنه و سیستم تا یه مقدار بعد ساعت دو رو هم به حساب قبل ساعت دو منظور کنه
ولی دیگه این تایمی که ممکنه خطا کنه اینطور نیست که یهو تا یه ربه نیم ساعت رو خطا کنه
فرستاده شده از Nexus 5ِ من با Tapatalk
سلامنقل قول:
تایید میشه من اخیراْ در مسیر از 72 تن رد شدم سرعتی که تست کردم تو تهران اصلا باهاش برخورد نداشتم !!
جالب بود کلا !
شما ظاهرا با شگرد های مارکتینگ آشنا نیستین!نقل قول:
این قضیه تخفیف و تمدید شگردیه برای ترغیب مشترک به خریدن هرچه زودتر بسته و این یعنی سود بیشتر برای ایرانسل.
سلام راهی هست برای شارژکردن که مالیات رو کم نکنه
منظورم این هست مثلا 3000شارژ زدی شده 2700 حالا اینترنت 3000 تومانی میخواهیم باید یا تو سیم شارژ باشه از قبل یا یک 1000تومانی دوباره شارژ کنیم راهی هست بشه 3000 کامل باشه
برای خریدن بسته به فکر شگفت انگیز نباش.
راه پیشنهادی با تخفیف خط به خط بخر و بسته ات را فعال کن.
برای خریدن بسته به فکر شگفت انگیز نباش.
راه پیشنهادی با تخفیف خط به خط بخر و بسته ات را فعال کن.
من که همیشه شگفت انگیز میزنم
بسته هم با همون شگفت انگیز فعال میکنم
1825 4 جی سیگنال نه چندان خوب
محتوای مخفی: تست ایران
محتوای مخفی: تست پاریس
محتوای مخفی: پینگ 8888
سلام دوستان من در مشهد سکونت دارم و به علت فیبر نوری بودن فقط میتونم از شرکت مخابرات ( خدا باعث بانی اش را لعنتش کنه) تهیه کنم و سرعت بیشتر از 1 مگ به علت شوت بودن مرکز مخابراتی مان ( شهید صابری مشهد) پورت خط روی 1 مگ قفل شده و اگر سرویس 2 مگ هم تهیه کنم همون سرعت 1 مگ رو دارم!
حالا یک مودم 3 جی تهیه کردم و سرعت 3 جی ایرانسل رو چک کردم خوب بود با سرعت 250 تا 300 دانلود میکرد حالا میخوام کلا adsl رو کنار بزارم و از این بسته های بلند مدت 3 ماهه ایرانسل بگیرم میخواستم بدونم نظر شما دوستان چیه؟ بگیرم بسته ؟ نگیرم ؟ همین مخابرات رو استفاده کنم؟ و سوال بعدی من اگر بسته معمولی بخرم میتونم در کنار بسته اولی بسته نامحدود شبانه 2 تا 8 روی این سیم کارت فعال کنم ؟ ممنون
واقعا نمیشه روی اینترنت همراه حساب باز کرد و خیلی نوسان داره ، این چند روزه که خیلی عالی شده ، مخصوصا 4g ایرانسل که کاملا پایداره (سرعت بالا را نگفتم و منظورم پایداری هست) ولی به نظرم همون ADSL را هم حفظ کنید. مخابرات که ماهی 5 تومن میتونید طرحتون رو حفظ کنید و یه مدت از ایرانسل استفاده کنید و اگر پایدار بود مخابرات را جمع کنید.نقل قول:
تست 4g ایرانسل - مشهد
3G رو هم تست کردی؟(چقدر بهت سرعت داد؟)نقل قول:
این دکل حدود 9روز قطع بود و از طریق ایمیل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشکلشو حل کردن.(بعد از وصل شدنش مشکل افت سرعت 4G باهاش داشتم و شبا 2مگ میشد..به نظرم مشکل سرعتشم حل کردن)
سلام دوستان کسی طرح رایگان 2 تا 8 صبح استفاده کرده؟ سرعتش چطوره؟
خوب بود اما یه هفته ده روزه سرعتش فیکس ۱ مگابیتهنقل قول:
باید یه شب تست کنید حتما
شما در کدام منطقه تست کردین؟نقل قول:
بازار فردوسی مشهدنقل قول:
ایرانسل و همراه اول کلا سر تا پاشونو با دروغ بستنن مگه همین تست هایی که میگیرن ندیدین با تقلب چه سرعت هایی میزنن؟ بعد از اون که اینا اومدن توی بندرعباس هتل هرمز مدیر عاملش سرعت 108 Mbps رو نشون داد کی تا حالا سرعت 108 Mbps توی بندرعباس دیده
وقتی خود مدیرعاملشون دروغ میگه شما توقع نداشته باشید مدیر روابط عمومی ایرانسل بیاد راست بگه، اگه بگه آره این آقا پیمانکار ما بوده که خودشو اخراج میکنن
حرفای اون آقا رضا هم 90درصدش درست از آب در میومد
حتی خیابون ها و کوچه های جاهای دور افتاده ایران رو میدونست
3 ماه پیش گفت بندرعباس ماه بهمن 4g فعال میشه که دقیقا بهمن امسال فعال شد
وقتی بسته ها گرون شد گفت بخاطر افت مشتری توافق شده بسته های بلند مدت با قیمت عمده پایین بزارن که دقیقا همینطور شد.
یه بار بهش گفتم بندرعباس سرعتش روی 56 کیلو قفل هست که گفت بخاطر محدودیت پهنای بانده که گفت با دوستانشون بررسی میکنن اطلاع میده که از همون شب سرعت دو سه برابر شد بعدم گفت موقتا لینک سیستان رو به بندرعباس اضافه کردن یا یه همچین چیزی.
بعدم نمیگفت کارمند ایرانسله اینطور که معلوم بود ایشون در قالب یه گروه یا شرکت با ایرانسل کار میکردن . قبل از اینها هم میگفت کارمند مخابرات بوده .
دلیلی نداره روابط عمومی ایرانسل بیاد همه سوالات رو راستش رو بگه روابط عمومی اکثر جاها یعنی دروغ چون اگه راست بگه کلاه شرکت پس معرکس
نقل قول:اگر این حرفهای شما درست باشد چند نکتهی جالب هست:نقل قول:
۱. این تستها با سرعت فضایی که اینجا گذاشته میشوند، کار عوامل مرتبط با شرکت است و اساسا چنین سرعتی وجود ندارد
۲. این که از پهنای باند سیستان گرفتن و دادن به یک شهر دیگه خارق العادست!
۳- محدود سازی سرعت بعضی از شهرها و دادن پهنای باند اونها به شهرهای دیگه (یه جورایی تبعیض)
۴. احتمال کم کردن از پهنای 3g در تمام شهرها و تقدیم به مشترکین 4g در برخی شهرها برای تبلیغ روی 4g
شما ول کن این تبعیض نیستیا! :n02:نقل قول:
بدبختی اینه ک منی ک تبلتم 4g نداره باید رو ۱ مگابیت فیکس بمونم؟نقل قول:
خاک بر سر ایرانسل اگ واقعا اینجوریه
دوستان اگر کسی دانشگاه ازاد مرودشت هست تا اخر هفته سیم کارت 4جی رایگان میدن
تست نسل چهار ایرانسل :
محتوای مخفی: ایستگاه مترو اکباتان تهران
محتوای مخفی: وضعیت سیگنال
محتوای مخفی: بازار کامپیوتر رضا
اگه توی همون شرایط 3g رو هم تست میزدی عالی میشدنقل قول:
کاملا چرت گفته آقا.نقل قول:
الان توی این فرومهای آزاد اینترنتی از رؤسای دولتی و خصوصی و اعضای خاندانشون گرفته تا آدمای دله دزد و کراکی کم و بیش همه عضو هستن ولی دلیل نمیشه بیان اینجا جار بزنن...
واقعا شما با خودتون چی فکر کردین که از یک آدم بی اطلاعی در شرکت رفتین چنین سوالی پرسیدین که حتی اگرم اطلاع داشته باشه وظیفش اینه انکار کنه!