بابا دانشگاه دزفول که سرعتش خیلی خوبه لپتاپو ببرید اونجا بزاریدش رو دانلود سرعت دانلود 130کیلوبایت ساعتی 150تومن ناقابل فامیلامون هم دزفول از آسیاتک دارن خیلی راضین
Printable View
بابا دانشگاه دزفول که سرعتش خیلی خوبه لپتاپو ببرید اونجا بزاریدش رو دانلود سرعت دانلود 130کیلوبایت ساعتی 150تومن ناقابل فامیلامون هم دزفول از آسیاتک دارن خیلی راضین
ای وای، پس رسما ر...ده.نقل قول:
فعلا مخابراتم پس... پیشگامان که هیچ دیگه... البته باید شخصا برم نمایندگیش ببینم وضعیت چجوریه. اون اوایل آسیاتک بودم، به طرف گفتم پینگ گوگل چنده؟ :n13: نمیدونست چیه، گفت بیا خودت بزن :n08: 2 سال پیش 220 بود.
مهدی گر رو خوب اومدی :n02:
فامیلتون بازی آنلاین میکرده؟ من پینگ برام مهم تره تا دانلود... ولی دانلود هم مهمه.نقل قول:
خیر فقط دانلود اگه پینگ خوب میخوای فکر کنم باید بری داده گستر عصر نویننقل قول:
پیشگامان چشه یعنی شرکت خوبی نیست؟
یه سری به تاپیکشون بزنی متوجه میشی :n24:نقل قول:
در ضمن، های وب دزفول نمایندگی نداره
راستی این تاپیک شرکتای دیگه کجا رفته؟فقط speed test رو میبینمنقل قول:
بقیه حذف شدن؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چه بدبختی دارم که مخابرات بهترین ISP هست واسه من :n27:
عجب!چه جای پرتی افتادن!نقل قول:
تو فکر نباش یه شرکت متفرقه ای پیدا میشه مخابرات هم پینگش اونقدر خوب نیست تازه همش هم تایم اوته خیلی شرکتا هستن که پینگشون بهتره
مثل اینکه بعضیا رفتن شرکتای دیگه و خبر نمیدن:n24:
اقا میگن مجدودیت سرعت شبانه شاتلو با وی پی ان میشه دور زد راسته؟
به نظرم اگه کسی دور نامحدود نیست adsl های وب بهترین گزینه هست نسبت به قیمت سرعت خیلی خوبی میده
برای من که وضعیت خوبه چون 1 مگ دارم بهم 230 تا میده سرعت در تمام روز ثابته پبنگ داخل تا 40 و خارج تا 200 .دیگه چی میخام از مخابرات ؟؟؟ دانلود شبانه هم تا حالا استفاده نکردم که بودن یا نبودنش برام مهم باشه .الانم که ترافیک رو ارزون کرده .پس دیگه چی میخام از مخابرات ؟؟؟؟؟
بودن یا نبودن .مسئله اینست:n09::n10:
سلام دوستان وضعیت آسیاتک چطوره روی فیبر مرکز آزادی سرعت کامل میده(بیشتر نخواستم!!!) مثلا 2 مگ 256 و راستی این طرح شهاب خوزستان سرعتش چطوره؟ (که شهاب باید 10 مگ باشه یک مگ دانلود!!!!!!) این مبین نت ترکونده قیمتارو اصلاً یه وضعی...
ولی برا من شبانه مهمه درسته الان بالاترین سرعت نت مخابرات خوزستانو دارم ولی وقتی شبانه حذف شد دیگه عدد(3.5مگ)هیچ ارزشی برام نداره من اگه از شبانه استفاده نمیکردم سرعت بالاتر از 512 نمیگرفتم چون فقط پول هدر دادنهنقل قول:
اقا این شاتل مثل اینکه دست و دلباز شده دارن روزی 7-8گیگ با یه اکانت (فکر کنم وی پی ان باشه)باهاش دانلود میکنن اخر نفهمیدیم کجا خوبه؟!
ماهی 210گیگ:n04:
بدر رایان adsl ش شبانه نداره فقط وایرلسش شبانه داره:n03:
پس چطور تو سایتش زده شبانه برای adsl؟شما هم تماس بگیرید ولی نگید از مخابرات adsl دارید ببینید شبانه داره adslش یا نه؟تاکید میکنم نگید از مخابرات adsl دارید
دوستانی که اینترنت مخابراته خوزستان دارن لطفا تو مودمشون این قسمتا رو نگاه کنند ببیند چی نوشته که اگر با مودم من فرق میکنه تغییر بدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرشاد این چیزپی ان برای شبانه شاتل کار میکنه؟ خبر داری؟
حامد جان، مشکلش چیه؟ الان مخابراتی یا پارس آنلاین؟
والا میگن برا بعضی شهرا کار نمیکنه مثلا میگن برا تهران کار نمیکنهنقل قول:
اهوازو دزفولو نمیدونم حالا یه پست گذاشتم تا ببینم کسی جواب میده ولی واقعا عالیه شبی7-8گیگ:n19:
این تنظیماته پارس ولی فک نکنم فرقی با مخابرات داشته باشه .نقل قول:
یوزر و پسورد رو که عوض کردم علامت کره زمین اومده . فقط الان هیچ سایتی باز نمیشه .
البته من هنوز اینترنت رو تمدید نکردم ( اینترنت نداره)
ولی سایت سیترا باز نمیشه سال پیش که مخابرات بودم وقتی اینترنت تموم بود سایت سیترا باز میشد
مودمو ریست کن و فقط یوزر/پس رو وارد کن به بقیه تنظیماتش دست نزننقل قول:
سیترا مشکل داره این روزا یک روز درمیون قطع میشه تا ساعت 2شب به احتمال زیاد درست میشه
در ضمن خوب کاری کردی اومدی مخابرات خیلی خوش اومدی مخابرات بهترین شرکت است هم اکنون در نقطه ی اوج خود قرار دارد:n10::n10:
هدفت از اومدن به مخابرات چی بوده؟ :n13: الان که شبانه و نامحدود حذف شده :n09:نقل قول:
سروش جان عزیزمنقل قول:
مگه ما الان برا چی موندیم مخابرات؟بخاطر سرعت-کیفیت-قیمت-پشتیبانی و.... همه چی که شبانه و نامحدود نمیشه
بیا بزاریم یکم بقیه هم از سرعت بالا لذت ببرن:n02::n10:
من تا ده مگ محدود هم داشتم اصلا بم مزه نداد دنبال ترافیک به صرفه بگردنقل قول:
همین مخابرات دو تا خط نامحدود رو با یه برنامه یکی میکردم روزی 40 گیگ هم دانلود داشتم
دوستان وضعیت نامحدود آسیاتک و پارس آنلان چطوره؟سرعت دانلوداشون چقدره؟
داداش من مخابرات نیومدم .نقل قول:
بودم
برو صفحه ۳۰۵ همین تاپیک رو ببین . من از ۲ سال پیش مخابرات بودم که الان ۱ سال هست که از اینترنت مخابرات استفاده نکردم و تمدید نکردم . و با کامل ناباوری دیدم خطّم جمع ( تخلیه) نشده . قبلش پارس انلاین تهران بودم
اره واقعا گند زدن تو مخابرات . البته بذار ساکن بشم ، درستشون میکنم ، فکر کردن الکی نامحدود برداشتن ، تو تهران اگه یه شرکت از این غلطا بکنه امونش نمیدن،
قبلا ۱۵۰۰۰ تومن میدادی نامحدود عشق میکردی ، گرچه اون زمان پارس انلاین اینجا مثل تهران نبود . اونجا زنگ زدم گفتم این چرتو پرتا رو ولن کن خانوم میخوای سرعتو رو چند ببندی ؟ گفت ۴۰۰ ما هم ۶ ماه صبح و شب سزعت ۴۰۰ بود . تو ساعت رایگان ۳ یا ۴ گیگ دانلود میکردیم ، حالا سرویس من چی بود ؟ ۲۵۶ . اونوقت خوزستان ۱ مگ میگیری بعد زنگ میزانی پشتیبانی . شما نفر ۲۰۰۰ هستید لطفا صبر کنید بعد از ۱۵ دقیقه صبر ، کسی پاسخگو نیست لطفا پیام خود را بگذارید تا سفورهای ما با شما تماس حاصل فرمایند در اسرع وقت
کاملا درسته وقتی هم بهشون میگی چرا فقط برا خوزستان حذف شده میگه تو کل ایران حذف شده در صورتی که بقیه استان ها هم شبانه و هم نامحدود دارن!نقل قول:
چند روز پیش زنگ زدم و یه جوری بهم گفت شبانه دیگه بر نمیگرده که فکر کنم دیگه تا روز قیامت نمیخوان شبانه رو برگردونن
سلام دوستان 1 ماهی میشه خطم نویز خیلی ریز داره .بعد یهو چراغ رانژه قطع میشه .دوباره وصل میشه .تو همون لحظه snr میاد نزدیک 10-11 .فکر کنم وقتی نویز میاد تایم اوت میده شدید بعد درست میشه .نت مخابرات دارم ..ب نظرتون مشکل از خطه؟تاحالا چنین مشکلی نداشتم.:n03::n30:
برای ثبت نام اینترنت پارس آنلاین فرق داره از کدوم نمایندگی اقدام کنیم ؟
آخه بعضی هاشون شرکت هستن ولی بعضی هاشون فقط نماینده فروش هستن
فروشگاه پارس آنلاین در اهواز: سرپرست : صادق جهانگیری پست الکترونیک : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وب سایت : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تلفن : ۵ - ٢٩٢٣٠۶١ و - ٠۶١١ فکس : ۷۶۲۹۲۳۰ - ٠۶١١ آدرس : اهواز، خیابان شریعتی، جنب پاساژ بازار بزرگ، پاساژ آزادی، طبقه دوم، فروشگاه پارس آنلاین ساعت کاری : از شنبه تا پنجشنبه ٨:٣۰ الی ١٣ و ١۶:٣۰ الی ٢٢ دفتر مرکزی پارس آنلاین در اهواز: سرپرست : آنیتا یوسفی پست الکترونیک : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وب سایت : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تلفن : ۴۴۹۹ و ٣٣٣۹۶١۰ و ٣٣٣۷۵۵١ - ٠۶١١ آدرس : اهواز، کیانپارس، بین الهام و سروش غربی، مجتمع غفاری، طبقه اول ساعت کاری : شنبه تا چهارشنبه ۸ الی ۲۰ و پنجشنبه ها ۸ الی ۱۲ نام شرکت : رایانه گستر فرزانگان (رفاتک) مدیر عامل : رضا کلاهدوز پست الکترونیک : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]تلفن : ۲۲۱۲۹۳۳ - ۰۶۱۱ فکس : ۲۲۱۲۸۳۹ - ۰۶۱۱ آدرس : اهواز، خیابان طالقانی، خیابان حافظ، نبش فیلی، پلاک ۱۱۰
دوستان من بخوام با پشتیبانی تماس بگیرم چه کار کنم. زنگ زدم 2020 سه تا حالت داره کلید 3 که نمیدونم چی میگه ( فکر کنم میگه کابل نوری) شماره 2 ( اگر شماره تلفن دیگری مد نظرتان است) که مد نظرم نیست. شماره 1 اپراتور. وقتی به اپراتور متصل شدم میگه بزن داخلی 1 الان چه طوری بزنم داخلی 1 ؟ بعدش اگر صبر کنم یعنی هیچ عددی نزنم اسم شرکت ها رو میگه مثلا اواسیس و اکسین و... که اصلا زمان من از این قرتی بازیا نبود.
فکر کنم همه ی کاربرای مخابرات دارن تخلیه میکنن کافیه برید ببینید
پارس انلاین هم که پورت خالی نداره میگه 1ماه و نیم دیگه
کسی با بدر تماس نگرفت ببینیم شبانه داره یا نه؟
نقل قول:
منم زنگ زدم پارس گفت جای خالی نداریم :n27::n28:
بیزحمت یه زنگ بزن بدر رایان ولی بهش نگو از مخابرات adsl داری ببین شبانه داره adslش یا نه؟من که زنگ زدم اول گفت شبانه داریم ولی وقتی فهمید میخوام از مخابرات تخلیه کنم جا خورد و گفت فقط برا وایرلس شبانه داریم در صورتی که تو سایتش زده شبانه برا adslنقل قول:
البته شاتل هم خوبه ولی نمیدونم این وی پی ان اهواز کار میکنه یا نه؟اگه کار کنه که شبی 7-8گیگ میشه دانلود کرد
من بهبهانم. بدبختانه اینجا بدر رایان نیستنقل قول:
سلام.به هیچ عنوان سمت آسیادزد نیا.کلاهبردارترین شرکت موجود تو ایران هستند.گول سرویساش را نخورید.سرویس نامحدودشون محدود است.مثلا سرویس 1مگ نامحدود با حداقل 18گیگ حجم سرعتت همیشه روی 20تا 45 در نوسان است.فقط شما روزی اگه تازه سرعت پورتت را محدود نکرده باشند تنها 570مگابایت را باسرعت 120 دانلود میکنید مابقی روز سرعتتون بین20تا45 در نوسان است.سرویس 512 نامحدود برنزی با 12گیگ حجم سرعتتون بین 10تا 25 درنوسان است وتنها در روز400مگابایت بیشتر حق دانلود با سرعت 64 را ندارید.سر.یس 128 و 256 حرفش را نزنیم بهتره چون سرعتتون از کیلوبایت به بایت تبدیل میشه.نقل قول:
گول سرویسای محدود اسیا دزد را هم نخورید چون سرعت شبانه و حتی برای بعضیا سرعت روزانه محدود است.سرعت شبانه سرویس 128 >16کیلوبایت-256>32کیلوبایت--512>64کیلوبایت--1مگابیت>90کیلوبایت--2مگابیت>120کیلوبایت--4مگابیت>150کیلوبایت و سرویس 10مگ>256 کیلوبایت است.در ضمن شما باید سرویسی که گرفتید باید حداقل حجمش 10 گیگ باشه تا سرعت شبانه بهش تعلق بگیره وگرنه سرعت شبانه رایگان نداره.در هر صورت شما اگه بیشترین سرعت دانلود شبانه را بخواهید باید حداقل ماهیانه 70000هزارتومن هزینه کنید.بدترین پشتیبانی رااین شرکت توی اهواز داره.راستی نمایندگی اصلیش به قول خودشون دز آگاه وقتی با قسمت فروشش تماس بگیرید شما به دزفول سویچ میکنه یعنی شما با دزفول تماس میگیرید نه اهواز هزینه تلفن بین شهری راهم شما باید بدید.این شرکت به معنای واقعی سر گردنه می باشد.
سلام.اگه می تونید مستقیم از خود پارس آنلاین ثبت نام کنید.در غیر اینصورت از دفتر مرکزی سرویس بگیرید.نقل قول:
بدر رایان که بهبهان هم ارائه میده!نقل قول:
دوستان اگر میخواید برید پارس انلاین دفتر مرکزی واقع در کیانپارس ثبت نام کنید
نقل قول:
الان رفتم دیدم ولی اینجا رو ببین
عجیبه تو مناطق تحت پوشش زده بهبهان ولی تو شهر های تحت پوشش adsl نزده!نقل قول: