طرح برنزی بدون دانلود شبانه مخابرات
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
Printable View
طرح برنزی بدون دانلود شبانه مخابرات
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
شما با سرعت 100k دانلود داریدنقل قول:
من اینترنت 1m دارم روی 8m بسته شده و با سرعت 750k دانلود میکنه ولی از شرکت های وب هست و مخابرات نیست .
مخابرات خیلی خرابه
پاییزه طلایی+شبانه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما از کجا گرفتی؟نقل قول:
من از های وب گرفتمنقل قول:
سرعت دانلودم 750k هست
سلام دوست عزیز من تو سایت های وب شمارمو زدم برای ثبت نام شناسایی کرد نوشت نیشابور مرکز قدس میتونم اینترنت بگیرم؟نقل قول:
دوستان من الان بدون هزینه رانژه و شارژ روی طرح خوانواده هستم بنظر شما اینو بگم جمع کنن از جای دیگه بگیرم یا همین مخابرات طرح درست حسابی هم داره که شبانش خوب باشه؟؟ چجوریه شبانه ها تو مشهدد؟ من زنگ زدم گفتن نامحدود نمیدن:n28: موندم چیکار کنم:n30: ضمنا ظاهرا دان استریم خط تلفن روی 3 مگ بسته شده ولی snr توی مودم خیلی خوب نشون میده در حد 32 اینا یعنی عالی اگر زنگ بزنیم خواهش کنیم بالا نمیبرن دان استریم رو؟
ممنون
سلام
می خوام از مخابرات برم به نظر شما با ماهی 15 تومان کدوم isp از همه بهتره (شبانه هم تا 10 گیگ در ماه بیشتر استفاده ندارم همچنین مرکز مخابراتی من نبوت است )
اره اگر درست باشه وارد صفحه ثبت شماره و سرویس ها و مراحل بعد ثبت نام میشیدنقل قول:
مخابرات هیچی نداره مفتش خداییش گرونه پولو حرام میخورند و ضرر هم مال شماستنقل قول:
همین های وب 12 گیگ 3 ماه 256 میشه 48 تومان با 6 درصد مالیات تمومنقل قول:
شما snr توی مودم رو چه جوری حساب کردید و دیدید اگر ممکنه در پیام شخصی بهم بگید تا ببینم و بتونم راهنماییت کنمنقل قول:
یه سوال دارم لطفا دوستانی که مخابرات دارن بیزحمت پاسخ بدن خیلی حیاتیه :n02:
1.آیا این سرویس های پاییزه طلایی و پاییزه نقره ای حتما باید 3 ماه حداقل بگیریم؟
2.تفاوت سرعت شبانه و روزانه طلایی و نقره ای هر دو تا پاییزه چقدره؟ هر کدوم چقدر هستن؟
3.آیا میتونم مثلا 11 گیگ حجم که میشه 22 تومن و ارزونتر از مقداره کمه بخرم و به ماه های بعد در روش پیش پرداخت انتقال بدم؟
خیلی متشکرم:n12::n12::n12:
والا تو تنظیمات مودم نشون میده برای دانلود بود 31 - 32 .من فقط سوالم این بود که اگر بگیم به سرعت بالاتر از 3 مگ هم میبرن اگه خواهش کنیم؟ اصلا فرقیم میکنه؟نقل قول:
طرح های جدید تجاری مخابرات چطوره؟ 5مگ 8 گیگ قیمتش چطور؟
آقا این آشنای اول شبانه رایگانم داره؟ اگه نداره کلا همین 2 تا پاییزه شبانه دارن!!؟:thumbsdow
1. حداقل قرارداد 3 ماه است .نقل قول:
2. پهنای باند طلایی 2مگ, نقره ایی 1.5 مگ و برنزی 1مگ تعریفــ شده است .
3. این رو متوجه نشدم یعنی چی 11 گیگ میشه 22 تومان ؟
به هر حال طریق محاسبه گیگ ها به این صورت هستش :
از یک تا پنج گیگ , هر گیگ 4220 تومان
از شش گیگ تا 10 گیگ گیگ نیز , هر گیگ 3000 و خورده ایی ( دقیق یادم نیست )
و از 11 گیگ به بعد هم هر گیگ میشه 2100 تومان .
مثلا واسه 15 گیگ میشه این :
5x4200
5x3000
5x2100
نقل قول:
تلفن نمایندگی فروش های وب در مشهد چیه ؟
شما خودت از های وب استفاده میکنی؟ چجوریه راضی هستی؟ شبانه رایگان نداره، درسته؟ سرعت دانلود تو روز چنده؟نقل قول:
کلا شماره : 1565نقل قول:
نقل قول:پهنای باندشون درسته روی 2 مگ و 1.5 مگ و 1 مگ بسته شدهنقل قول:
اما سرعت شبانه طلایی پاییزه روی 2 مگ و نقره ای فکر کنم روی 1 مگ باشه . برنزی هم که کلا شبانه نداره .
دوست عزیز سرعت دانلودش تو اون بازه رایگان چنده؟نقل قول:
دوستان به غیر از خود مخابرات آیا سرویس دهنده دیگه ای هم تو مشهد هست که روی خط تلفن pcm (اشتراکی) اینترنت پرسرعت بده؟و دوم اینکه آیا این درسته که اگر مشترک مخابرات بشیم دیگه هیچ وقت در صورت درخواست تخلیه پورت پورتمون رو تخلیه نمیکنه و باید تا ابد روی اینترنت مخابرات باشی؟
بله یکم به خودشون زحمت بدن میتونن واسه PCM هم سرویس بدن شرکت های دیگه . ( باید درخواست بدی بهشون )نقل قول:
نقل قول:
نخیر. شایعه است . واسه تخلیه پورت با داشتن مدارک خط تلفن میری امور مشترکین یا مرکز مخابراتی تون . در کمتر از 10 دقیقه پورت رو آزاد ( تخلیه ) میکنن .
امید جان حضوری برای تخلیه سریعتر از تلفنی هست؟ بعد برای مستاجر چه مدارکی برای تخلیه و بعد از اون برای راه اندازی شرکت دیگه لازمه؟؟نقل قول:
Sent from my C6903 using Tapatalk
درود
downstreemمن ازصبج رو 7مگ بسته شده ولی سرعت فرقی نکرده
من که طرحم تموم شه از این مخابرات دزد میرمسرعت روزام روی 1 مگ در صورتی که طرحم نقره ایه
ترجیح میدم پولم رو شرکتای خصوصی بدزدن تا این مخابرات وابسته به سپاه!!!!!!!!!!!!!!!
متاسفانه این بالا بردن ریت دانلود خط برای من فقط دردسرشده یک دقیقه هم مودم لینکش ثابت نمی مونه هرچی هم به این مشنگ ها زنگ می زنی اصلا خبرندارن ازقضیه که بخوان جواب هم بدن عجب گیری کردیم با این روانی ها
شما حتما باید حضوری بری . اخیرا مد شده که باید خود صاحب خط با مدارک برای این کار اقدام باید بکنه .نقل قول:
ولی شما کافیه سند و مدارک خط تلفنت رو ببری . اصلا هم کوتاه نیا . شده برو جای مدیر مرکزمخابراتتون .
حتما حتما باید این کار رو بکنن .
بعد از اینکه تخلیه کردی میتونی شماره خط تلفنت رو به شرکت ها ( هر شرکتی) بدی تا واست چک کنن ببینم میتونن سرویس بدن یا نه .
البته اینم بگم که درسته خط شما PCM بوده و هست ولی چون بار اول از مخابرات سرویس گرفتی احتمالا الان دیگه شرکتهای دیگه نتونن امکان سرویس دهی رو روی خط تون فعال کنن . باید از خود ISP بپرسی .
ممنون.فقط شما از کجا تشخیص دادی پی سی ام هست؟ چون خونه چند سال ساخته که...!نقل قول:
Sent from my C6903 using Tapatalk
بچه ها یکی مشخصات کامل dsl خط رو بده
downstream
upstream
SNR Margin dB
Attenuation dB
Attainable Rate Kbps
Rate Kbps
بچه هایی که مسی هستن چه شرکتی رو برای قاسم اباد اول شاهد پیشنهاد میکنن ؟
هم سرعت خوب و دانلود شبانه داشته باشه هم قیمت مناسب .
برای گیم هم خوب باشه time out نداشته باشه.
اون کاربر دیگه PCM بود و و بیشتر واسه اون گفتم .نقل قول:
شما هم اگر نمیدونی فیبر هستی یا مسی یا پی سی ام زنگ بزن پشتیبانی یک آی اس پی و ازشون بپرس خطتت چیه .
هیچیو پیشنهاد نمیکنمنقل قول:
من مسی هستم و دو تا خط دارم هر دوتا از مخابراته
به آسیاتک زنگ زدم گفتم خطم pcm است کلا رم کردند چه برسه که بخواهند به خودشون زحمت بدهند. :n02:یکی از مسولای مرکز مخابراتیمون گفت کلا مدتی است که 90 درصد مشترکین جدید خط ثابت را از نوع pcm میدهیم.و فعلا این روند ادامه دارد.چقدر بدبختیم.باید قید adsl را بزنیم و بزنند بقیه دوستان که میخواهند از این به بعد خط ثابت بگیرند. :n28:نقل قول:
به شاتل هم بگو .نقل قول:
معمولا باید سرویس بدن .
محتوای مخفی: درخواست رسیدگی به عدم ارایه سرویس ADSL نامحدود در مخابرات خراسان رضوی
خوب این مصوبه را چندین بار خواندیم { [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] }، به شما هم توصیه می کنیم که بخوانید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من این مصوبه 152 رو خوندم ولی چیزی از حذف سرویس نامحدود در مصوبه ندیدم
داداش راست میگی منم چیزی از ممنوع بودن ارایه حجم نامحدود در این مصوبه ندیدم.اینا ملت را جیگر فرض کردند. :n23:نقل قول:
حیف جوابتو نصفه شبی دیدم وگرنه همین امروز بهشون زنگ میزدم.فردا به شاتل و بقیه هم زنگ میزنم.فقط مشکل اینجاست که خط جدید من رو هنوز بهم ندادن ولی بهم اعلام کردن که از نوع pcm است.میترسم این شرکتا بگن که تا شمارتو ندی نمیتونیم بگیم که کاری برات میتونیم بکنیم یا نه؟همین خط آشغالی pcm رو هم کلی ما رو اذیت میکنند تا بدن.الان بیشتر از یک ماه شده. :n27:نقل قول: