سلام
اينو الان ديدمنقل قول:
پست bkm_mahdi 10000
يكي بگه مهدي شده
10000 پسته يا اشتباه تايپي هست؟
Printable View
سلام
اينو الان ديدمنقل قول:
پست bkm_mahdi 10000
يكي بگه مهدي شده
سلام
اينم چندتا سوال: ( البته چون يه هفته نبودم نمي دونم دنيا « ببخشيد پي سي » دست كي هست!
1- اين جمله رو تفسير كن
راه راست ميانبر ندارد
2- كي اين جمله رو گفته؟
3- چرا مرگ وقتي مياد كه انتظراش رو نداريم؟
4- وفت ظهور فرمانده ي نظامي ايران كي هست؟
5- رهبر سياسي ايران در وقت ظهور كي هست؟
6- مي دونستي يكي از پيشگوييهاي نوستر آداموس در مورد ايران هفته قبل با سخنراني رئيس جمهور تحقق پيدا كرد؟
7- اينها نشانه هاي كدوم كشورها هستند؟
ناهيد
مريخ
خورشيد
شير
8- منو چه در ميشناسي؟
9- علت مرگ سهراب چه بود؟
10- از براي چه اين سوالات بي مزه بود؟
------------ تکراري :دی
نه مهدی 10000 پسته نشدهنقل قول:
حاج مهدی توی این تاپیک پست شماره 10000 را زده..... و یه جایزه هم گرفته :دی
با سلام
tec عزيز تا پايان امشب بر روي صندلي خواهند بود . و به اميد خدا فردا در روز عيد فطر نفر جديد معرفي ميشه .
يا حق .....
نقل قول:
سلامت بادا این سرت بر روی گردن
سربلندم سربلند و سپید رویم من
در این آخرین روز اجلاس تان
ندادی جوابی به سئوالات مان
پیچوندی تو ما را که شاید بر این گمان
بمانی از هجوم سئوالات مان در امان
ولی مادرم این خیالت خام بود
سکوتم برای حفظ احترام بود
باشی سربلند سبلند سربلند
بمانت سرت روی گردن تا ابد
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1694375&postcount=10493
خوب ما هم سوال بپرسیم نمرده نمیریم:
1- به نظرت شیردل بیمزه نیست؟
2- به نظرت مشهد شهر آدمهای بد نیست؟
3- به نظرت اگه دعوا رو بکشی به یک انجمن غیر متفرقه بی ادبی کامل نام نمیگیره؟
4- Masturb؟
5- عنیمه؟
6- دون کورلئونه؟
7- با اجازه.
با عرض سلام به حضار و كاربران و پوزش از بهروز و مادر معنوي و پلنگ صورتي ..ديدم اسم مشهد و رفقاي ما اومد گفتيم يه سروساموني بديم :31:
هيتلر صورتي عزيز نه ببخشيد هيتلر عزيز نه ببخشيد PiNk PaNTHeR عزيز سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بستگي داره قبلش چي خورده باشي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا شهر آدم هاي بد و بي تربيت و رو كم كنيه دوروبرش تاب نخوري تا تاب ها نخورنت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بستگي داره تعريفت از ادب چي باشه ؟ اگه تشويش اذهان عمومي باشه و نه عيبي نداره ولي بي ادبي هست .بي ادبي كلا خوبه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- Masturb؟
5- عنیمه؟
6- دون کورلئونه؟
7- با اجازه.
بقيش رو سال ديگه در همين روز پاسخ ميدهم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشكر سازمان نفت و تلگراف و تره بار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا اينها رو. گفتم تا سوالم از مادر معنوي تكميل بشه
نظرتون در مورد اين پست چيست؟؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با معذرت از مادر عزیز:
pink panther دیگه هیچوقت به هیچ شهری از شهرهای ایران توهین نکن.....من خیلی دوستای خوبی از مشهد دارم و باید بگم همشون ته معرفتن عزیزم
مادر جون سوالای قبلی رو عالی جواب دادی دستت درد نکنه چیکار میشه کرد قلبم بزرگه ولی اونی که قلبش نمیدونم بزرگه یا کوچیک نمیخواد به حرفم گوش بده
حالا سوالای جدید البته الان دلم خیلی گرفتس فقط چون تو روی صندلی هستی دارم سوال میپرسم
1-بنظرت چرا گل رز قرمز و خونم قرمزه و چرا نماد عشقم رنگ قرمزه؟
2-بنظرت چرا آدما میخوان خوشبختی رو که جلوی چشماشونه رو نادیده بگیرن؟
3-بنظرت کدوم میشه تمام دنیا رو تو یه قلب جا کرد یا یه قلب رو داد به یه دنیا؟
4-چرا با این که آسمون خیلی بالاست آدم فکر میکنه بهش به اندازه ی یه حرف خوب نزدیکه؟
5-چرا با اینکه ارمان هممون رسیده به بالاترین هاست بعضی موقعها زمین رو به اسمون ترجیح میدیم؟
6-بنظرت چرا وقتی فکر میکنیم به چیزی رسیدیم تازه میفهمیم خیلی ازش دوریم؟
7-چرا وقتی خدا انسان رو آفرید قلب رو بی بهونه بهش هدیه کرد؟
8-اگه روزی خدا افسار تمام دلهای دنیا رو بهت بده چیکار میکنی؟
قربونت برم مامان جون دست درد نکنه که تا الان به سوالهام جواب دادی....
فقط یه جمله ی آخر از خودم((میشه به تمام دنیا حکم کرد اما بر یک قلب عاشق هرگز))
Gilopa عزیز:
من نبودم .. اصولا هم اعصاب ندارم کل صفحات رو بخونم سوال میپرسم تکراری بود شرمنده
یه سلام میدادی بد نبودا.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام علیکم، پسر مامان، خوبی؟ خب من همه سوال تکراری هام جواب میدم که کسی اذیت نشه، خواهش میکنم... بپرس. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مقدمه: چند سالته..بچه کجایی..بچه چندم خونواده ای..بابا رو بیشتر دوست داری یا مامان رو...(کلیشه ای جواب ندیا)
خب من 26 بهار 65 به دنیا اومدم، الآن 21 سالمه..
من اصالتا اراکیم، الآنم اراک زندگی میکنم..
ما 4 تا بچه ایم، که من بچه آخریم..
هر دوشون عزیزن، ولی خب بیشتر مامانی ام..
(بیا حالا کلیشه ای بود؟ کامل جواب دادم.)
1.شناخت درونی یعنی چی؟ اصولا سعی کردی خودت و دوروبرت رو بشناسی
شناخت درونی فکر کنم همین معنی رو بده خودت و جایگاهت تو زندگی رو بشناسی، منم سعی کردم تا حالا خودم و دوروبرم و بشناسم، ولی نمیدونم چقدر موفق بودم.
2.تا حالا تو زندگیت افسرده شدی .. اگر شدی چطور باهاش مبارزه کردی
آره.. از خدا کمک خواستم، اونم دستمو گرفت.
3.تا حالا شده به فکر خودکشی بیفتی
اصلا..
4.مانویان..زرتشت..بودا..یهود.. .مسیحیت...اسلام برای چه رو کار آمدند؟به نظرت هدف اصلی رو شناختی
خب هر کدوم از این ادیان، یه پیامبر یا کسی که بهش مثه پیامبر نگاه میکردن (مثل بودا) داشتن.. و همشون به دنبال راه درست و درست زندگی کردن بودن، و منتظر روزی هستن که عدالت در جهان برپا بشه.
5.پسرها باید چکار کنند تا شما دخترها ازشون راضی باشید؟
دروغ نگید، بی وفایی نکنید، با کوچکترین چیزی تهمت نزنید... فعلا همینا یادم اومد.
6.تا حالا با خودت درگیری فکری داشتی که چرا دختری؟
نه، از خودم و جنسیتم راضی ام.
7.نظرت در مورد این شعر چیه؟میتونی با فرهنگ کشورت در این چند ساله مقایسه کنی.
الآن میخونمش..
سعدی به روزگاران مهری نشسته در دل بیرون نمیتوان کرد الا به روزگاران
از نظر من این معنی رو میده که مهر محبتی که توی دل باشه، فقط با گذشت زمان میتونه از بین بره..
من فکر میکنم مردم ایران بیشتر از مردم کشورای دیگه به دنبال محبت هستن، حتی با اینکه از نظرمون تعداد آدمای ظالم روز به روز بیشتر میشه، ولی فکر نمیکنم واقعیت این واژه از دل خیلی از مردم پاک بشه.
خوشحال شدم..
سربلند باشی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ستایش ایزد دادار دادگستر را که داد بی بی ز بیداد گران گیرد و این داد و فریاد بیچارگان و زورگویان را پاسخی دهد شایسته و نیکو
1- پند استاد به است یا تازیانه استاد ؟
2- کمر بستن چیست ؟
3- مرد را ز بهر چه درد باید ؟
4- پهلوانی چیست ؟ و پهلوان را چه وِیژگیست ؟
5- دو تا شدن در پیش شاهان به یا با زور بازو نان خوردن ؟ و به این سرزمین کدام کار آمدتر است ؟
6- نیستی چیست ؟ و هستی چیست؟ و این دو را چه پیوندی است؟
7- هفت آسمان را چه چم است؟
8- چلیپا بر چه چم باشد؟ و ز بهر چه بر آن چلیپا گویند؟
9- پروردگار جهان را چه وِیژگی باشد که تو را شیفته خود کرد؟
10- چون در ره فرخار گام نهادیم چشمانمان بر سیه چشمی نازنین بیفتاد و عشق این زیبارو بر جان مان و به پیش رفته و درد خویش گفتیم و ایشان ما را ز خود براند و ما را قلبی شکسته بماند و درد بسیار و حال چه کنیم با این عشق سوزان ؟
BKM_MAHDI عزیز:
سلام به مادر معنوي كل فروم .
به به، حاج مهدی، سلام عرض شد.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تقديم به يو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وای وایییی، چقدر خوشگلن، حاجی خیلی خیلی ممنونتم، کلی زحمت کشیدی، این زحمتو ازم کردی که دمو دیقه روسری عوض کنم، دیگه روسری 9 رنگه تمام اتوماتیک برام خریدی.. مچکر، ایشالله واسه بچه ها و نوه نتیجه و نویده و بقیشون از این روسریا بگیری. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شب جمعست اومدم چند تا سوال از طرف اموات بپرسم و برم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیغوم پسقومی هر چی داشتن بهم بگید حاجی.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما چی کار میکنید با اموات میتونی صحبت کنی؟[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
1-اشكالي داره يكي مثل من كه با جنبه است و آدم خوبيه سه تا زن بگيره؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه اشکالی که نداره، فقط ممکنه خدایی نکرده، دور از جونت، یه بلایی سرت بیارن که به زن سوم نرسی.[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
2-نشعه ي خر بيشتر ارزش داره يا لاشه ي سگ يا مردار شغال؟؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نشعه ی مردار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3-استقلال ؟؟؟پيروزي؟؟؟پرسقلال؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پرسقلال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4-فكر ميكني اگه من هنرپيشه ميشدم بايد در كدوم فيلم و در كدوم نقش بازي ميكردم؟؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در فیلم پدر خوانده، نشق پدر خوانده. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5-اگه خودتون بوديد چي؟؟؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من میم مثل مادر، نقش مادری که تو پشنه صحنه فیلمو میدید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6-به عشق اينترنتي اعتقاد داريد؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید خیلی ها بگن نه، ولی به نظر من اگه توش دروغگویی، بی وفایی، ظلم و .. توش نباشه، ممکنه نتیجه ی خوبی هم داشته باشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشكر
خیلی خوشحال شدم.
سربلند و خوشبخت باشین همیشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
bb عزیز:
ستایش خدای ا که بر بنده خود بی بی توفیق مجدد بداد که پرسش خویش ز مادر معنوی این فروم جویا شود و شبهه ایی ز شبهات خود را بر طرف نماید
خدای منان را حمد و سپاس باد که بی بی را مجدد به نزدیکیه صندلیه ما روانه داشت، تا رویش ببینیم و جواب سوالش دهیم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- درد را خدای تعالی ز باب چه بداد ؟
کز درد و بلا نباشد خلق ظلم بیشتر به هم روانه سازند، چون که ندانند زندگی به چه روی خوشتر است.
2- گویند که خدای پستی نیافرند و هر چه آفریده نیک است و ما را پرسش این است که چگونه است که خدای شیطان بیافرید و نیروی شیطانی ؟
شیطان نیک فرشته ای بود خوش صفت، که چون انسان آفریده شد بر انسان سجده نکرد و خدای خویش را خوشنود ننمود، او خود از کردگار طلب رانده شدن کرد و اینچنین بدصفت گردید.
3- سخن عشق از چه روی ز هر سخنی خوشتر است؟
آنکه گویند خوشتر است سخت دوست است و نه عشق.. اما چون بی بی نظر به این مسئله دارد حرفش را قبول و جوابش را مصداق دهیم..
سخن عشق خوشتر است از برای عاشقی که قلبش و روحش و همه ی هستی اش را با وجود دلبرش زیبا داند و زنده... همچنان که خداوند عاشق بندگانش است و ما معشوق.
4- مرد به که گویند ؟ نامرد به که ؟
مرد کسی باشد که به جنس ظریفتر از خویش ظلم نکند و نامرد کسی است که از ظلم و خیانت به ظریف خوشنود گردد و راضی.
5- ازدواج به چه سنی شایسته و نیکوست ؟
ازدواج به سنی نیکوست که دختر و پسر توانایی اداره ی یک زندگی را داشته باشند، فهمشان کامل باشد و درکشان بالا.
6- خدای را عادل گویند و ما به عمر خویش مردمان کور بدیدیم و کچل و شل و پنچر و بمانیدیم انگشت به دندان که خدای عادل را این بی عدالتی ز بهر چیست؟
خداوند در همه چیز عادل بود همانگونه که حتی بی عقل ترین انسانها، خود را با عقل ترین بیند، اما کسی را کوری دهد و حس بیشتر، شل دهد و قدرت بیشتر، کچلی دهد و عقل بیشتر، و پنچری دهد و زندگیه بهتر..
7- چون بی بی را غم بسیار گشت و ز یار و دیار دل برید و به آن شدیم که ز این کوی دیار رهت بر بندیم و رویم یاران و مریدان ما را گفتند که یا شیخ گر تو نباشی ما نیز نمانیم و ما ز بهر ایشان بر این سامان بماندیم و هر چند دل خویش اسیر این دیار بدیدم و حال با غم یار چه کنم ؟
تو خواهی توانست که هم دلبرت را داشته باشی و هم یارانت، توانی در این منزل بمانی و دلبرت را نیز به سمت خود روانه سازی، با محبت و مهربانی هم در این دیار بمان و هم خانه ای برای دلبرت بنا کن.
8- شما را با کدام فیلسوف مراوده بود با کدام یک مرافعه ؟
هیچکدام، دروغ نگویم به گمان با حافظ مراوده بیش داشتم.
9- ز خدایگان این دیار کدام را به بدیدی؟
هیچکدام، من هیچوقت ز هیچکدام از این خدایگان رضایت نداشتم، تنها و تنها خدا را به ببینم و فرستاده هایش.
10- پندی بده ما را که محتاج پند چون تو نازنینی هستیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون بی بی را عشق دلبری در سینه است، با وی با محبت رفتار نماید و ظلم روا ندارد، زیرا که دانم بدترین انسانها در مقابل محبت و احترام نرم و عاقل خواهند گردید.
تا بعد
خیلی خوشحالم کردی..
سربلند و شاد باشی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اردلان عزیز:
دوباره سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خدمت مادر معــنوي! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فردا هم كه صندلي نشينيت تموم ميشه ... پس سوال پيچت ميكنم كه خاطره اي از من به يادگار داشته باشي .... (به نيت 17 تن 17 مورد ازت ميپرسم!)
سلام علیکم آقا اردلان، پسر مامان.. چطوری؟
آره میبینی.. چقدر زود دیر میشود. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---
الف) سوالات عشقي!
خب
1) نظرت راجع به اين اسمايلي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟!
این اونوقت ربطش با عشق چیه؟..:31:
2) حاج مهدي فروم رو چجور آدمي ميبيني؟!
یه حاجیه مهربون و دلسوز.
3) مادر معنوي يا مادر مهنوي يا ...؟! خودت دوست داري بهت چي بگن؟!
مهم نیست، هر چی دوست داشتید.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---
--- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ب) سوالات رياضي
بله..
4) آيا E در هر شرايطي مساوي mc2 بيد؟!
نه خب بستگی به آب و هوا هم داره:31:---
پ) سوالات جغرافيايي
اوهوم..
5) چرا پي سي ورلد؟!
چرا پی سی ورلد نه؟!
6)چرا نت؟!
چون اطلاعات آدمو زیاد میکنه..
7)چرا اراك!؟
چون شهرمه، عشقمه:40::31:
8)چرا ايران؟!
وطن خودمو اجدادمه
9)چرا آسيا؟!
ای بابا داری اذیت میکنی ها..:31:
اگه تو کارت راه میوفته اروپا خوبه؟
10) چرا كره زمين؟!
مریخ چطوره؟
---
ت) سوالات هنري
اوهوم..
11)اهنگاي سامي يوسف رو شنيدي به نظرت چه جور آدميه؟!(به نظر من كه پسر گليه!:40:)
منم خیلی دوسش دارم، صدای قشنگی داره، و مهمتر اینکه مسلمونه و نصفش ایرانیه.
12)نظرت راجع به Sandy (شهرام آذر) ؟! ميشناسيش؟!
خوشم نمیاد ازش، خیلی خیلی به ندرت آهنگهاشو گوش میدم.
13)نظرت راجع به محمد اصفهاني؟!
صدای محشری داره، خیلی ترانه قشنگی رو هم میخونه.
14) نظرت راجع به سيروان خسروي؟!
زیاد نمیشناسمش.
15) اصلا به آهنگ علاقه اي داري؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره، خیلی دوست دارم، من یه عالمه سی دی آهنگای پاپ و قشنگ دارم.(امیدوارم اون اسمایلیت مسخره کردن من رو نشون نده.. بدجور حساسم به این چیزا.)
---
ث) سوال تاريخي
باشه..
16) كوروش رو به عنوان ذوالقرنين كه در قرآن معرفي شده قبول داري؟! (ما كه نوكرشيم! :46: )
کوروش آدم خوبی بوده، خیلی خدمت به کشورمون کرد.. شاید قبولش داشته باشم.
---
چ) سوال مذهبي
گوش میدم..
17) نظرت قلبيت راجع به اين شخصيت هاي مذهبي: (قشنگ ترين حديثي كه بلدي راجع به هر شخصيت رو هم بنويس)
حضرت محمد (ص) :
فکر میکنم همه کسایی که با ایشون یه خورده کم هم آشنایی داشته باشن، خیلی دوسش دارن، من که خیلی دوسش دارم.
- من 2 چیز گرانبها در میان شما به امانت میگذارم، کتاب خدا (قرآن) و اهل بیتم، این دو از هم جدا نمیشوند تا روز قیامت در کنار حوض کوثر به من وارد شوند.
امام علي (ع):
مثه همه ی امامانمون خیلی سختی کشید برای اینکه بتونه حتی یک نفرو به راه راست هدایت کنه، خیلی خوب و مهربونه.
- اگر کوها به لرزه در امدند اما تو پابرجا و استوار باش.
امام حسين (ع):
یه جا نوشته بود مردم هنوز تمام وقایعی که تو کربلا و جنگ امام حسین و 72 تن از یاراشون به وجود اومده بوده نمیدونن، اگه دقیقا همه ی وقایع رو مردم میدونستند، تا دنیا دنیایی میکردم مردم فقط خون گریه میکردن، البته فرک کنم منظورش از خون این بوده که زیاد گریه میکردن.. فکر نمیکنم هیچکس میتونست مثه امام حسین بجنگه و استوار باشه.
- مردم بندگان دنیا هستند، و دین، چون آب دهانیست که بر زبانهای آنها جاری ست. و تا جایی که معیشت آنها فراوان است متعهد و حافظ دین هستند، اما زمانی که به بلایا و مشکلات آزمایش شوند، دینداران به شماره ی اندک خواهند بود.
امام رضا (ع) :
دلم براش تنگ شده، خیلی کمکم کرده.. همیشه ممنونشم.
- یادم نیست چیزی..
امام زمان (عج):
خداوند در ظهورش تعجیل فرماید، و مارا از شیعیان و یاران مخلصش قرار دهد.
- ما از رسیدگی و سر پرستی شما کوتاهی نکرده و یاد شما را از خاطر نمی بریم اگر جز این بود دشواریها و مصیبتها بر شما فرود می آمد و دشمنان شما را ریشه کن میکردند . تقوای خدا پیشه کنید و ما را برای رهایی بخشیدنتان از فتنه ای که به شما روی آورده است، یاری دهید . (احتجاج ج2ص497 - بحار الانوار ج53)
خوش باشي
مرسی، همچنین خودت.
سايه ي مادر معنوي بر سر پي سي ورلد پاينده باد .... :31: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی ممنون اردلان، امیدوارم همه ی پسرها و دخترای شومبول من هم پاینده باشن. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اختيار داشته بيديد ...! گفتم شايد به موسيقي علاقه اي نداشته باشي بعد همه سوالاي من هم وقت تلف كردن باشه(كه نبود!) واسه همين هم خندم گرفت .نقل قول:
مرسي از جواباي بسيار قشنگت! از بخش مذهبيش هم استفاده كرديم مرسي :11:
.....................(می خواستم یه چیزی بگم ولی نگفتم:31:).....................
----------------------------------------------------------
مادر معنوی جان چرا به دو پستی که دادم یعنی
وکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1696756&postcount=10534
جواب ندادی؟منتظرم.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1696802&postcount=10535
---------------------------------------------------------
چون من 5-4 روز از صندلی نشینیت نبودم و سوال نکردم و امروز روز آخره با اجازه زیاد سوال می کنم.
سوالای قبلیمو که گفتم جواب دادی بعد اینارو جواب بده و همه رو با دقت جواب بده.
راستی چون دیر اومدم نمیتونم همه سوالا رو بخونم اگه تکراری بود شرمنده ولی شما جواب بده:31:.
----------------------------------------------------------
سوالات:
سوالات عاطفی:
1- هر کدام از موارد زیر را تعریف و تفسیر کن:
عاطفه
عشق
دوستی
محبت
زندگی مشترک
2- نظرت در مورد هر کدوم از اینا:
:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- اولین چیزی که با شنیدن این چیزا به ذهنت میاد چیه؟
سوسک له شده
موش زنده
من
فیزیک
امتحان
سوالات مذهبی:
1- مرجع شما کیه؟(اختیاری)
2- بر اساس فتوای مرجعتان جواب دهید:
الف)فرق بین جایز نبودن و حرام چیست؟
ب)در تطهیر چه فرقی بین آب کر و آب جاری است؟
پ)آیا نماز عید فطر اقامه دارد؟
ت)تقیه یعنی چه؟
ث)ظرفی را که سگ در آن چیزی خورده چگونه پاک می شود؟
ج)واجبات نماز چندتاست؟نام بببرید.
چ)ارکان نماز چند تا هستند؟نام ببرید.
سوالات علمی و اطلاعات عمومی:
1- واحد پول:
سوریه:
کنگو:
وون واحد پول کدام کشور است؟
2- اولین کسی که شکر تهیه کرد که بود؟
3- مخترع مسلسل که بود؟
4- میدونستی موذی ترین حیوان موش هست؟الان کناره صندلیت لم داده:31:
سوالات تاریخی:
1- موسس حکومت غزنویان که بود؟
سوالات سیاسی:
1- اتوکراسی یعنی چه؟
سوالات هنری
1- آخرین فیلمی که تو سینما دیدی؟
2- 3 تا از ترسناک ترین فیلم هایی که دیدی؟به ترتیب.
3- از کدام یک از هنرها بیشتر خوشت میاد؟
4- بهترین سریال هفتگی؟
سوالات شخصی:
1- چند خواهر و چند برادر داری؟
2- بهترین سوالی که ازت پرسیده شده؟
3- بهترین سوالی که من ازت پرسیدم؟
4- اگه بچه ات پسر باشه اسمشو چی میزاری؟دختر باشه چی؟
5- مسافرت کجاها رفتی؟چند بار؟(همشو بگو)
6- مامانتو بیشتر دوست داری یا باباتو؟
7- خودتو توصیف کن.(طوری که بشه در ذهن مجسم کرد)
سوالات متفرقه:
1- ئشئشدثفخ یخخسف یشقه؟
2- ثسئثا ئشیقثسشف زاه اشسف؟
ممنون اگه شد بازم میپرسم.:31:به همه جواب بدی.
emtn عزیز:
دوباره سلام .
سلام سلام.. صد تا سلام. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- سرعت تایپ کردنت چه طوره؟ واسه تایپ کردن جوابا دچار مشکل نمی شی؟
خوبه، تقریبا تند تایپ میکنم، نه جوابا راحتن و تایپمم بد نیست، مشکلی ندارم خدا رو شکر.
2-اگه مجبور بشی شناسه ی کاربریتو عوض کنی چه اسم دیگه ای انتخاب می کنی؟
TECTONIC که لغت کامل یوز الآنمه.
3- نظرت چیه که به جای اگه نباشه جاش خالی می مونه بنویسن مادر معنوی انجمن؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی عالیه، فقط خوب میشه اگه نماد مخصوص خودمم یه گوشه موشه ای جاش بدن. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4-اگه بهت بگن هر چقدر چول بخوای بهت می دیم چه قدر انتخاب می کنی؟ باید یه عدد بگی!
150 میلیون..
باهاش یه خونه و یه ماشین میگیرم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زیاد نمیگیرم که زندگیم بی خود و کسل کننده بشه.:دی
5- دفعه ی قبل راجب کپی رایت ازت سوال کردم که آیا رعایت نکردنش دزدی حساب می شه یا نه ولی فقط راجب متن های اینترنتی جواب دادی. منظورم کلیه. مثلا اگه شرکتی تو ایران باشه که ویندوز اوریجینال بفروشه آیا این یک جور دزدی به حساب نمی آد که غیر اوریحینالشو بخری؟( منظورم دزدی از مایکروسافته ها!)
خب آره این که میگی یه جور دزدی به حساب میاد، گذشته از شرکت معتبری مثه مایکروسافت، بعضیا واقعا میخوان از استعداد و تواناییشون بهره ببرن، کپی های غیر مجاز باعث میشه اینجور افراد نتونن اونطور که باید به خواسته هاشون برسن... شایدم ضربه بخورن.
6- از چه غذایی بدت می آد؟
از انواع کله پاچه و سیرابی و این چیز میزا بدم میاد، اصلا نگاشونم نمیتونم بکنم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7- نظرت راجب سربازی دختر ها چیه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه دیگه.. سربازی مختص پسراست، هر چیزی حسابو کتابی داره فرزند من. [img]
http://qsmile.com/qsimages/39.gif[/img]
8-شده تا حالا پسرا تو خیابون بهت تیکه بندازن؟ تو چی جواب دادی؟ اصلا راجب این جور افراد چی فکر می کنی؟
آره شده، ولی من تا حالا یادم نمیاد که جوابشونو داده باشم، اینجور افراد به نظر من اونقدر فهیم نشدن که بدونن کارشون اشتباهه... هر چقدرم سن داشته باشن، به نظر من، هنوزم بچن.
9-راجب عرب ها چه طور فکر می کنی؟
الف) اونا هم بنده های خدان
ب)یه مشت مفت خور (ملخ خور) بیشتر نیستند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ب + موش خور.. البته فکر کنم تعداد کمی هم توشون خوب باشه، و کلیتش به چیزی که شما گفتی بر میگرده. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
10-می دونستی که معاویه یکی از کاتبین قرآن بوده؟ مثل امام علی.
ابن ملجم هم یکی از بهترین یارای امام علی بوده، شیطان هم از بهترین فرشته های خدا بوده.
11- می دونستی که دو تا دختر دیگه ی پیامبر هر دو زن عثمان بودن؟ به نظرت اکه عثمان آدمی به این بدی که ما می گیم بود پیامبر هم چین کاری می کرد؟
عثمان شاید اولش خوب بوده، ولی مهم اینه که بد شد، مثل ابن ملجم که امامشو شهید کرد، مثل ابلیس که به خاطر سجده بر انسان رانده شد، مثل همسر امام حسن که امام حسن رو شهید کرد(با زهر).
موفق باشی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوشحال شدم، همچنین شما.
--------------------
سلام
سلام دوست من.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فک کنم منو جا انداختی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پست شماره ی 10492
نه من کسیو جا نمیندازم، الآنم همون جوابایی رو دادم که قبلا داده بودم، هر چی گشتم خودمم جوابهامو پیدا نکردم!
یه چند تا سوال دیگه هم دارم.
بفرمائید.
از قیافه ی خودت راضی هستی؟
آره..
زیبا ترین بازیگر زن و مرد ایرانی کیه به نظرت؟
هیچکدوم اونطور نیستن که به خوشگلیش نباشه دیگه، دقیقا کسی مد نظرم نیست.
ولی حالا چون نمیخوام بی جواب بزارم، گلزار و کتایون ریاحی.
تا حالا تو مراسم تشییع جنازه شرکت کردی؟
نه خدا رو شکر.
اگه مطمئن باشی که داره جنگ می شه و موقعیت خروج از کشورو داشته باشی چی کار می کنی؟
تو کشورم میمونم، و به مردم کمک میکنم.
ممنون .
ممنون از شما.
موفق باشی.
خوشحال شدم، شما هم موفق و سربلند باشی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
bahdar عزیز:
سوالام:
بفرما... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- نظرت در مورد موارد زیر:
سوسک
حشره موزیز و هیولایی
موش
جونور هیولایی
گربه
ترسناک
مگس
زشت
ملخ
وحشتناک
2- هر کدام از موارد زیر رو مجسم کن و بگو اگه در این شرایط قرار بگیری چه میکنی؟
باشه..
الف) داری یه میوه گاز میزنی و چشتم داره صفحه کامپیوترو نگاه میکنه.بعد که میوه رو خوب خوردی یه نگاه میندازی به میوه و میبینی نصف جسد یک کرم خوشکل تو میوه است(نصف بدنش تو معده ات هست). [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چکار میکنی؟
اگه قورتش داده باشم که روش یه لیوان آب میخورم، اگه نه که تف میکنم بیرون. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ب) داری تنهایی تو خیابون راه میری میبینی یه سگ داره بدو بدو تو خیابون میدوه و داره میاد طرفت.چکار می کنی؟
جیغ میکشم و پا میزارم به فرار.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پ)تنهای رفتی پارک(یا هر جای دیگه ای که نیمکت دراره) بعد داری مجله می خونی یهو مجله از دستت میفته رو زمین خم میشی ورش داری دستتو میبری پایین و گوشه ی مجله رو میگیری و میبینی یه طناب رو هم با هاش ورداشتی وقتی آوردی بالا و نگاهش کردی میبینی ضمیمه ی مجله جسد یک موش گندیده رو از دمش گرفتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .چکار میکنی؟
جیغ میکشم و متواری میشم.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوالا رو نپیچون دقیق جواب بده.
نه دیگه چون تو کوچولو ترین فرزند دلبند من بودی، قشنگ جوابتو دادم که دلت نشکنه. وگرنه یه جور دیگه جوابتو میدادم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوشحال شدم، تو درسات و زندگیت موفق باشی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
WooKMaN عزیز:
ببخشيد TEC خانم اين قضيه مادر معنوي چيه ؟ ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خواهش میکنم ووکمن آقا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، قضیه خاصی نداره، اگه طرفدار حذب همیشه پیروز اسکاتلندیار بودی مسئله برات وضوح داشت.. یعنی به عبارتی واضح بود. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
T.K عزیز:
اول که تشکر میکنم از مادر معنوی به خاطر جوابشون
خواهش میکنم دوست من، وظیفه بود. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوم این که سن منو اشتباه گفتی مادر جان !
ای بابا، حالا بیشتر گفتم یا کمتر؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی.
اردلان عزیز:
مادر معنوي گرامي! جواب مارو بده Plz ميخوايم برويم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جوابتو دادم، یه خورده دیر شد، ولی از قدیم و ندیم گفتن، دیر جواب دادن بهتر از هرگز جواب ندادنه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی فرزندم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صدات واضح نمیاد.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی دیروز دعا کردم شنبه عید باشه، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خدا آرزومو برآورده کرد، اونم فق به خاطر پسر کوچیکم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته اصلی توسط bahdar:
.
.
.
چند لحظه صبر کن دارم با آقا موشه و خانوم سوسکه برنامه میریزیم به صرف سحر بیان خونتون اگرم فردا عید بود ناهار در خدمتن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
saviss عزیز:
بی خیال براکم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما ها یک مدتی نبودیم ...
نمیدونیم چی به چی شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا بچه سوال داشت، دید زبون روزه نمیتونه قورتش بده پرسید.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شمام اگه میدونستید اسکاتلد چیست، و اسکاتلندیار به کی میگن، اونموقع وضوح [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] براتون.
Braveheart عزیز:
شما هم ميتوانيد به اسکاتلنديار بپيونديد ... واحد تبليغات برون مرزي :دی
ایناها.. الآن همین شیردل که میبینیدش فرزند ارشد منه.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب منم امشب سوالاتمو ميپرسم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی فرزندم، لطف میکنی.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
saviss عزیز:
خواب وزندگی نداریU؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچم شبا که درس و مخشش رو مینویسه یه سر به اینجا هم میزنه که هوا مادر معنویشو داشته باشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب لینکشو تو پ -خ ..بفرست بینیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک؟ رفت ترش.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میدونی که توی یاهو جواب نمیدم (خودت میدونی که ..چرا)
نه چرا؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Zokoo عزیز:
سلام شیر دل جان!!! چطوری داداشی!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر کی به شیردل سلا میده باید به مادر معنوی هم سلام بده. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مامان ما رو هم پسره خودشون نمو دند !!! البته به عنوان شماره 2 که شمارو درمبارزه با انگلیسی ها(که40درصد ایرانی هارو ...یه زمان کشتند) وپرتقالی ها یاری نماییم وباعث ترویج معنویت بشویم!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ها؟.. آره خب. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی کجا بیایم برای دفاع ؟؟ارتش راه افتاده؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه پسرم فعلا در حال لشکر کشی و این چیزاییم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای اینکه پست بیهوده نباشد ویرایش شد با 2سوال!!!
خیلی خوبه.
کدوم یک از فیلم های "مل گیبسون" رو میپسندی؟؟ اون روبه عنوان یک کارگردان قبول داری یا یک بازیگر؟؟
خب این دو سوالت فقط یک جواب داره..
من این آقا رو نمیشناسم، هیچ نسبتی هم باهاش ندارم.. همه چیزو رد میکنم.
متشکر.
ممون از خودت، لطف کردی..
Braveheart عزیز:
اسکاتلنديار هميشه بيدار است :دی
پیروز است و جا انداختی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب همينجا جواب رو ميدم که دوستان ديگر هم بتونند استفاده کنند :دی
اوهوم..
شعار حزب :
همه با هم..
استيلاي حقوق بانوان ، مبارزه با استعمار انگليس ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
استيلاي حقوق بانوان ، مبارزه با استعمار انگليس ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاپيک حزبمون چند وقت رفت پيش عمو اکوا :دی ، اما اسکاتلنديار هيچ گاه نابود نخواهد شد ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پسر شومبول من که oQoa باشه هواشو داره.. شیردل به برادرت نگو عمو.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اونجا اصلا از پارتي بازي خبري نست ، اينکه مثلا مادر من تو فروم شد مادر مهنوي کل حزب هم يه جور تنوع سياسي بود ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره خب.. اینا.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
--------
سلام
الآن این سلامت به من بود یا یکی دیگه؟
خب علیک سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باور کن مادر مهنوي رو صندليه نه من ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (جواب سلام واجبه بهرحال ... )
راست میگه خب، چرا حواست نیست آخه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (این تو پرانتزیه رو میبایست بالا بنویسی نه اینجا.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
ارتش هم کم و بيش داريم ... بقيه توضيحات رو هم واگذار ميکنم به خود صندلي نشين ...
ارتش هم داریم، اتفاقا سپاه ما بسیار قوی و نیرومند هستن، اونم به فرمانرواییه ویلیام والاس.. البته ویلیام الآن پیش عموشه، میاد حالا.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لانارک امنيت صندلي نشين رو تامين ميکند ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چی چی اک؟ :دی
-----------------
----------------- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب يک سوال که پست اسپم نباشه ... :
بفرما..
شعار اسکاتلنديار ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
استيلاي حقوق بانوان ، مبارزه با استعمار انگليس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منو میشناسین؟
NOOSHIN_29 عزیزم:
سلام عزیزم
سلام مهربونم، چطوری خوشگل؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دو روز نبودم حسابی استراحت کردیا
حسابی جات خالی بود گلم.. کجا بودی حالا؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم دیگه اخرین روز باشه
آره عزیزم.. از دستم زود راحت میشی..
پس من هم اخرین سوالامو می پرسم
بفرما..
یکی از ایه های قرانو که خیلی دوسش داری با ترجمه بنویس
و لا اقسم بالنفس اللوامه)( ایحسب الانسان الن نجمع عظامه..
و قسم به نفس پر حسرت و ملامت)( آیا آدمی میپندارد که ما دیگر ابدا استخوانهای(پوسیده) او را باز جمع نمیکنیم؟
عاشق این سوره ام..
زندگی رو به یه چیزی تشبیه کن
زندگی مثه دریا میمونه، یه وقت طوفانیه، یه وقت آروم، ولی همه دوسش دارن...
بلدی اماما رو از اول تا اخر به ترتیب از حفظ بگی(غیر از اون شعری که تو کودکستان یادگرفتیم)
ببین درست میگم عزیزم..
امام علی (علیه السلام)
امام حسن (علیه السلام)
امام حسین (علیه السلام)
امام سجاد (علیه السلام)
امام محمد باقر (علیه السلام)
امام جعفر صادق (علیه السلام)
امام موسی کاظم (علیه السلام)
امام رضا (علیه السلام)
امام محمد تقی (علیه السلام)
امام علی نقی (علیه السلام)
امام حسن عسکری (علیه السلام)
امام زمان (عج الله تعلی فرجه الشریف علیه السلام)
تجربه نشون داده که کتابای دینی و معارف هیچ اثر مثبتی رو بچه ها نداره. تو یک راه برای معرفی دین به بچه ها پیشنهاد کن.
به نظر من کسی که نمازش رو اهمیت بده و بخونه، و روزه هاشو بگیره، حتما میتونه به جایی برسه که باید برسه.
معماری الان خونه ها وشهرهای ایرانو چجوری میبینی؟حستو بگو.
زیباتر که هست، ولی آپارتمانهای زیادی که داره ساخته میشه و وجود داره، به نظر من خوب نیستن.
اگه یه بوم 100 در 70 داشته باشی و سه رنگ قرمز و زرد و ابی به علاوه سفید و سیاه و ازاد باشی که رنگا رو هر جور که دلت می خواد روی بوم بپاشی. اول کدوم رنگو انتخاب می کنی؟
آبی..
اهل حسادت هستی؟ از هر نوعش
حسادت نه خیلی.. ولی یه کم آره.
فکر می کنی زرتشت برگزیده ی خدا بوده یا صرفا یه انسان پاک و خوب بوده یا اصلا اینا همه اش چرنده؟
نه چرند نیست، زرتشت برگزیده ی خدا بوده..
اگه تو یه مصاحبه ی مطبوعاتی یا هر چی با رئیس جمهور تریبونو به تو بدن ازش چی می پرسی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میپرسم وقتی نه شهردار بودی، نه رئیس جمهور بودی، و نه به جای بالایی رسیده بودی، چه دیدی از رئیس جمهورها و سران مملکت داشتی، و دوست داشتی اونا چه طوری باشن؟ الآن فکر میکنی اونی که باید هستی؟
فکر می کنی در اینده برای ازدواجت از روی عقل تصمیم بگیری یا احساس؟ حدستو بگو نه اون چیزی که دوست داری
عقل.. و احساس هم همراهش.
تحمل بیماریو داری؟
خیلی سخته، خدا همه ی بیمارها رو شفا بده.
اگه کسی مریض بشه تو دوست داری ازش مراقبت کنی؟ یه بیماری بد نه سرماخوردگی
بستگی داره کی باشه.. نمیدونم، ولی کمک کردن و دوست دارم.
نسبت به یه کولی یا بچه ی خیابونی چه احساسی داری؟ مثلا می تونی بغلشون کنی؟
آره میتونم بغلشون کنم، دلم واسه اینجور بچه ها میسوزه.. همیشه که نگاشون میکنم میگم کاش یه روز به جایی برسن که بهترین باشه.
خوب بلدی جوک تعریف کنی یا بی مزه تعریف می کنی؟
فکر کنم تقریبا بی مزه تعریف میکنم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه الان اختیار داشتی که یه مشکل بزرگ یا یه صفت انسانی بد یا هر چیزی که بدت میاد رو به کل تو دنیا ریشه کن کنی. انتخاب تو چی بود؟
دروغ..
در اخر
جونم..
ببخشید که تو این مدت وقتتو گرفتم...
نه عزیزم شما ببخشیدم که اونطور که باید جوابهات رو ندادم.
خیلی قشنگ جواب سوالا رو دادی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..من که همشونو خوندم.... و باید بگم خیلی بهم شبیهیم
خدا رو شکر که مثه همیم و از جوابهام خوشت اومد طلا.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی دوست دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم دوستت دارم عزیزم.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و امیدوارم همیشه موفق باشی
امیدوارم تو هم همیشه موفق و سربلند باشی.
ممنون ازت. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Braveheart عزیز:
به به مادر مهنوي رو عشق است :دی ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به به ببین کی اومده، فرزند ارشد اومده.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب با شيوه خودم پيش ميريم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، يک دسته سوال ميکنم و يو ازت ميخوام که سريع جوابشو بدي که تا فرصت باقي مونده بشه يکي دو بار تکرار رو رفت ...
باشه.. بفرما..
مادر ، مادر مهنوي ، اسکاتلنديار ؛ سلام ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شیردل مادر معنوی، علیک سلام.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- با کاتيوشا ميشه هواپيما زد ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاتیوشا چیه؟:دی
2- نظرت در مورد اون فوتباليست فرانوسويه که سيسه نامي بود چيه ؟ (بدون منظور به شخص خاص [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
نمیشناسمش، ولی سیسه بوده لابد آدم خوب و ساکتی بوده.
3- گاليله چوکاره کريستف پلمب بوده ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو کار تلمبه زدن و این چیزا بوده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- نظرت در مورد ملکه سابق فرانسه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظری ندارم..
6- وضعيت آشپزيت چجورياس ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جز نيمرو پلو چيز ديگه اي هم ياد داري ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوبه، بلد تا حدی درست کنم که اگه تنها باشم گشنه نمونم..
آره خوب خیلی چیزا بلدم.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7- اگه يکي نصف شب با يک اسب بياد خونتون و با شيهه اسبش از خواب پاشي چوکا ميکني ؟ تريپ شجاع دل :دی (به عمو ويليام چيزي نگي ها ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
نه عمو ویلیام که دیگه عشق دنیاست، اگه ویلیام باشه میرم دم در ببینم چو کا داره؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8- اگه بنا بود آقا کارگر باشن (پدر مهنوي رو عشق است :دی ) ، سر گذر واميستاد با بهش ميل ميزدن ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمالا پی ام بهش میدادن، یا یه پ.خ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
9- راستشو بگو چقدر دنبال سوال 5 گشتي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هیچی.. من اصلا به شماره ها نگاه نمیکنم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
10- سقراط گفته يوناني ها دروغگو هستند ولي خود سقراط هم يونانيه پس دروغ ميگه که يوناني ها دروغ ميگن پس يونانيها راستگو هستند و سقراط هم که يک يونانيه پس راستگوست پس راست ميگه که يونانيها دروغگو هستند پس...........آخر يونانيها دروغگواند يا راستگو !؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه تونستی جواب بدی...جواب نمیدم که خودت بیشتر فکر کنی رو جواب. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
11- وقتي اون زمانا اومدي تاپيک اسکاتلنديار بعد ديدي اسمت بدون اطلاع قبلي اونجاس چقدر شوکه شدي ؟ [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
اوه مای گاد.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
12- اگه جاي شيردل کبير بودي اسم من منم ، پادشاه انگليس نسبتش با ملکه فرانسه چي بود ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پسر عمو خاله بزرگش بود. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
13- من رفتم جنگ ، نايت مور تير خورد ، چرا حاجي مهدي چپه شد ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه مرغه ما از کره گی دم نداشت. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
14- قزلباشا به رضا شاه کمک کردن ، کمک ميکردن ، کمک بکن ... بازم کمک کردن ، اينقدر کمک کردن جونشون در بياد ، من نمنه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نیم منه.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
15- نظرت در مورد افرادي که تو انجمن دلفي پست در مورد سي ميدن چيه ؟ [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
یه ذره در مورد اسمبلی هم بگن بیتره.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
16 - نظرت در مورد اين جمله که جديدا مد شده چيه :
مثل اینکه برای مسخره بازی دنبال موضوع میگردید؟
لطفا تمومش کنید .....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من از همون اولم از کله پاچه خوشم نمیومد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
17 - اسلحه اصليه آرنولد ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو جیب جا میشه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
18 - عشق يک روزه يا اينکه عمر دو روز هستش ؟ [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
عمر دو روز هستش..
19- اگه يک روز مونده باشه به آخر عمرت ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الآن این سوال بود یا جواب؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
20- هدف کليت از زندگي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زندگی..
بجاي اون سوال اسپمي :دی - چرا يو اين اسمايلي رو زياد استفاده ميکني و بهش علاقه مندي > [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب خوشگله، شوسش دارم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد روسري هات هم ، من از اين مدلش > [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ،خوشم اومد ، که البته تلفيقي از روسري و کلاهه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه خوب، اتفاقا منم اونو شوسش دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی اینام خوشگلن: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از وقتي که بابت جواب دادن ميگذاري ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از خودت، موفق و سربلند باشی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
SAJAD DP عزیز:
اينو الان ديدم
يكي بگه مهدي شده
ها؟ پیدا کن حالا پرتقال فروشو.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
SAJAD DP عزیز:
سلام
سلام دوست من..
اينم چندتا سوال: ( البته چون يه هفته نبودم نمي دونم دنيا « ببخشيد پي سي » دست كي هست!
خواهش میکنم، بفرما..
1- اين جمله رو تفسير كن
باشه..
راه راست ميانبر ندارد
چون اگه میانبر داشته باشه راه غلطه.
2- كي اين جمله رو گفته؟
نمیدونم.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- چرا مرگ وقتي مياد كه انتظراش رو نداريم؟
چون وقتی هم به دنیا اومدیم انتظار زندگی در اینجا رو نداشتیم.
4- وفت ظهور فرمانده ي نظامي ايران كي هست؟
لحظه ای صبر، سحر نزدیک است..
5- رهبر سياسي ايران در وقت ظهور كي هست؟
رهبر همه جا امام زمان عجل الله تعالی هست.
6- مي دونستي يكي از پيشگوييهاي نوستر آداموس در مورد ايران هفته قبل با سخنراني رئيس جمهور تحقق پيدا كرد؟
خیلی از اینجور پیشگوییها رو شنیدم تحقق پیدا کرده.
7- اينها نشانه هاي كدوم كشورها هستند؟
ناهيد
مريخ
خورشيد
عربستان.. (فکر کنم)
شير
8- منو چه در ميشناسي؟
در پی سی ورلد میشناسم.:دی
9- علت مرگ سهراب چه بود؟
نوش دارو دیر رسید.
10- از براي چه اين سوالات بي مزه بود؟
از برای اینکه خیلی هم بامزه بود..
مرسی خوشحال شدم.
Braveheart عزیز:
------------ تکراري :دی
------------ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خوب عیبی نداشت، جواب میدادیم حالا.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا مهدی عزیز:
نه مهدی 10000 پسته نشده
حاج مهدی توی این تاپیک پست شماره 10000 را زده..... و یه جایزه هم گرفته :دی
دقیقا.. درست وگفتی.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Behroooz عزیز:
با سلام
سلام از ماست..
tec عزيز تا پايان امشب بر روي صندلي خواهند بود . و به اميد خدا فردا در روز عيد فطر نفر جديد معرفي ميشه .
اوهوم.. ممنون.
يا حق .....
حق نگهدارت. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
RohAm Ram2 عزیز:
سلامت بادا این سرت بر روی گردن
سربلندم سربلند و سپید رویم من
در این آخرین روز اجلاس تان
ندادی جوابی به سئوالات مان
پیچوندی تو ما را که شاید بر این گمان
بمانی از هجوم سئوالات مان در امان
ولی مادرم این خیالت خام بود
سکوتم برای حفظ احترام بود
باشی سربلند سبلند سربلند
بمانت سرت روی گردن تا ابد
من کی میپیچونم... بابا من فوق فوقش یه دور میزنم.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1694375&postcount=10493
عجب والا..
شعرت حرف نداشت، مرسی دوست من.
پاینده باشی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
*PiNk PaNTHeR* عزیز:
حداقل یه سلامی میدادی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.. خواهش میکنم، بفرما. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه، خیلی هم با مزه ست.
نه، شهر آدمای خوبه..
دعوا مگه کشه که کشیده بشه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- Masturb؟
هوم؟
5- عنیمه؟
ها؟
6- دون کورلئونه؟
چیه؟
7- با اجازه.
خوشحال شدم..
BKM_MAHDI عزیز:
با عرض سلام به حضار و كاربران و پوزش از بهروز و مادر معنوي و پلنگ صورتي ..ديدم اسم مشهد و رفقاي ما اومد گفتيم يه سروساموني بديم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلامی دوباره.. خیلی خوش اومدی حاجی..
هيتلر صورتي عزيز نه ببخشيد هيتلر عزيز نه ببخشيد PiNk PaNTHeR عزيز سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بستگي داره قبلش چي خورده باشي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا شهر آدم هاي بد و بي تربيت و رو كم كنيه دوروبرش تاب نخوري تا تاب ها نخورنت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بستگي داره تعريفت از ادب چي باشه ؟ اگه تشويش اذهان عمومي باشه و نه عيبي نداره ولي بي ادبي هست .بي ادبي كلا خوبه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- Masturb؟
5- عنیمه؟
6- دون کورلئونه؟
7- با اجازه.
بقيش رو سال ديگه در همين روز پاسخ ميدهم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی حاجی، زحمت کشیدی.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشكر سازمان نفت و تلگراف و تره بار
منم با تشکر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا اينها رو. گفتم تا سوالم از مادر معنوي تكميل بشه
لطف کردی.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظرتون در مورد اين پست چيست؟؟؟؟؟؟
خوشمان آمد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
IcY عزیز:
با معذرت از مادر عزیز:
سلام یخی.. راحت باش..
pink panther دیگه هیچوقت به هیچ شهری از شهرهای ایران توهین نکن.....من خیلی دوستای خوبی از مشهد دارم و باید بگم همشون ته معرفتن عزیزم
آی سی : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مادر جون سوالای قبلی رو عالی جواب دادی دستت درد نکنه چیکار میشه کرد قلبم بزرگه ولی اونی که قلبش نمیدونم بزرگه یا کوچیک نمیخواد به حرفم گوش بده
اون قلبش کوچیکه آی سی.. مطمئن باش، به حرفت گوش میده، سعی کن ثابت کنی، ولی زیاده روی نکن. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا سوالای جدید البته الان دلم خیلی گرفتس فقط چون تو روی صندلی هستی دارم سوال میپرسم
مرسی پسرم، نبینم دل آی سیه پاک و بی شیله پیله گرفته شده باشه.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1-بنظرت چرا گل رز قرمز و خونم قرمزه و چرا نماد عشقم رنگ قرمزه؟
شاید چون خیلی وقتا تو تاریخ عشق به مرز از دست دادن و دیدن خون معشوق هم کشیده شده.
2-بنظرت چرا آدما میخوان خوشبختی رو که جلوی چشماشونه رو نادیده بگیرن؟
چون آدما همه حرص و طمع میزنن، فکر میکن اگه چیزی رو راحت به دست آوردن دیگه از دست نمیدن، فکر میکنن میخوان اوضاعشون رو بهتر کنن، نمیدونن زندگیشون رو خراب میکنن.
3-بنظرت کدوم میشه تمام دنیا رو تو یه قلب جا کرد یا یه قلب رو داد به یه دنیا؟
میشه هم دنیا رو تو قلبت بزاری، هم قلبت و بدی به دنیا، بستگی داره چه طوری نگاه کنی.
4-چرا با این که آسمون خیلی بالاست آدم فکر میکنه بهش به اندازه ی یه حرف خوب نزدیکه؟
چون وقتی حتی از معشوقت هم دور باشی، اراده که بکنی به اندازه همه ی دنیا بهت نزدیک میشه.
5-چرا با اینکه ارمان هممون رسیده به بالاترین هاست بعضی موقعها زمین رو به اسمون ترجیح میدیم؟
آدما فکر میکنن اگه یه چیزی غیر از الآنشون باشن بهتره براشون، یا اگه یه جایی غیر از جای کنونیشون باشن هم همینطور... هیچکس قانع نیست.
6-بنظرت چرا وقتی فکر میکنیم به چیزی رسیدیم تازه میفهمیم خیلی ازش دوریم؟
چون تازه میفهمی چقدر دوستش داری و چقدر خالی از بودنشی.
7-چرا وقتی خدا انسان رو آفرید قلب رو بی بهونه بهش هدیه کرد؟
چون عاشقه ما بود.
8-اگه روزی خدا افسار تمام دلهای دنیا رو بهت بده چیکار میکنی؟
نمیزارم کسی به کسی دیگه بد بکنه.
قربونت برم مامان جون دست درد نکنه که تا الان به سوالهام جواب دادی....
فدای تو پسر کوچیکه مامان، ایشاالله به هر چی که خوبه و دوست داری میرسی.
فقط یه جمله ی آخر از خودم((میشه به تمام دنیا حکم کرد اما بر یک قلب عاشق هرگز))
جوابش سخته..
جمله ی قشنگی گفتی آی سی.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوشحالم کردی.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
bb عزیز:
ستایش ایزد دادار دادگستر را که داد بی بی ز بیداد گران گیرد و این داد و فریاد بیچارگان و زورگویان را پاسخی دهد شایسته و نیکو
خدای را ستایش گفتن که لایق اوست.
1- پند استاد به است یا تازیانه استاد ؟
تازیانه، چرا که تا هیچوقت از یاد نخواهی برد.
2- کمر بستن چیست ؟
تصمیم جدی بر انجام دادن کاری.
3- مرد را ز بهر چه درد باید ؟
مگر مرد را درد باید؟
4- پهلوانی چیست ؟ و پهلوان را چه وِیژگیست ؟
پهلوانی همان بردباری و قدرت و شکیبایست، و پهلوان را نیز همین ویژگیها داراست.
5- دو تا شدن در پیش شاهان به یا با زور بازو نان خوردن ؟ و به این سرزمین کدام کار آمدتر است ؟
با زور و بازو نان خوردن بهتر است، و به این سرزمین بسیارند از دوتا شدگان بر شاهان.
6- نیستی چیست ؟ و هستی چیست؟ و این دو را چه پیوندی است؟
نیستی چیزیست که بودنش حس نمیشود.
هستی چیزیست که میبینیم یا میشنویم.
دیدن و ندیدن.
7- هفت آسمان را چه چم است؟
چم چه معنی ست؟
8- چلیپا بر چه چم باشد؟ و ز بهر چه بر آن چلیپا گویند؟
چلیپا را دان اسم نرم افزاری در قرون ما باشد، ولی ندانم چه چم است؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
9- پروردگار جهان را چه وِیژگی باشد که تو را شیفته خود کرد؟
مهربانی و گذشتش..
10- چون در ره فرخار گام نهادیم چشمانمان بر سیه چشمی نازنین بیفتاد و عشق این زیبارو بر جان مان و به پیش رفته و درد خویش گفتیم و ایشان ما را ز خود براند و ما را قلبی شکسته بماند و درد بسیار و حال چه کنیم با این عشق سوزان ؟
چاره ی هر مشکلی را من در محبت فراوان بینم که از از کاسه لبریز نشود..
چونان محبت داشته باش که دوستت بدارند، نه چنان که تو را برانند.
خوشحالم کردی..
ممنون. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]