الان این سرعت دانلودش کو ؟نقل قول:
Printable View
الان این سرعت دانلودش کو ؟نقل قول:
:n04:نقل قول:
سمت راست جدول سرعتشه دیگه،از سایت حسابگر ورداشتم خودم
این سرعت خود خط اینترنت نه دانلودنقل قول:
دوستان صفحه پنل کاربری شما هم باز نمیشه ؟ ( مخابرات )
- - - Updated - - -
دوستان صفحه پنل کاربری شما هم باز نمیشه ؟ ( مخابرات )
باز میشه.از اینجا باید برینقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- - - Updated - - -
باز میشه.از اینجا باید برینقل قول:
http://46.100.176.240/
دوستان ناحمدود حسابگر اشغاله سرعت کم میشه بعد از 5 گیگ مصرف
کجا توی کرمانشاه الان اینترنت نامحدود میده که استفاده منصفانه نداشته باشه
نامحدود خالص
چه سرویسی گرفتی؟؟؟با چند دانلود میکرد؟؟؟؟الان که محدود شدی با چند میگیره؟نقل قول:
هیچ شرکتی نامحدود نداره همشون مصرف منصفانه دارن
سلامنقل قول:
دوستان از این سرویسا نگیرین . من 15 روز پیش سرویس 256 گرفتم . هرچی بیشتر دانلود کنین سرعت کمتر میشه . من حدودا ده گیگی دانلود کردم اول سرعتم 220 بود بعد شد 120 الان شده 30 . خیلی سرویس بیخودیه .
الان 15 روزم مونده . فک کنم چند روز دیگه سرعتم 2 بشه .
دوستان کسی مخابرات مرکز فجر داره ؟؟؟ چطوره وضعیت سرعتش ؟؟؟
حسابگر خستم کرده .
آره،افتضاحه!!اصلن دورش نرو.روز اول سرعتش خوبه،ولی روزای بعدش محدودش میکنن!نقل قول:
من صبانت دارم همش Request Time OUT شده
آسیاتک هم همش قطعی داره
پارس آنلاین هم که قربونش برم خرجی باید هر روز بهش بدی
از کجا بگیریم که قطع و وصلیش کم باشه ؟
مصرف دانلود زیادی نداریم شاید 3 گیگ در ماه
سلام به همه همشهریا
بعد از مدتی دوباره میخوام اینترنت ADSL رو راه بندازم.... اگه راهنمایی کلی بدید ممنون میشم.
آخرین سرویسی که داشتم 2 مگ مخابرات بود که شبانه حدود دویست سرعت میداد (روزشم همون بود) قیمتشم 26 تومن فک کنم
وضعیت مخابرات الان چطوره دوستان؟ دوباره مخابرات بگیرم یا از شرکت دیگه.... تعریف اسیا تک و های وبم شنیدم.
مرسی از راهنمایی
یادش بخیر....
یه زمانی تاپیک کرمانشاه جزء فعالترین تاپیک های اینترنتهای استانی بود....
بهرحال من از اسیاتک گرفتم سرویس جدید رو.... وصل بشه حتما مثل قبل اطلاع رسانی در مورد وضعیتش خواهم داشت...
سلام
من حسابگر دارم میخوام برم اسیاتک . دوستانی که دارن چطوره ؟
سرعت دانلود این سرویس چنده ؟ شب و روز
+++++++سرویس 512 . چلچله 10 گیگ در ماه (2 تا 8 صبح رايگان)+++++++
با سلام
بالاخره سرویس جدیدم (10 مگ)از اسیاتک برقرار شد و همونطور که قول داده بودم یه اطلاعاتی در موردش میدم. مشکلی که من داشتم نویز بالای خط بود که از قبل میدونستم ولی انصافا اپراتورها کلی وقت گزاشتن برا حل مشکل و درنهایت خطم نزدیک 5 مگ بسته شده الان حدودا و مشکلی ندارم از بابت قطع و وصل ناشی از نویز.
اما وضعیت کلی:
سرعت ساعات رایگان:
- سرور خارجی: 450-550
- سرور داخلی (شبکه اسیاتک) تا جایی که خطم میکشه (570-600)
ساعات غیر رایگان:
دقیقا مثل ساعات رایگانه! و حتی شبها از ساعت نه شب تا یک صبح کیفیت و سرعت خیلی کمتر از ساعات رایگانه! :n02: اما قطعی نداره و کنی که میگم منظور کمتر از حداکثر سرعت مورد انتظاره
سرعت اپلود که رایگان هست در همه شبانه روز کاملا مناسبه.
پیشنهاد
میتونم با جرات به کسایی که بیشترین نیازشون به دانلود بازیه (که رو سرورای اسیاتکه سایتای خوب دانود بازی) توصیه کنم حتما تجربه کنن این سرویس رو چون اگه خطشون بکشه تا یک مگ سرعت دان از سایتایی مثل دانلودها یا سافت98 و ... خواهند داشت.
با اجازه دوستان جهت تکمیل پست قبل تعدادی تصویر از باب تست سرعت خدمتتون ارایه می دم:
سرعت دانلود با idm در ساعات رایگان:
تست سرعت با اسپید تست در ساعات رایگان:
قیمت سرویسش چقده؟؟؟؟
لیست قیمتا رو میتونی از اینجا ببینی:نقل قول:
البته 9 درصد مالیات رو اضافه کن به اینا.
آقا میثم بابت به اشترک گذاشتن اطلاعاتت ممنون. شنیدم که آسیاتک ترافیک رو زیادی مصرف میکنه و حجم دزدی هم داره. ممنون میشم اگه تجربه خودت رو بعد از چند روز استفاده اینجا بنویسی و بگی که بیشتر از مخابرات مصرف میکنه یا کم تر.
آقا میثم بابت به اشترک گذاشتن اطلاعاتت ممنون. شنیدم که آسیاتک ترافیک رو زیادی مصرف میکنه و حجم دزدی هم داره. ممنون میشم اگه تجربه خودت رو بعد از چند روز استفاده اینجا بنویسی و بگی که بیشتر از مخابرات مصرف میکنه یا کم تر.
این گیگ در ماه منظورش چیه؟؟؟اگ دانلود زیاد کنیم،سرعت رو حدود نمیکنن؟؟؟نقل قول:
حالا 10 مگش می ارزه!الان مخابرات با ماهی 20 هزار و سرعت افتضاح داریم تحمل میکنیم!!!!!
سلام دوست خوبمنقل قول:
به حضور شما عارضم که در این مدت حدود یک گیگ مصرف کردم که ظاهرا ادم کم مصرفی شدم!! ولی مصرف سریع حجم رو نمیتونم رد کنم اما دزدی بهش نمیشه گفت چون تا حد زیادی کنترل داشتم بر مقدار مصرف شده.... طبیعیه که وقتی خط پر سرعت باشه میزان حجم مصرفی در بازه کوتاه زمانی بیشتر میشه و گاهی کنترلش سخت میشه.... اما اینی که دزدی باشه تو کار اسیاتک فعلا نمیتونم بگم هست (رد هم نمیکنم چون بقیه هم تجاربی دارن)
نه. محدودیت در ساعات رایگان اعمال نمیشه.نقل قول:
من تو این دو روز اخر فقط ساعات هشت تا ده دانلود داشتم چون تو همین دو ساعت اندازه شش ساعت مخابرات یا بیشتر میتونه دان کنه و برای من کافیه ولی دوستان دیگه ای تو تاپیک اسیاتک هستن که دانلود روزانشون ماشا... ۱۵،۱۶....به بالا هست!!!!
سلام به همه دوستان
مخابرت دو سرویس جدید اضافه کرده کسی اطلاعی داره ؟؟
الان زده نامحدود یک ماهه 2 مگ ----- با بیست گیگ حجم طلایی ---- قیمت چهل هزار تومن
الان این چه جوریاس اون بیست گیگ چیه ؟
انگار کسی نیست جواب بده
با پشتیبانی تماس بگیر بهتر راهنمایی میکنن
- - - Updated - - -
با پشتیبانی تماس بگیر بهتر راهنمایی میکنن
دوستان اگه کسی نامحدود گرفته بیاد در مورد وضعیتش توضیح بده؟
راستی این حجم طلایی چیه؟؟؟؟یعنی چه؟؟؟
من از قسمت فروش 2020 درمورد سرویسای نامحدود سوال کردم. ظاهرا تا پایان حجم طلایی سرعت سرویس برابر سرعت اسمیه و بعد از اون تقسیم بر 8 میشه. مثلا در مورد سرویس 2 مگابیت، بعد از مصرف 20 گیگ حجم طلایی، سرعت روی 256 کیلوبیت محدود میشه.
در واقع معادل یه سرویس 256 نامحدوده که 20 گیگ حجم سرعت بالا داره.
اگه اینطور باشه عالیه خوبیش اینکه محدودیت دانلود نداری
اخه دوست من, شما با سرعت دانلود۳۲ چه قدر میتونی دانلود کنی که محدودیت بزارن!!!!!نقل قول:
جواب دوستمون رو بخون یبار دیگه. بعد از مصرف حجم طلایی سرعت روی 256 کیلوبیت (نه بایت) محدود میشه... یعنی سرعت دانلود 32.
کلا این طرح رو شرکتایی مثل پارس انلاین و اسیاتک سالهاست دارن... حالا اون شرکتا حداقل حجم طلایی رو با نهایت سرعت مثل ده مگ و هشت مگ میدن.
مخابرات کرمانشاه کوه اعتماد به نفسه ماشالله
سلام.
دوستان کسی میدونه هزینه ثبت نام خط ثابت چقدره؟؟!.
و الان بهترین سرویس دهنده فقط برای دانلود شبانه (تایم رایگان) کدوم هست؟؟!...
من کاری با پینگ و سرعت دانلود توی روز و ... ندارم فقط تایم رایگان خوب باشه و کاربر رو محدود نکنه...
.
.
مـوفق باشــید.
نقل قول:
سلام دوست قدیمی
هزینه تلفن ثابت فک کنم حول و حوش 55 هزار باشه.
در مورد سرویس دهنده برای دانود هم اگه دقیقتر بگی دانلودت شامل فیلم، بازی ، نرم افزار های معمول میشه، میتونم بگم سرویس 10 مگ اسیاتک الان برای دانلود بسیار مناسبه ولی کمی گرونه.
سلام دادا میثم.نقل قول:
دمت گرم, فقط عزیز اگه خط جدید بگیرم باید حتما بدهی همین خطی رو که داریم تسویه کنم یا ربطی نداره؟!...
.
.
برای دانلود فیلم و سریال میخوام, الان خودم از حسابگر دارم ولی توی ساعات رایگانش افتضاح هست و خسیس بازی در میاره:دی...
برای همین میخوام یک خط جداگانه واسه تایم رایگان بگیرم...
تعرفه های آسیاتک رو نگاه کردم, بنظر خودم هم همین 10مگ آسیاتک خوب هست,
با حجم 500مگ:دی ماهانه (برای شبانه فکر کنم زیادی هم باشه)...
فقط عزیز توی این 6ساعت رایگانش سرعتش خوب هست و افت کیفیتی نداره؟؟!....
حدودا شبی چند گیگ میتونم دانلود داشته باشم؟.
.
.
مـوفق باشـــی.
این به ریاله یا تومن!!!!!!!!منم میخوام،سرویس مخابرات رو قطع کنم،برم آسیاتک!!!!!!:n01:
سلام. ارادت دارم.نقل قول:
برای خط جدید شما مشکلی نداری. خط رو به عنوان خط دوم بگیرید برا خونه. (اگه ظرفیت مرکز ازاد باشه میدن)
در مورد سرویسی که گفتی، اگه از سرورای داخلی (داخل سرورای اسیاتک) دانلود کنی (که هر چی به خوای رو سرورای داخلی پیدا میشه) سرعتت از 500-600 به بالاست. حداقل تا زمانی که تعداد یوزر زیاد بشه این سرعت باقیه. سرورای خارجی هم 300-400 سرعت داره . طبیعیه با سرور داخل شبکه میتونی روی شبی حداقل 10 گیگ حساب باز کنی (امیدوارم کافی باشه)
در مورد کیفیت هم تو ساعات رایگان، حتی میشه گفت بهتر از روزانشه!! :n02:
اینو بگم که برای من در مرکز بعثت اینطوره. ایشالا بقیه مراکزم شلوغ نباشه.
البته این سرویسی که اقا سجاد اشاره کردن فقط نیم گیگ حجم داره.... اگه 4 گیگ دیگه حجم بخرید میشه یه سرویس 10 مگ با 4.5 گیگ حجم دانلود (آپلود رایگان) و ماهی 32000 تومن.نقل قول:
دوستان منظور از نیم بها چیه؟
الان سرعت دانلود 300 تاست!!ولی کافیه ساعت بشه 1:00!!!!!!سرعت به 8 میرسه،تازه اونم به زور!!!!!
نت مخابرات. :n21:
مخابرات الان دو شبه که سرعت شبانه از ۱۰ بالاتر نمیره واسه بقیه دوستان هم همینطوره؟
2 شب!!!!!6 ماهه که اینجوری شده!تازه این چند هقته،بدترهم شده!!!!!!!!نقل قول:
دیگه سرویس مخابرات رو تمدید نکنید!!!!!!
نقل قول:
6 ماه!!! به چه امیدی تا الان پای مخابرات موندین؟:n04: