شماره مشکلی نداره ... تماس بگیرید و مشخصاتتونو اعلام کنید تا پیگیری بشه و براتون بفرستن ...نقل قول:
Printable View
شماره مشکلی نداره ... تماس بگیرید و مشخصاتتونو اعلام کنید تا پیگیری بشه و براتون بفرستن ...نقل قول:
نامه نگاری کنید دوست عزیز ...نقل قول:
سلام
من تازه اشتراک گرفتم...توی e-care واسه نام کاربری و رمز عبور چی باید وارد کنیم؟؟؟
یوزر و پسورد روی مودمنقل قول:
دوست عزیز باید به خود خدمات اول تماس بگیری.شما اینترنتت رو از اونا گرفتی و با اونا طرفی . به 1868 اگه تهرانی و 89369 تماس بگیر یه ذره هم سه پیچ شو,همون لحظه اقدام می کنن.بهتم میگن مودمتو خاموش و روشن کن و نیم ساعت دیگه واقعا وصل میشه.واسه اقساط هم به همون شماره کارت تو قراردادت واریز کن و فقط برای تمدید و تغییر طرحت برو تو خود سایت مبین نت . حتی برای پشتیبانی هم باید به خدمات اول تماس بگیری.
------------------------------------------------------------------
نقل قول نوشته شده توسط amirlovely مشاهده تاپيک
سلام
واسیه خرید اقساطی من 10 روز هست ثبت نام کردم تماس نگرفتن تو سایت نوشته 3 روز
تو توضیحات سایت واسیه شهرستان شماره تماس 89369 نوشته ولی 021 و یا با صفر اول هم میگیرم شماره اشتباه هست این شماره رو چطور میشه گرفت
مرسی
بهترین مودم الان swc -9200 که مودمهای وارد شده به این شرکته.چون من دو مدل داخلی قبلی رو هم داشتم.به وضوح کیفیت آنتن دهی و ثبات آنتنش بهتره. بانقل قول:
اینکه حتی الان تعداد کاربرانشم کیلویی رفته بالا
دوست عزیز دلیلشو نمی دونم ولی چندین روزه از عمد این امتحان انجام دادم در تهران ( با چندین مشترک در جاهای مختلف ) با اشتراک 512 از ساعات 5 - 8 صبحنقل قول:
که رایگانه بدون قطعی و افت سرعت به راحتی سرعت دانلود با idm بین 100 -120 راحت میمونه.آخ هم نمی گه.به دوستان هم پیشنهاد میکنم استفاده کنن.( البته که اینطور نشد حتما یکبارdisconnet بشید بعد )
نقل قول:
1 - همراهش هست
2 - بله می تونید.البته بگم مودم جدید swc -9200 به وضوح کیفیت بهتری داره
3 - بله می تونید.این روزا مبین نت برای کل کل با ایرانسل هم که شده اصلا کاری به مدرک برای سرعت بیشتر نداره.فقط پولشو می خواد.البته مودم جدید فعلا برای طرح قسطی هستش
4 - بین 12000 - 14000 تومان .تا سفارش بدی گوله میان ( همون دلیل بالا ) این هزینه برای یه configue الکیه خیلی راحته .البته اینو بگم که اگه این هزینه رو نپردازید و خودتون مودمتون رو راه اندازی کنید دیگه مودمتون گارانتی نداره. ( نکته پرداخت این پول همینه و تو قرارداد هم نوشته )
همه دوستان عزیزی که برای جوابگویی بخش پشتیبانی شاکی هستید.بهترین زمان برای تماس برای اینکار از ساعت 5 عصر تا 9 شب می باشد.بارها اینو امتحان کردم.حداقل خیلی خیلی کمتر منتظر می مونید.من هر چی زنگ زدم نهایتش 2-3 دقیقه پشت خط موندم . ( من تهرانم ) :12:
سلام.تورو خدا یکی حقیقتو بگه دارم دیونه میشم!
من 5شنبه یه وایمکس جیبی خریدم که تو دفترچش توضیحی درباره باتری و نحوه ی شارژش ننوشته بود.بعد اومدم تو گوگل یه سرچ کوچولو کنم دیدم یه صفحه هایی باز شد که واقعا منو تا همین الان وحشت زده کرده! از ترکیدگی مودم بگیر تا آنتن دهی خیلی خیلی ضعیف و پیدا کردن این تاپیک که اکثر بچه هاش ناراضی هستن! میخواستم از کسایی که مودم جیبی دارن بپرسم چقدر این حرفا واقعا حقیقت داره؟ این مطالب مال چند ماه پیشه یا هنوزم واقعیت داره؟
مال من قرار شد امروز وصل بشه. صبح که تماس گرفتم گفتن پیگیری میکنیم تا بعد از ظهر وصلش میکنیم.
راستی الان چراغ wifi آبیه. چراغ wimax سبز ثابته و اصلا چشمک نمیزنه. ولی چراغ wimax rssi کاملا خاموشه. با توجه به اینکه هنوز مودم فعال نشده این طبیعیه یا باید wimax rssi همین الانم روشن باشه؟!
نقل قول:
اونو زدم میگه اشتباهه که
نقل قول:
دوست عزیز چرا اینقدر نگرانی...اولا ترکیدنو این چیزا به هزار و یک پیش زمینه نیاز داره و تازه اگه فرض بگیریم همشم حقیقت باشه.تنها مشکل مودم جیبی فقط آنتن دهی ضعیفشه که اونم منطقیه. حداکثر بردش 500 متر از دکل bts شماست.هم چراغ wifi هم wimax شما امکانش هست در بعضی زمانها روشن و خاموش بشن.به خصوص چراغ wimax شما که دلیلشم اینه شبکه و یا فرکانس شما ضعیفه و یا با اختلال مواجه.در مورد چراغ wifi شما هم چون مودم شما یک فرستنده wifi حساب میشه به دلایل محیطی و دیگر دلایل ممکن در چند لحظه روشن و خاموش بشه.مگر اینکه این چشمک زدن همیشگی باشه.که اولین دلیل باز هم محل شماست و در نهایت خرابی مودم شما می باشد.پس اینهمه نگران نباشید.
این طبیعیه دوست من و شما حتی زمانی که مودم روشنه هم باید این اطلاعات رو به شما بدهد.
کاشکی مودم جیبی نمی گرفتید.دیگر مودمها جوری نیستن که نشه حملشون کرد.ارزش داره چون واقعا قویترن
دوست عزیز اگه هنوز اکانت شما فعال نشده و پس از وارد کردن یوزر و پستون وارد اون صفحه سبز معروف فعال نبودن اکانت میشه که این کاملا منطقیه ( همون صفحه ای که توش تصویر یه سرعت سنجه البته چه ربطی یه این صفحه داره والا من نمیدونم.فکر کنم فقط واسه پر کردن صفحس )نقل قول:
البته میگم اگه اکانت شما فعال نباشه فقط یه دلیل دیگه هم هست که اون نصاب هنوز اون صفحه قبلی انگلیسی کاربری رو به شما داده که اونم فقط با IE میشه ازش استفاده کرد.
دوست عزیز صفحه کاربری به بزرگ و کوچکی حروف حساسه.:46:
اگه ابهام دیگری بود در خدمتم
مرسی از توضیحاتتون کاش قبلا دقیقتر تحقیق میکردم:41:نقل قول:
الان با کلی دردسر وصلش کردیم. اونم با چراغ آبی:( سرعتشم با اینکه 1 مگ خریدم بدون اغراق در حد دیال آپه. میگن مشکل از منطقه ی شماست به زودی درست میشه. یعنی فکر کنم یکی از بزرگترین اشتباهات زندگیمو انجام دادم.
دوست عزیز در قسمت نام کاربری باید URI, رو که زیر مودم نوشته وارد کنینقل قول:
پسورد هم که زیر مودم نوشته فقط باید روش رو خراش بدی تا عددش معلوم شه ( مثل کارت شارژ ایرانسل دقیقا )
Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2
ببخشید کسی میتونه اینو واسه من تفسیر کنه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سه ماه 128 دمو؟ من که یه مگ گرفتم؟ چرا هنوز وصل نشده؟ بخاطر اینه سرعتم در حد دیال آپه؟:grrr:
ای بابا چرا کسی به من نمیگه این صفحه مشترکین از کجا اومده؟؟آدرسش چیه؟؟؟؟ :37:نقل قول:
دوستان اگر پنل هنوز مشکل داره ترافیک رو حساب نمیکنه بزاریم دانلود
دوست عزیز این هنوز نشون نمیده ولی قبلی رو برید هنوز هم نشون میده.اون انگلیسی کار میکنهنقل قول:
معمولا ۲ تا ۵ روز در حالت دمو میمونه تا شرکت تایید کنه فرم های نمایندگی رونقل قول:
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
سلام دوستان . من مبین نت گرفتم. برخلاف دوستان زیاد ناراضی نیستم. سرعت دو مگ گرفتم اهل دانلود نیستم اما یه فایل بیست مگی رو با پانصد کیلو گرفت
ناگفته نمونه که فقط سه تا خونه انتن دارم
خواستم بگم زیاد هم بد نبوده برا من حداقل اینجا (شیراز-بلوار گلستان)
Sent from my GALAXY S using Tapatalk 2
سرویس 2 مگ تازه هست، کم کم خراب خواهد شد.
با سلام خدمت تمامی دوستان من یکساله از مبین نت استفاده میکنم مودم آوت دور دارم سرویس قبلیم 512 بود . اخر برج 5 سرویسم تمام شد و در هیمن موقع ما جابجا شدیم . من اصفهان زندگی میکنم منزل جدید هم 4 کیلومتر از شهر دوره . با مبین نت تماس گرفتم گفتن جدیدا این منطقه بی تی اس سرویس میده . من هم با خیال راحت سرویس 1 مگ 6 ماهه گرفتم . چندروزی که توی اون خونه بودیم عالی بود سرعت دانلود تا 140 هم میرفت ولی الان 5 روزه اومدیم به این مکان دارم و دارم به این مودم لعنتی ور میرم . سرعتم در حد دایال آپه !! هرچقدر هم تماس با پشتیبانی میگیریم هر بار یه چرتی بهم میگن . آخرین تماس کارشناسشون گقت مودم اوت دور رو نباید جابجا کنین !!!! قرار شده توی این هفته کارشناس بفرستن . میخام ببینم کسی میتونه کمک کنه از این مشکل خارج بشم . 50 % کارم با اینترنت خیلی عصبی شدم نمیدونم چیکار کنم . ممنون کارهایی که انجام دادم : مودم رو از تراس به پشت بام بردم روی هر چهار جهت تست کردم آی پی دستی وارد کردم
این سرویس دمو هست و تا فعال شدن سرویس اصلی میتونید ازش استفاده کنید. در ضمن 2 مگابیته نه 128 کیلوبیت. اون 128 مگابایت حجمشه. بعد فعال شدن سرویس اصلی، سرعت سرویس شما به 1 مگابیت کاهش پیدا میکنه.نقل قول:
ظاهرا تنظیم این مودم Outdoor ها تقریبا مثل تنظیم دیشه یعنی باید جهتش دقیق باشه که درست کیفیت بده! یعنی آنتنش جهت داره. اگه پشتیبانی میاد تنظیم می کنه که هیچ ولی یه عکس از صفجه سیگنال بزار ببینیم وضع در چه حدهنقل قول:
دوست عزیز FerineFast ممنون از جواب سریعتون من تمامی جهت هارو چک کردم نتیجه ای نداشت اینم درصد سیگنال : RSSI : -53.34 dBm CINR : 31.91 dB CINR Reuse 1 : 27.13 dB
اگه الان سرعتت در حد ديال آپه كه فاتحت خوندس , چون الان اين دمو 2 مگ هست و قاعدتا بايد 270 تا سرعت دانلود بده. مداركت از طرف نمايندگي اصلي تاييد بشه اشتراكت فعال ميشه.نقل قول:
دوستان مبین نت پورتهای تورنت رو بسته؟ امشب هرچی تورنت میزارم برای دانلود جواب نمیده
مناطقی که قصد استفاده از مودم جیبی دارید باید به بی تی اسها نزدیک باشه ...نقل قول:
چراغ وایمکس سبز و روشنه یعنی آی پی به خودش گرفته ... وای فای هم که آبی رنگه یعنی برای اتصال نیاز به کلمه عبوری نیست ... مورد سوم هم که مربوط به قدرت سیگناله (سبز : قوی - آبی : متوسط - قرمز : ضعیف) پس از فعالسازی باید ببینید سیگنال دریافتی درچه حده ...
128 مگابایت ترافیک رایگان ابتدایی شماست که از تاریخ فعالسازی مودم بمدت 3ماه منظور میشه ... تعرفه انتخابی شمام درحالت انتظار قرارگرفته و به محض واریز هزینه طرح توسط عامل فروش، طرحتون فعال و قابل استفادست ...نقل قول:
خیر نیاز به تائید نیست ... پس از تکمیل ثبت نام توسط عامل و واریز هزینه، طرح فعال و قابل استفادست ...نقل قول:
امروز صبح رفتم مبین نت گرفتم با مودم داخلی فعلا رو حالت دمو هست فروشنده گفت بعد از ظهر زنگ بزن اکتیویت کنم چند تا سوال
1-رو حالت دمو با سرعت 2 مگ با 1چراغ روشن 180 دانلود میکنه تو سرویسای 2 مگ دیگه هم سرعتش همونه؟
2-رو دمو شبا رایگان هستش
واگه می خواین بدونین واقعا چرا صفحه ی لاگین مبین نت انگلیسی بود به لینک زیر مراجعه کنید
لینک رو به هم بچسبونین
براي تغيير طرح اشتراكي بايد تاريخ اعتبار دوره قبلي به پايان رسيده باشه يا هروقت طرح جديد رو انتخاب كردم, طرحي كه الان دارم غير فعال ميشه ؟
سلام
بچه ها این 2 3 روز کسی سرعتش پایین اومده؟
سلام من فكر ميكنم مودمم خراب شده وقتي ميزنمش به برق اولين چراغ شروع به چشمك زدن ميكنه كه يعني داره دنبال سيگنال ميگرده بعد كه همه چراغا روشن شدن يهو همه خاموش ميشن و اين سيكل دوباره تكرار ميشه و براي درست شدنش بايد مودمو از برق بكشم دوباره وصل كنم كسي ميدونه مشكل كجاست ؟ ( مودمم DX350 هستش )
یه بار ریستش کننقل قول:
شهر آستارا
برای 512 خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ !!!!!!!
به نظر من افتضاحه
امام سرعت دانلودم با idm دوروبر 85 هست
سرویسای 512 قدیمی کدوما هستن؟
راستی مبین نت جان نگفتین چرا سرویسای قدیمی پر سرعت تر از جدیدان؟:18:
بزودی واسه ساعات رایگانم می ذارم
منم همچین بساطی داشتم با BM632W که بعد فهمیدم داشته خودشو آپدیت میکرده.آپدیتش حدود 15 دقیقه طول کشیدنقل قول:
1- بله تا 380 هم میره با آنتن خوبنقل قول:
2- فكر كنم دمو كلا رایگان باشه (تایید با آقای مبین نت)
شما ظاهرا زیاد در جریان اوضاع مملكت نیستی، صفحات اول همین تاپیك رو بخونید.