چرا خوب نیست؟؟نقل قول:
چرا خوب نیست؟؟نقل قول:
همونطور که دوستمون گفت کتاب خوبی هست ...نقل قول:
ولی به نظرم اول الگو رو بزنید بعد سراغ میکروبانک برید و تست های سطح 2 و 3 ــش رو حل کنید .
یه سوال:
کتابای زیپ شیمی فقط تست کنکورن یا تالیفی هم دارن؟؟
براي شيمي كتاب تست و آموزش خوب ميخواي كه تست هاي كنكور رو هم داشته باشه خيلي سبز يا مبتكران يا تخته سياه بگير. اگه فقط تست كنور ميخواي آبي قلمچي رو بگير.
کتابهای زیپ هم مال مبتکرانن-بازرگاننقل قول:
خب مال بازرگان باشه دليل نميشه كه شما پولتو هدر كني باهاش.
كتاب هاي " پرسش هاي چهار گزينه اي " رو بايد بخري نه كتاب هاي آموزشي و زيپ و دكمه و يقه و ...
مثلا مال پيش دانشگاهي اينا هستن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان كتابا كي چاپ جديدشون شروع مي شه ؟ همين اولين دوره ي چاپ رو بگيريم خوبه ؟ يا اينكه باز مهر تغيير مي كنه ؟
با تشكر
براي پايه كه همينا رو بگير براي پيش صبر كن ببين جديدا هروقت اومدن ميگيرشون.
دوستان من امسال سوم ریاضی ام.کسی میتونه لطف کنه پست جامع درباره ی کتاب کارهای سوم ریاضی بزنه؟ خیلی ممنون میشم.
دوستان برای زبان فارسی کدوم رو پیشنهاد میدید؟؟؟
5 مبحث زبان فارسی الگو یا زبان فارسی هامون سبطی؟؟؟؟
سلام بچه ها میگم برا جبر چه کتابی خوبه
دوست عزيز من هيچكدومو كامل مطالعه نكردم ، اما به نظرم ٥ بحث الگو :n16:نقل قول:
بدون شک هامون سبطی.نقل قول:
اصلا انقدر این کتاب خوبه که علاقه مندت میکنه نسبت به زبان فارسی.
ولی جلد اولش خیلی مهم نیست اصلش جلد دومشه که 4 تست میاد ازش.
من هم هامون سبطی رو داشتم و هم خیلی سبز ، به نظرم خیلی سبز بهتر هستش !
من 5 مبحث ندارم ولی هامون سبطی دارم خیلی خیلی خوبهنقل قول:
واقعا تازه دارم میفهمم زبان فارسی چیه
ولی خوب خیلی حجمش بالاست
تقريباً همه مي گن الگو !نقل قول:
اما من الگور رو كه مي خوندم بهم نمي چسبيد ! اصلاً حال نمي كردم
واسه همين وسطاي سال كمي بيشتر تحقيق كردم و رفتم كتاب كبتكران رو تهئه كردم
اين دو تا مطمئنن بهترينند ، تشريف ببريد كتاب فروشي ، چند ورق عنايت بفرماييد ، هر كدوم كه به نظر خودتون بهتر بود رو گزينش كنيد
چيزي كه تنها چند روز پيش درك كردم : حساسيت داشتن روي كتاب كمك آموزشي به كل اشتباست !!! خودتون يه كتاب رو گزينش كنين و كامل بخونيدش ! خودم كه خيلي اين احساس اشتباه رو به دوش كشيدم ...
با تشكر
خودم به شخصه كسي بودم كه يه چندتايي كتاب كمك آموزشي داشتم ، اما به جز يكي دو تا هيچكدومشونو بيشتر از ٤٠-٥٠٪ نخوندم !نقل قول:
كتابايي كه معرفي مي كنم همشون نظرات خودم هستند ( بعضي هاشونم مورد تأييد همگان ـه ! حرفي توش نيست ) و ممكنه با نظرات ديگر دوستان مغاير باشه !
البته اين كتابا در حدي مورد تأييد خودم هستند كه خودم كه الان پيش دانشگاهي ام مي گم اگه اينارو كامل بخونم همه ي تستاي سوم رو تو كنكور مي زنم !
ادبيات : گاز سبز ! ( حتي اگه مثل مني و چه كتاب درسي و چه كتاب كمك آموزشي ( حجيم هم هست آخه:n02: ) رو نمي خوني ، حتماً اين كتاب رو تهئه كن و ببرش سر كلاس ، وقتي كه معلم درس مي ده ، آرايه ها و معاني رو همينجوري الكي بخون ! ( خودم هنوز يكي دو درس هست كه اصلاً نمي دونم موضوعش چيه ! يكي از اونا خيليم مهمه ! مثل من نباش لطفاً )
زبان فارسي : معلم ما سوم با ما زبان فارسي رو كنكوري كار مي كرد و گفت كه كتاب ٥ بحث ـه نشر الگو رو تهئه كنيم ، به نظر من همين خوبه ! البته اگه نخونديم زياد حساسيت نشون نده ! بيشتر كتاب درسي رو بخون كه خيلي مهمه ! سال بعد ٥ بحث رو بخون ( واسه اين گفتم تهئه كن چون اگه كتابا سال بعد تغيير كرد حالگيري نشه ) !
عربي : به نظر من ، بدون شك الگو !!! حرفيم نمي مونه !!! ( يكي از دانش آموزان جانور:n02: كه از نزديكان بنده هستند ( از اينايي كه عربي رو ١٠٠ مي زنن:n02: ) مي گفت من اول قواعد رو مي خوندم ، بعد لغات ، بعدش تجزيه تحليل ـه خط به خط و مو به مو ـه كتاب درسي !!! بعد از يه مدتي فهميدم كه اي دل غافل !!! ساختمان بندي ـه كتاب عربي الگو دقيقاً به همين منوال ـه ! با همين كتاب پيش بريد كارتون حله ، فقط يه چيزي ، بعد از تجزيه تحليل ـه كتاب درسي ، تمريناي كتاب رو حل كنيد ! خيلي جواب مي ده ، بعدشم اگه خواستيد تست )
ديني : كتاب نگير ( ١.زيادي ديگه شلوغ مي شه ! ٢.نيازي نيست ) واسه سال بعدتون هم گاج ميكروطبقه بندي نقره اي ( جامع )
زبان انگليسي : بدون شك خط سفيد !
حسابان : پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( قبلي ) رو دقت بفرماييد ، دقيقاً همين مسئله رو با حسابان داشتم ، ولي بين الگو و گاج سفيد ! بين اين دو تا خودتون انتخاب كنين ! اما خب الگو بهتره !
هندسه ٢ : تعريف الگو همه جا پيچيده !
جبر : پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( قبلي ) !
فيزيك : فيزيك (٣) خيلي سبز ، تست ، تأليف دكتر احمد مصلايي
شيمي : كتاب پرسش هاي چهار گزينه اي شيمي (٣) مبتكران ، تأليف دكتر بهمن بازرگان
( دوتاي آخري رو شك نكنيد اصلاً !!! )
با تشكر
اقا دمت گرم:n12::n16: فقط یه چیزی برا شیمی که امسال سوم میرم بهتر نیست شیمی (3) اموزشی بازرگان بگیرم؟نقل قول:
يه چيز جالب ، آموزش ـه كتاب پرسش هاي چهار گزينه اي بهتر از آموزش ـه كتاب آموزش ـه !!! :n01:نقل قول:
البته فوق العاده شبيه هستند ، ولي مطمئن باشيد بين آموزش و پرسش هاي چهار گزينه اي ، قطعاً پرسش هاي چهار گزينه اي !!!
:n12:
با تشكر
كوروش خان درست ميفرمايند. كتاب آموزش فقط براي پول درآوردن بيشتر چاپ شده. در ضمن همه مطالب آموزشي و مثال ها و تمرين هاي مهم كتاب آموزش عينا در كتاب تست هم قرار گرفته. فقط يادت باشه اگه سال سوم هستي براي شيمي3 مبتكران بگير اگه كنكوري هستي و حجم زيادش اذيتت ميكنه خيلي سبز بگير.
سلام دوستان[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این جزوه درس ریاضی معلم ماست
ازش رضایت گرفتم و براتون گذاشتم
انصافا کامل و عالیه
ایشالا به درد تون بخوره
التماس دعا
سلام دوستان ، نمیدونم اینجا جاش هست یا نه ولی به هر حال می پرسم
کسی کتاب آنالیز موسیقی شنکر نوشته ی آلن کلی تون رو داره؟ البته فکر نکنم فارسیش موجود باشه
من دنبال انگلیسیش گشتم چیزی پیدا نکردم
خواهشا شما هم کمک بکنید
اسم کتاب
analysis of tonal music a schenkerian approach
نویسنده
allen clayton
برای | زیست | و | فیزیک | پیش دانشگاهی چی بگیرم؟ درسنامه می خوام.
خيلي سبز درسنامه خوبي داره براي فيزيك درسنامه هاش هم كامل هست ولي تستاش سخت و بعضا فراتر از كنكورن.نقل قول:
براي زيست هم خيلي سبز درسنامه نداره گاج درسنامه هاي كامل داره تخته سياه هم كه پيش 1 داره؛ يه درسنامه هاي كوچيكي داره براي پيش 1 . به جز اينا كتاب درست حسابي درسنامه دار نداريم. البته فار هم زيست شناسي داره ولي اصلا جالب نيست توصيه ميكنم اصلا نخونيش.
زياد رو درسنامه حساس نباش اگ چيزي رو متوجه نشده باشي از روي پاسخ هاي تشريحي تست ها متوجه ميشي ديگه.
نقل قول:
مرسی. :)
راستش خیلی سبز هم زیاد تو دلم نیست. بهم گفته بودن زیستش خوبه ولی مثل اینکه درسنامه نداره.
فیزیک هم که می خوام گاج بگیرم.
از این 2 تا کدومشو انتخاب کنم؟ فرقشون چیه؟
1 : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی زیست گاج هم منظورتون این هستش دیگه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چقدرم ارزونه! بهش میاد یکم قدیمی باشه چون کتاب های جدید گاج مثل اون فیزیکه گرون و جلدشون فرق کرده.
~~~
یه چیز دیگه! من می خوام آموزش شیمی مبتکران رو بگیرم. همه می گن خیلی خوبه.
ولی گاج هم 2 تا کتاب خوب زده بیرون. الان دو دل شدم که کدوم رو بگیرم!
این 2 تا کتاب شیمی گاج هستش
1: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بنظرت چطوره؟
به نظر من که اشتباه محضه ؛اگه برای زیست وقتت رو با خوندن درس نامه هدر بدی.با اینکار انرزی دوچندان مصرف میکنی و نتیجه خیلی عوض نمیشه.مخصوصا واسه سوم و پیش.سال دوم کتابش کمی پیچیده است واسه همین علاوه بر متن کتاب درس نامه های خیلی سبز عالی ان!ما پیش و سوم کتاب و تست/نقل قول:
راستش خیلی سبز هم زیاد تو دلم نیست. بهم گفته بودن زیستش خوبه ولی مثل اینکه درسنامه نداره.
زیست فقط کتاب!!!!
شیمی مبتکران خوبه.همه مقاطع(مخصوصا درسنامه هاش..من از سوالهاش زیاد خوشم نمیومد چون زیادی حفظی و جا خالی بودن)....خیلی سبز هم شیمی پیشش رو من خوندم خیلی خوب بودنقل قول:
یه چیز دیگه! من می خوام آموزش شیمی مبتکران رو بگیرم. همه می گن خیلی خوبه.
ولی گاج هم 2 تا کتاب خوب زده بیرون. الان دو دل شدم که کدوم رو بگیرم!
سلام عزیزنقل قول:
یه لحظه گذر ما این جا افتاد دلم نیومد حداقل جواب این یه سوال شما را ندم !!!
حال این جواب مستر علیرضا، دوست خوبمون هم قابل احترامه، ولی با این حال یکی دو نکته از این زیست میگم خود شما بهتر متوجه میشی چه کتابی واست بهتره ::
1. در زیست، بیش از اونی که کتاب مهم باشه، روش مطالعه ات مهمه ::: در زیست هم مهم ترین اصل مطالعه ::تکرار، مرور، تست، تمرین، تکرار، تکرار تکرار تکرارتکرارتکرارتکرارتکرار تکرارتکرارتکرارتکرارتکرار تکرارتکرارتکرارتکرارتکرار تکرارتکرارتکرارتکرارتکرار تکرارتکرارتکرارتکرارتکرار تکرارتکرارتکرار
::: یعنی حقیقتا زیست زیاد تکرار میخواد ::: و در زیست تکرار تنها به معنی این نیست که هی مدام بخونی که « قارچ ها دارای میتوز هسته ای می باشند » بلکه باید بهونه های مختلف واسه ی مرور و تکرار داشته باشی ::: از خوندن کتاب درسی به انواع مختلف گرفته، تا تست زدن های متنوع و یادداشت برداری ها مکرر و مرور های پی در پی :::: یعنی خودت باید کمی خلاقیت به خرج بدی و دنبال یه راهکار جدید واسه ی این جور ترکیب مطالعاتی واسه مرورات باشی
2. حال اینکه زیست پیش 1 چی بخونی بستگی به خودت داره که با چه جور کتابی حال کنی و حداقل از بین این سه کتاب خیلی سبز! و سری 8000 تست گاج و فار هر کدوم را پیش بری، میتونه به نتیجه ای که میخوای برسی ::: ولی از آنجایی که من هرسه کتاب را خوندم واست میگم دیگه انتخاب با خودت :: این کتاب پیش خیلی سبز!، خوب هستش ولی به خوبی کتاب زیست 1 ش نیست، یعنی اون تسلط و اشراف بر مطالب به خوبی لحاظ نشده، و با توجه به خاص بودن اون مطالب تکامل و ژنتیک جمعیت، این روند تست زنی و درسنامه هاش حداقل واسه ی من یکی رضایت بخش نبوده، و کمی توی طرح تستاش بیش از آنکه در تفهیم مطالب اساسی تاکید داشته باشه، سریع وارد مباحث محاسباتی شده و اون جور که باید ارتباط دقیق بین مفاهیم مهم تکامل را لحاظ نکرده، جوری که شاید به نظرت مطالب کم ارزش بیان ::::::: این کتاب سری 8000 تست گاج هم واقعا کتاب خوبی هستش، به باحالی و خوشمزگی این کتابای خیلی سبز! نیست ولی بعدها که بیشتر توی زیست پیش بری و کار واست جدی تر بشن می بینی که اصل یادگیری مطلب هستش و این کتاب هم به خوبی جوابگوی نیاز شما هست :::: ولی کتاب زیست پیش 1 فار، که این دوستمون علیرضا عزیز، کمی نسبت بهش کم لطفی داشتن :::: این کتاب از جمله تک کتابای زیست بازار هستش که به سبک و روش متفاوت به ارائه و آموزش زیست پرداخته است :: روند آموزش کتاب بیش از آنکه همانند سایر کتاب ها بر اساس تست و درسنامه های کادری باشد، به شکل شیک و تمیز و به همراه حفظ و رعایت با حضور ذهن همه جانبه به تفهیم دقیق مطالب پرداخته است و هرچند حاشیه پردازی های کتاب به نظر زیاد میاد ولی بعدها که در مقایسه با اون تکرار کردن مرورت به ساختار کتاب نگاه می کنی که ذهن شما را به چالش می کشونه و باعث میشه تحلیل های دقیق تری از مباحث زیستی ارائه بدی، یه حس خوب بهت میده که این روش هم بپذیری و همچنان تا آخر باهاش پیش بری :: هرچند که کتاب پرحجم و سنگین هستش، و مطالعه اش صبر و حوصله ی زیادی میخواد، ولی بر اساس تجربه شخصی خودم، از کتاب راضیم و حتی به نظر من بهترین کتابی زیستی که خوندم، همین زیست فار هستش !!!
یا حق !!
اون كتاب مشكي رنگ اسمش كتاب پرسمان هست براي سوالات امتحان تشريحي درست شده يه چيزي تو مايه هاي كتاب گلواژه هست. شما بايد كتاب هاي زيست شناسي پيش 1 و پيش 2 از مجموعه كتاب هاي 8000 تست رو تهيه كنين. شيمي هم گاج نگير به نظر براي پيش 1 خيلي سبز و براي پيش 2 مبتكران تهيه كني بهتره.نقل قول:
دوستان کنکور دادیم و اون چیزی که مد نظرمان بود نشد .
می خواهم برای سال دیگر بخوانم .
رشته ام ریاضی هست .
حالا کتاب های خوب و عالی در زمینه ریاضی که خودش شامل نه کتاب هست و فیزیک و شیمی بگویید برم بخرم
مگه درصدات چند شدن
در تکمیل صحبتهای دوست عزیزم من خودم امسال کنکور دادم در سخت ترین کنکور زیست شناسی ممکن زیست رو 71 درصد زدم ... تکرار پر اهمیته اما برخلاف دروس دیگه که میگند باید به یه کتاب خوب اعتماد کنی تو زیست به تک کتاب اصلا اعتماد نکن چون هیچ کدوم به تنهایی کامل نیستند به عنوان مثال برا تصاویر یه کتاب بخون برا درسنامه یکی دیگه( البته در مقاطعی مانند سوم و پیش 2 که خیلی سبز درسنامه نداره ) و اصلا موافق نیستم که درسنامه خوندن وقت تلف کردنه نه اتفاقا خیلی مهمه خلاصه در زیست شناسی من گاهی میشد برا یه فصل 4 تا کتابو زیر ورو میکردم راضی بشم برم فصل بعد...نقل قول:
سلام دوستان[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این جزوه درس ریاضی معلم ماست
ازش رضایت گرفتم و براتون گذاشتم
انصافا کامل و عالیه
ایشالا به درد تون بخوره
التماس دعا
سلام میگم کتاب هندسه پایه انتشارات دریافت چطوره
دوستان عزیز لطفا در مورد رشته ی ریاضی و فیزیک .
کتاب های تخصصی را معرفی بکنید
یعنی برای ریاضی که شامل نه تا کتاب هست . برای فیزیک که شامل چهار تا کتاب هست و برای شیمی که شامل سه تا کتاب هست .
منتظر جوابتان هستم.
بنده امسال کنکور دادم و رتبه ام اون چیزی را می خواستم نشد می خواهم سال بعد .
لطفا کتاب های را معرفی بکنید که هم اموزش و هم تست خوب داشته باشند با تشکر
شما پست هاي قبلي تاپيك رو يه نگاهي بندازين خوبه عيار كتاب ها مياد دستتوننقل قول:
حالا شما معرفی بکنید
وقت واقعا ندارم که بخواهم پست ها را بخوانم شما انها را برای بنده کپی پیست بکنید با تشکر
ولی من برعکسشو شنیدمنقل قول:
یعنس برای پیش 1 مبتکران و برای پیش 2 خیلی سبز!!!!
ولی من برعکسشو شنیدمنقل قول:
یعنی برای پیش 1 مبتکران و برای پیش 2 خیلی سبز!!!!
سلام
دوستان لطفا راهنمایی کنید:
کتاب های شیمی برای کنکور 93 نسبت به کتاب های کنکور 92 فرق کرده؟
اگر فرق کرده کدوم کتاب ها و تغیرات در چه حدی بوده
میخوام بدونم میشه از کتاب های چاپ 91 استفاده کرد
سپاس
اصلي ترين نقطه قوت كتاب هاي مبتكران همون شيمي پيش 2 هست مخصوصا الكتروشيمي !نقل قول:
پيش 1 مبتكران مسلئه ها و تست هاي تخيلي زياد داره محاسباتش هم مشابه كنكور نيست برخي تست هاش. پيش 1 خيلي سبز حجم مناسب با تست هاي مفهومي مناسب داره