سلامنقل قول:
مرکز اصلی معروف به خاور شهر بعد از سه راه افسریه تهران هست شاید اونجا بتونید پیدا کنید
Printable View
سلامنقل قول:
مرکز اصلی معروف به خاور شهر بعد از سه راه افسریه تهران هست شاید اونجا بتونید پیدا کنید
اقا شما واقعا معرکه ای:n06:نقل قول:
تعمیر که میکنی هیچ ابزارش هم میسازی:n01:
من توی این چندساله که مهمون میامدم اینجا خیلی از این کارای شماها میدیدم که خودتون دارین با هیچی همه چی درست میکنین و تعمیر و درست کردن و لوازم و ابزار و ...:n01:
آقا راستشو بگو شما قبلا آمریکا نبودی؟ اونجا کار یاد گرفتی و ابزارش هم بلدی درست کنی؟:n01:
آخه این چیزا الکی نیست شماها که انجام میدین براتون شاید ساده باشه ولی مثل من که کارش گیر کنه پیش مکانیکا بیسواد هزارتا بلا سرش میاد:n14:
کمک فنر ماشینم خراب شده بود داده بودم جلوبندی سازی عوض کرد یه روز بعدش باز خراب شد رفتم پیش فروشنده گفتم اینو که دادی خراب شده!:n23: گفت امکان نداره یه روزه خراب بشه بذار ببینم...:n29:
اومد و خودش رفت زیر ماشین نگاه کرد و بعد به من گفت خودت بیا ببین تعمیرکارت چه گندی زده!!:n35:
رفتم زیر ماشین توی گلگیر نگاه کردم گفت میله کمک فنر ببین چطوریه؟ خراش و جای انبر کلاغی روشه؟!:n15:گفتم آره..گفت خب همینه دیگه اومده ببنده بجای اینکه سر میله با آچار بگیره با انبر کلاغی میله گرفته خراش افتاده روش زده کاسه نمد کمک پاره کرده روغنا ریختن بیرون کمک خراب شده باید بری از خودش خسارت بگیری:n38:
آقا مام عصبانی با چندتا بچه ها رفتیم و نشونش دادیم و گفتم اگه پولشو ندید میرم شکایت مغازت پلپ شه و دیگه نمیذارم کار کنی :n24: آخه این چه مسخره بازیه سر ما درآوردی اسم خودتم گذاشتی اوستا؟؟!!:n34:
طرف که دید بدجوری شاکیم پول کمک داد رفتم یکی دیگه خریدم و دادم رفیقم وارد بود عوض کرد به منم یاد داد چیکار کنم:n01:
حالا شماها کجا و اونا کجا که هیچی حالیشون نیست:n41:
وقتی این کارای شما میبینم یاد حرفای یکی از فامیلامون میافتم قدیمی نیرو هوایی بود میگفت با هیچی و لوازم کم و ابزار کم خودمون همه هواپیماها جنگی اف 14 فانتوم درست میکردیم میفرستادیم سر عراقیها حالشون جا میاوردن :n25:
الانه شما ها که میبینم با اینهمه گرونی و کمبود و نداشتن اینجوری ماشیناتون درست میکنین انگاری همون جنگندهان دارین اورهالشون میکنین بفرستین ماموریت :V30::n01:
خلاصه بازم ایول بهتون که اینهمه هنر دارین کاشکی بقیه هم مث من بیان ازتون یاد بگیرن که آدم باید کار اینجوری یاد بگیره با خوندن و نگاه کردن خالی هیچی درست نمیشه:n39:
سلام به تموم دوستای عزیز آمریکن
عاغا غرض از مزاحمت این بود مطرح کنم
یه سری بوش و حلقه های لاستیکی کوچیک ( یه ست کامل ) خریدم مربوط به قاب سیلندر تزمز کاپریس
(سیلندر ترمز جلو درحد میلیمتری لقه و حسابی غر غر جیلینگ جیلینگ صدا میده تو حرکت)
میخواستم بدونم نحوه سوار کردن این بوش ها روی پیچ های سیلندر ترمز که پیچ آلن هستن رو بدین؟
کسی میتونه راهنماییم کنه؟
مرسی
همان طور که در پست قبلی اشاره کردم مشکل گیربکس از وقتی شروع شد که مسیر کوهستانی با سربالایی و سرازیری با شیب تند (حدود 200 کیلومتر) را رفتم که موجب شد دنده 2 به 3 شیفت نشه
در مسیر سربالایی به دلیل ترافیک توقف کردم که در این شرایط دنده رو خلاص کردم هنگام حرکت شیفتر رو در حالتD قرار دادم مقداری ماشین عقب رفت بعد با مکث به سمت جلو حرکت کرد که روغن از لوله گیج بیرون زد
این مکث در دنده عقب هم هست به همین منظور گاورنر و وکیوم پیاده شد که سوپاپ های مربوطه گیر کرده بودن که رفع گیر شد(ذرات بسیار ریز فلز داخل گاورنر بود)
کارتل پیاده شد و جرم ها تمیزشدن همچنین فیلتر هم تمیز و روغن رو از صافی گذروندم و کارتل بسته و روغن ریختم در اثر نشت از لوله گیج مقداری روغن کم بود که اضافه شد رنگ روغن هم قابل قبوله چون چند ماه پیش روغن رو عوض کرده بودم
جالب اینجاست ماشین رو روشن میکنم همه چیز درسته یعنی شیفتر رو در حالت D یا R قرار می دهم خیلی سریع و با قدرت واکنش نشون میده اما وقتی که میرم دوری میزنم مثلا پشت چراغ قرمز هستم شیفتر در حالت خلاص هستش می خواهم حرکت کنم در حالت D با مکث حرکت میکنه اما همه ی دنده ها نرم تعویض میشن و سیم سبقت هم فعاله طوری که با این شرایط سرعت به 120 و بیشترهم میرسه
اما دنده عقب که با مکث حرکت می کرد درست شده
با توجه به اینکه سوپاپ های گاورنر و وکیوم گیر کرده بودن تصورم اینه که احتمال داره رگلاتور و اون چندتا شیر که داخل سنک ساعت هستش چسبیده و گیر کرده باشن و شاید اون فیلتر مخروطی ها کیپ شدن . نظر اساتید دراین رابطه چیه با تشکر فراوان
سلامنقل قول:
اگر روغن کم نیست +موتور سالمه ودورموتور بالا میره و تنظیم کابل و...--ممکنه گاورنردرحرکت اولیه درست عمل میکنه وبعد از مسافتی اون و وزنه های گاورنرتوسط فنرها ی ان به درستی بازوبسته نمیشن ودر همون حالت باقی میمونن
ممکنه تورک کانورترlock up نمیکنه -تست استال را انجام بدید در همون لحظه حرکت اولیه و همینطور در اون لحظه ایراد که رخ میده
چون فرمودید براده فلز سمت گاورنر دیدید ممکنه سایش در تورک کانوتر ویا چرخدنده های پمپ رخ داده
درسربالایی خودرو کشش خوبی داره ؟
شما گاورنر از لحاظ سایش -سالم بودنه چرخدنده+بازوبسته شدن و ...چک کردید ؟نشتی دور کاور گاورنر وجود نداره؟
نقل قول:نقل قول:
سلام ارمابیلی جون چطوری؟!:n06:
میگ این وسیله هه که گرده اسمش تورکانوکاتورنتل یا نمیدونم چی چی که میگی کارش چیه و چیکار میکنه؟ :n13:
بعد الانه چطوری با انگشت کردن وسطش فهمیدی کارش درسته و حالش خوبه؟:n36: یعنی تو کاخونش که از اینا میسازن یکی نشسته آخر کارخونه هرچی از اینا بیاد بیرون انگشت میزنه توش میگه اوکی؟:n02::V30:
بعد این تعمیرایی که برای آقا kcnc نوشتی از خودت گفتی یا تو اون منوحالته آمریکن مهندسی تعمیرکار یو اس آ در آوردی؟:n26:
خودت تا حالا همین کارا رو کردی ببینی درست میشه یا خرابتر میشه؟:n41:
سلامنقل قول:
اقا سعید اون لقی ویا صدای کالیپرترمز جلو ممکنه از 2 تا اورینگ های جلو و عقب پیچ کالیپر هم باشه که از صدای جیر جیر مانند هم جلوگیری میکنه
سلام آقا آرمانومبیل میشه سوالای منم جواب بدی آخه از شما پرسیدما..!!:n06:نقل قول:
میگم الانه اینو که توضیح دادی اون اورینگا و پیچه که میگی عکسی چیزی نداری بذاری مام ببینیم بفهمیم چی به چیه؟ :n36:
میشه لدفن مث آقا کامارو وبقیه توضیح بدی با عکس دقیق و فلش و نوشته های خوب که بشه فهمید؟:n37:
الانه اینایی که گفتی اصن کجان و چی هستن؟ چطوری وا و بسته میشن؟:n13:
یه چیزی بگو خوب حالیمون شه داداش:n29:
مرصی:n02:
من امروز از اورینگ و بوش پیچ ترمز کالیپرها که خریدم عکس میذارم. اتفاقا دقیقا جای پیچ ها گشاده واسشون و کل مجموعه کالیپر تکون میخوره
سلامنقل قول:
اما گشاد شدن محل پیچ ها در این کالیپرهای خودروهای قدیمی را اولین مورد را میشنوم -چون کیفیت بالایی دارن و بوش اونها گشاد نمیکنه فقط قدیم ماشین دوستم بود که بازسازی میکرد موقع حرکت از کالیپر صدای جیر جیر شنیده میشد که باز کردیم از همون قسمت اورینگ پیچ صدا میداد که اورینگ نصب شد مشکل برطرف شد
اقا سعید این دو تا عکس از کالیپرماشین دوستم داشتم = محل اورینگ پیچ کالیپر=
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در تعمیرات گیربکس دو نوع صفحه وجود دارهنقل قول:
یک مدل معروف به صفحه زرد هست که از کیفیت بالاتری برخورداره و کمتر رسوب به جا میگزاره و یک مدل هم مشکی رنگ هست که لوازم فروشها به اون مدل میگن صفحه لجنی و رنگش هم مشکی هست و دوام کمتری داره و به دلیل مشکلاتی که در اثر رسوب داخل گیربکس ایجاد میکنه شاید بهش میگن لجنی. رسوب حاصل از کارکرد گیربکس در محل های عبور روغن قرار میگیره و مشکلاتی مشابه مشکلات شما رو ایجاد میکنه.
از یک طرف فرسوده شدن زودهنگام این صفحات مشکل ایجاد میکنه (البته نه خیلی زود ولی در مقایسه با صفحات زرد دوام متری دارن) و از یک طرف رسوبات ایجاد شده در کارکرد گیربکس مشکل درست میکنه.
اینکه فرمودید پیستون پشت وکیوم گیر کرده بوده خودش میتونه به این دلیل باشه.
اگر صفحات گیربکس شما هنوز سالم باشن و خلاصیهای داخل کاسه ها خیلی زیاد نشده باشه و توربین سالم باشه (یعنی صدا نده و شتاب قابل قبول باشه) و خنک کن گیربکس هم سالم باشه (یک موقع به دلیل نشتی آب به داخل گیربکس همه مشکلات از اون نباشه) و پمپ گیربکس شما لبه نزده باشه و فشار روغن داخل گیربکس مناسب باشه ممکنه با سرویس ساعت گیربکس مشکل کمتر بشه و یا از بین بره.
لجن حاصل از فرسایش صفحات داخل ساعت گیربکس هم رسوب میکنن و ممکنه باعث اختلال در تعویض دنده هم بشن.
من یک گیربکس پونتیاک رو خورد کردم و اونقدر داخل اون رسوب بود که فقط چند روز نظافت قطعات اون ادامه داشت.البته این رسوبات نه تنها داخل ساعت بلکه توربین و اویل پمپ و مسیرهای روغن داخل اونها رو هم درگیر میکنه ولی بخش آسیب پدیرتر همون ساعت هست.
در مجموع گیربکس اتومات اونقدر حساسیت داره که در شرایطی مثل گیربکس شما توصیه به تعمیر کامل با قطعات مرغوب هست که با توجه به هزینه بالایی که این کار داره در حدود 4 میلیون فعلا شاید بشه در صورت سالم بودن قطعاتی که گفتم با سرویس ساعت مشکل رو حل کرد.
شنیدم که جدیدا تجهیزاتی فراهم شده که به کمک دستگاهی داخل گیربکس رو شست و شو میدن ولی از چند و چون اون و اینکه آیا واقعا موثر باشه یا نه اطلاع دقیقی ندارم.
ساعت گیربکس سی 6 350 رو که به تازگی شستشو و سرویس کردم .البته شستشوی اون هم خودش داستانی داشت.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون قطعاتی پیستون مانندی که از داخل ساعت خارج کردم اونقدر در رسوبات حاصله از صفحات گیر کرده بودن که با زحمت فراوان تونستم بیرون بکشمشون.میشه گفت که قطعا کارکرد درست هم نداشتن.
توصیه آخر بنده به شما عزیزان اینه که تا جای ممکن در ایران نمانید وگرنه تا آخر عمرتون باید از همین قطعات بی کیفیت استفاده کنید :n15:
و اما ابزاری که برای خورد کردن کاسه های گیربکس ساخته بودم با اعمال تغییراتی برای دنده دیگر گیربکس هم استفاده شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این کاسه گیربکس سی 6 بود و یکی دیگه هم که متعلق به گیربکس خودم بود هم به همین شکل خورد شد و یکی که از اون یکی بهتر باشه رو برای جمع کردن گیربکس جدید استفاده خواهم کرد.
نقل قول:
آقا آرمیانبلی جون مام سوال داشتیما عمو جون..!!!:n03:
اگه نیمدونی خیالی نیست بگو بلد نیستیم دیگه چرا لفتش میدی ؟؟!!:n15:
من منتظرم شما میگی اوستایی بلدتی خب بگو توضیح بده بدونم الانه ماشین رفقا کمک لازمه میخام بدونم دیگه:n35:
واسه آقا سعیدمافیا هم که قشنگ ننوشتی که مام خوب بفمیم ای بابا :n27:
آقا یاد دادن به این میگن :n16:نقل قول:
قشنگ واضح نوشتی و بعدم عکس گذاشتی الان منم نیگا میکنم میفهمم چی به چیه از رو عکسا هم میتونم یواش یواش یاد بگیرم سوالم داشتم میام اینجا از استادایی مثل شما و آقا کامارو و آقا kcnc و بقیه که واردن میپرسم :n01:
ببخشید من درست فهمیدم این چیزا که برای اون صفحه سیاها نوشتین یعنی مثل کلاچ ماشینه ما معمولیه؟ یعنی از همین کلاچا معمولی که تو دنده ماشین معمولیه؟ منتها کوچیکتره؟:n36:
بعد اونا بجا دنده ماشین هی عوض میکنن و ماشین از یه دنده به دنده دیگه میره خود بخودی؟:n13:
بعد این دنده عوض شدنه با همین آهن چهارگوشه بهش میگین سنگ ساعته هم کار میکنه؟:n36:
آقا این حرف توصیه آخرتون راستیاتش خیلی منو تکون داد.......:n28:
دنیایی معنی داره.....:n37:
نقل قول:
ایول دقیقا منظور منم همینه
مال من اورینگا و بوش ها نیستش!
تازه واسش خریدم
منتها نمیدونستم اورینگ باید کجا وصل شه
فقط یه سوال
اورینگ بزرگ و کوچیکش هست. کدوم باید کجا بخوره؟
مرسی
این عکس برای قدیم بود یادش بخیر دوستی داشت خودرو را باز سازی میکردنقل قول:
منم گفتم شاید یه روزیا ن عکسها مفید باشه وبدرد کسی بخوره البته چیز خاصی نیست اما جهت نشان دادنه کسی که سوال کنه و بالاخره محل اورینگ ها بدونه و...ممکنه مفید باشه
درمورد نصب اورینگ ها =
اورینگ بزرگ به سمت بیرون کالیپر سمت PIN یا پیچ کالیپرکه عکسش را قرار دادم
اورینگ کوچک به سمت داخل کالیپرانتهای PINیا پیچ کالیپر
البته جهت نصب این اورینگ ها در این خودروها یکسان هست به هرصورت اگر محل اورینگ ها را باز کردید خودتون میتونید چک کنید
روی داشبرد یه ترک کوچیک بود که الان روز به روز طولش زیاد میشه راهی هست از این بیشتر نشه یا ترمیمش کرد
مرسی عالیه. آره سیستمش رو گرفتم چی شد.نقل قول:
خیلی خوب متوجهش شدم. میدونم که بازش کنم هم بهتر متوجه میشم
اتفاقا عکسه شدیدا بدرد خورد
مفهوم کلی جا انداختن اورینگ ها رو یاد گرفتم
مرسی
سلام اقا سعیدنقل قول:
خواهش میکنم
قطعات را چند خریدید؟وساخت کجاست ؟
نقل قول:
برای درک بهتر وظیفه و چگونگی کارکرد توربین و انواع مختلف آن، توصیه میکنم این بخش از مقاله "گیربکسهای اتوماتیک سری 700 ( بخش 9 )" را مطالعه کنید.
روشهای گوناگونی برای ترمیم داشبرد ، بر اساس مقدار صدمه و جنس داشبرد وجود داره که از بازسازی کامل با فیبر شیشه ، تا روکش کردن ساده است. البته ترمیم ترکهای جزئی و یا حتی بزرگتر از حد معمول ، بدون نیاز به باز کردن و ترمیم کامل داشبرد امکانپذیر هست، منتها ماده مورد نظر برای ترمیم را باید به دقت انتخاب کرد تا بهترین نتیجه را بده.نقل قول:
در بخشهای قبلی این کلوپ بعضی از دوستان اقدام به ترمیم داشبرد کرده بودن که به نظر میرسید موفقیت آمیز بوده، و از موادی مثل خمیر پلاستیک( که با نامهای تجاری " زل " و یا " قوام" در بازار موجود هست) تا انواع رزینها و چسبهای گوناگون استفاده شده بود، ولی اینکه دوام کار تا چه حدی بوده، اطلاع ندارم، اما شاید بد نباشه برای انجام یک ترمیم ساده و کم هزینه با یک ماده قابل دسترسی و بسیار با دوام، از " خمیر دو قلو جلاسنج" استفاده کنید.
این خمیر که مثل چسب دو قلو به صورت دوتایی در یک بسته وجود داره، به نسبت مساوی با هم مخلوط و بعد در محل استفاده میشه ( طیف وسیعی از موارد قابل استفاده وجود داره که بستگی به محل و نوع نیاز فرق میکند) و من بارها از این محصول استفاده کرده و بسیار راضی هستم( البته در داشبرد استفاده نکردم)
دستورالعمل بسیار ساده است و در بروشور نوشته شده و فکر میکنم بعد از استفاده، شما هم قابلیتهای خوب این محصول را ببینید بخصوص نوعی که دیر خشک میشه( دارای قوطی مشکی رنگ) این فرصت را میده تا اشتباهات و تغییرات لازم را در محل کار انجام بدیم.
بعد از پر کردن ترک با این خمیر، با استفاده از یک شیئی که سطحی مشابه سطح داشبرد با همان زبری و نقش را داره، روی بخشهای ترمیم شده فشار بدید تا علاوه بر همسطح شدن با بقیه سطح داشبرد، شکل و شمایل مشابه با بقیه نقاط داشبرد را پیدا کنه، سپس بعد از خشک شدن، با استفاده از رنگ مناسب با داشبرد، محل را با قلم مو و با دقت رنگ کنید. ( احتمالا ممکنه بشه رنگ را با خمیر ساخته شده مخلوط کرد تا خمیری با همان رنگ داشبرد داشته باشیم، ولی قبل از انجام کار با مقدار کمی آزمایش کنید و ببینید آیا کیفیت لازم را داره یا خیر؟)
پدال گاز در قسمتی گیر می کنه مثلا تو سرعت 50 انگار پدال به کف چسبیده چه کار باید کنم :n03:
سلام
بخشی از گیربس th350 به نام -direct کلاچ -قطعاتش را از قبیل snap رینگ +صفحه plate +صفحات کلاچ+استیل کلاچ --را بررسی کردم
بعد از باز کردن snap رینگ +صفحه plate +وضعیت صفحات کلاچ واستیل کلاچ =
سلام دوستان
کسی تجربه نصب موتور صندلی سمند یا خودرو دیگه ای رویه گیربکس صندلی کادیلاک داره؟
گیر کردن پدال گاز سه دلیل ممکنه داشته باشه:نقل قول:
مجموعه پدال گاز ( که در زیر پای راننده و در اتاق نصب شده) دارای ایرادی است
سیم گاز دچار مشکل شده
ایراد در کاربراتور
برای بررسی هر کدام بهتره که در ابتدا سیم گاز را از خروسک کاربراتور ( یا همان اهرم کاربراتور ) جدا کنید و بعد با دست اهرم کاربراتور را حرکت بدید و ببینید آیا در کل مسیر حرکت دچار گیر و مشکلی میشه؟
اگر بله ، پس باید این گیر را رفع کنید که ممکنه از دریچه های کاربراتور( میل پولکی) و یا همان بخش ضمائم و خروسک و لینکهایی که با بقیه بخشهای کاربراتور داره باشه.
اینجا تصویر کاربراتور 4 دهنه است که روی هشت سیلندر نصب میشه اگر نوا دارید بازهم میل پولکی و خروسک را چک کنید البته کاربراتور ساده تر تک دهانه نوا مشکلات گیر کردن کمتری داره
سیم گاز را از روی پدال جدا کنید و در بیرون به دقت بررسی کنید و ببینید آیا کابل آن به راحتی در داخل روکش حرکت میکنه؟
آیا گیر و وقفه ای داره؟
اگر بله ممکنه به دلیل فرسودگی، چند رشته از سیمهای کابل در داخل روکش پاره شده و به داخل دیواره روکش گیر میکنه و همین باعث گیر کردن پدال گاز میشه که در این صورت باید سیم گاز را تعویض کنید.
با روغندان مقداری روغن به داخل سیم گاز بزنید و به صورت عمودی نگه دارید تا روغن به تمام بخشهای داخل سیم برسه. با این کار احیانا اگر زنگ زدگی و خشکی باعث گیر کردن شده باشه، برطرف میشه.
پدال گاز را با دست از ابتدا تا انتها حرکت بدید و باز بررسی کنید آیا گیر و وقفه ای داره؟
اگر بله ممکنه دلایلی مثل ایراد در لولای پدال گاز، یا حتی گیر کردن به بخشی از موکت یا لاستیک کفپوش اتاق باعث این قضیه شده باشه.
یک مورد دیگه که بازهم احتمال هست، گیر کردن سیم سبقت( در مدلهای گیربکس اتوماتیک) است که باعث میشه خروسک گاز کاربراتور و در نهایت سیم گاز و پدال گاز هم مشکل پیدا بکنه. اگر ماشین شما اتوماتیک است، این مورد را هم چک کنید و با بررسی حرکت نرم و روان سیم سبقت( مثل سیم گاز) مطمئن باشید که ایرادی نداره.
سلام مجدد خدمت دوستان خودم
در ادامه کارهای گیربکس فرصتی پیش اومد و اقدام به جمع کردن کامل گیربکس 350 کردم.
شفت خروجی گیربکس نیاز به بررسی و سرویس داشت.
همانظور که گفتم بنده مشغول دو تا یکی کردن گیربکس بودم و تصمیم این بود که از یک گیربکس سی 6 350 که کم کار بود ولی کیت میخواست و گیربکس خودم که چندین بار بازسازی شه بود و به لحاظ فنی از حالت استاندارد خارج شده بود یک گیربکس سالم جدا کنم و جمع کنم.
نهایتاً پوسته گیربکس خودم استفاده شد. کاسه های کلاچ و دنده ها همه از گیربکس سی 6 استفاده شد ولی شفت خروجی گیربکس سی 6 کوتاه شده بود و به همین علت شفت های خروجی کاملا خورد شدن و دنده های شفت بریده شده روی شفت سالم گیربکس خودم نصب شد.
همانطور که در عکس زیر میبینید شفت خروجی هر دو گیربکس کنار هم هستن و اختلاف اونها مشخصه...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اما در ادامه یک سیستم یکطرفه کننده مثل دنده یک در این بخش هم وجود داره که اون هم دارای مشکلاتی در گیربکس سی 6 بود که با نمونه سالم گیربکس خودم تعویض شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب این تا اینجا
در ادامه و در پست بعدی تکمیل مراحل گیربکس رو با هم خواهیم دید...
ارادتمند همه دوستان:n16:
و اما در ادامه:
همونطور که میدونید انجام هر کاری به صورت حرفه ای نیاز به ابزار زیادی داره که خب در دسترس من نیست.
ناچاراً گاهی مجبور میشم ابزاری بسازم و یا از روشهای دیگه استفاده کنم.
برای جمع کردن گیربکس باید گیربکس روی یک جای بلند ایستاده قرار داده بشه تا بشه قطعات رو داخل اون قرار داد.
برای اینکار من از لبه دو عدد سطل معمولی استفاده کردم.
و به ترتیب تمام قطعات نصب شد و گیربکس جمع شد.در واقع دیشب همه کارها انجام شد به این دلیل که قبلا قطعات داخلی سرویس شدن و آماده بودن.
و اما ساعت گیربکس هم دو عدد داشتم ولی از ساعت گیربکس سی 6 استفاده کردم چون خیلی کم کار تر بود ولی رسوب و کثیفی زیادی داشت که با زحمت زیاد شستشو و روانسازی شد.
پمپ گیربکس خودم هم اورسایز شده بود و به همین علت از پمپ گیربکس سی 6 استفاده شد چون فابریک بود.
و اما نمایی از گیربکس جمع شده...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و نهایتا کارتل گیربکس هم نصب شد و تمام
سلام خوبی؟نقل قول:
لوازم هر دوسمت ( یعنی برای هردوچرخ جلو) شد 40هزارتومن (درتاریخ 3/اردیبهشت/98)
اهواز خریدم
خیابون 24متری روبروی پمپ بنزین - بابک توانفر (فروشگاه شورولت پارت اسمشه فک کنم) البته این آقا بابک هم آدم منصف و کار بلدی هستش هم اینکه همه حتی شهرهای اطراف هم میشناسنش.
سلامنقل قول:
ممنونم
البته من تهران هستم ----بعد اگر تونستید عکس از اورهال کردن قرار بدید
با تشکر فراوان
مرسی آقا کامارو چقدر قشنگ توضیح دادین خوب حالیم شد مخصوصا عکسا خوب بودن بعد من الان میخواستم بگم اون مقاله و چیزا که نوشتین از قسمت اولش باید بشینم بخونم از جایی نوشتین یا خودتون؟:n36:نقل قول:
آخه خیلی قشنگ نوشته شده و من که بلد نیستم الان واضح میتونم برای یکی دیگه که بلد نیست توضیح بدم که چی به چیه:n02:
به این میگن توضیح دادن که آدم قشنگ میفهمه داستان چی بوده :n06:
الانه دیگه فهمیدم که با انگشت زدن نیمشه فهمید که این توربینه سالمه یا خرابه:n01:
آقا این عکسه که گذاشتی رفتم نشستم ترجمش کردم فهمیدم یارو داره با جونش قمار میکنه آخه همینجوری با آچار داره فنر ماشین سفت میکنه که در بره میزنه دک و پوزش اوراق میشه!!!:n08:خدایشش منو یاد تعمیرای بعضیا انداخت اینجوری کار میکنن...!!!:n08::n08:
آقا mj1970 شما واقعا معرکه ای بخدا....!!:n19:
بابا ایول گیربکسها باز کردی تعمیر کردی ابزارش هم ساختی اینقده تمیز بستی آدم کیف میکنه نگاش کنه:n20:
ایشالله ببندی رو ماشینت باش دور بزنی سرحال باشه :n02:
راستیاتش اولش روم نمیشد بگم اما الان دیگه بگم اگه یهب ار کسی خواست گیربکس ماشینش درست کنه بگم بیاد شما درستش کنی؟ آخه به کس دیگه اعتماد نیست آقا میزنن هم خرابتر میکنن هم میدزدن آدمن نمیدونه چیکار کنه؟ :n27:
نقل قول:
سلام آقا آرمدومبیلی جون چطوری رفیق؟!:n31:
تحویلمون نمیگیری جواب سوالمو که ندادی آقا کامارو جات جواب داد :n35:
میگم من الانه از این کارا که روی این گیربکسه میکنی چندتا سوال دارم خاهشن جواب بدی ممنونتم:n16:
الانه این گیربکسه که این چیزاشو برسی کردی چطوریه و کجاش خرابه کجاش سالمه؟:n36:
بعد ببخشیدا شرمنده الانه این گیربکس مگه باز نشده؟ پس چرا روغنی نیس؟:n41:
روغناشو تمیز کردی؟ اگه آره پس چرا روی خاک و زمین داری میذاریش؟!:n04:
اونوقتی بعد با همین خاکا و آت و آشغالا دوباره میبندی و میدی دست یارو؟!:n38:
خب ببخشیدا شما اوستایی ولی میگم یه نیگا به رو دست آقا mj1970 بنداز ببین چقده تمیز مرتب کار کرده آدم حض میکنه بخدا:n02:
میزکارش و جایی که کار میکنه از اتاق دکترا و تخت عملشون هم تمیزتره:n06:
بعد شما همینجوری اینارو ولو کردی رو زمین خاکی بعدا با یه بیل خاک هم میبندیشون اونوقتی درست کارم میکنن؟!:n36:
شرمنده ها اینارو اون منوحالت گفته اینجوری برسی کنی؟:n27:
رو چشم حتمانقل قول:
سلام آقا آرمیاندالببی میگم این قضیه ترمزا که اون موقع نوشتی همینجوری میگشتم پیداش کردم بعد ما از مکانیکا پرسیدیم میگن الکل لوازم خراب میکنه آب بهتره بعد تمیز کنن خشک کنن پس چرا اون manufacturer کاتولیگ شما اینجوری نوشته؟ میشه اینو هم ترجمان کنی منوفاکتور کاتولیگ یعنی چی؟:n36:نقل قول:
نقل قول:
بازم سلام آقا آرمیندهردمبیلی جون :n02:
میگم شرمنده ها شما خودت اوستایی بعد اینو که گفتی باید وایر شمعیا باز شه تا موتور روشن نشه از یه مکانیکی پرسیدم اونم اینجوری زد زیر خنده:n08:
مام اینجوری شدیم که داستان چیه؟؟!!:n27:
بعد گفت کی اینو گفته؟!:n23:
منم گفتم یه جایی خوندم گفته تو منوحال آمریکن مهندسی یو اس آ اینجوری نوشته بوده :n02:
اونوختی بود که گفت بیا خودت ببین داشتان چیه؟! :n29:
بعد رفتیم سر یه ماشین پراید بود و یه ماشین دیگه هم نیسان آبی و یکی دیگه هم وانت مزدا از این دوکابینه ها سر هرکدوم رسیدیم زودی یه سیم از اون یارو دلکو واز کرد و گفت حالا استارت بزن منم هرچی زدم روشن نشد بعد گفت حالا این درسته یا اینکه همه سر شمعیا باز کنی بعد حتما قاطی کنی که چی به کیه و کلی طول بکشه؟؟!!:n15:
آقا مام دیدیم راست میگه اینکه یه سیم زودی باز کنی ببندی که خیلی راحتتره که بخای همه سر شمعیا باز بسته کنی سیماش قاطی شه:n13:
گفت اونی که اینو گفته شاید بلد نیست برو بهش بگو یاد بگیره :n33:
خلاصه شرمنده شمام نشیم اما خاستم بگم که هم یه چیزی یاد گرفتم شمام یاد بگیری دیگه لازم نشه همه سر شمعیا باز بسته کنی :n31:
یک مورد دیگه که بازهم احتمال هست، گیر کردن سیم سبقت( در مدلهای گیربکس اتوماتیک) است که باعث میشه خروسک گاز کاربراتور و در نهایت سیم گاز و پدال گاز هم مشکل پیدا بکنه. اگر ماشین شما اتوماتیک است، این مورد را هم چک کنید و با بررسی حرکت نرم و روان سیم سبقت( مثل سیم گاز) مطمئن باشید که ایرادی نداره.
مواردی که گفتید را چک کردم به این نتیجه رسیدم که سیم سبقت دو مرحله ای شده یعنی وقتی که سیم را میکشم در قسمتی گیر میکنه بعد یکدفعه آزاد میشه و تا آخر کشیده میشه حالا باید چه کار کنم
نقل قول:
حالا باید ببینید مشکل از سیم سبقت است یا مکانیزم معکوس کننده در داخل گیربکس؟
برای این کار باید سیم سبقت را از سمت خروسک گاز کاربراتور و همچنین گیربکس جدا کرده و مثل سیم گاز مورد بررسی قرار بدید تا اگر مشکلی داشت، معلوم بشه.
یک سر سیم که بر روی خروسک سوار شده و یا پیچ و مهره بسته شده و در پایه خودش نصب هست و ظاهرا باز کردید، سر دیگه بر روی گیربکس نصب شده و با یک پیچ به سمت راست بدنه گیربکس متصل شده
پیچ را باز کنید و سیم را بالا بکشید.
در این حالت مفتول قلاب مانندی از داخل گیربکس بیرون کشیده میشه که به انتهای سیم سبقت وصل شده و باید این قلاب را از سر سیم جدا کنید.
سیم کاملا آزاد شده و بررسی های لازم را مثل سیم گاز ، برای حرکت نرم و روان انجام بدید . اگر مشکلی داشت، حتما باید تعویض بشه که احتمالا بواسطه بریدگی چند رشته از کابل در داخل روکش، حرکت نرم و آزاد نداره.
اگر هم مشکلی نداشت و کاملا راحت حرکت میکرد، باید مکانیزم معکوس کننده دنده را بررسی کرد که در این حالت نیاز به باز کردن کارتل روغن گیربکس هست، اما قبل از باز کردن کارتل ، این امکان هم وجود داره که یک بررسی اولیه انجام داد :
با دم باریک یا انبردست، قلاب خارج شده از سمت مکانیزم معکوس کننده را که از گیربکس بیرون آمده به آرامی بکشید.
در حین کشیدن دقت کنید آیا همان وضعیت گیر کردن و دو حالته وجود داره؟
البته توجه داشته باشید که یک حالت گیر کردن جزئی برای به کار افتادن این مکانیزم وجود داره که در داخل گیربکس و روی سنگ ساعت نصب شده
در اینجا سنگ ساعت و سوپاپ مکانیزم معکوس کننده با مداد نمایش داده شده. فلش زرد مفتول متصل به پایه سوپاپ که در سمت دیگه به شکل قلاب ، و به سیم سبقت متصل میشه، نشان داده شده
مکانیزم لولایی مفتول سیم سبقت و سوپاپ مربوطه
فلش زرد مفتول که در سمت دیگه به شکل قلاب به سیم سبقت وصل میشه.
فلش قرمز محل اتصال مفتول به مکانیزم لولا
فلش آبی پایه مکانیزم لولا
فلش سبز سوپاپ مکانیزم معکوس کننده
در اینجا مکانیزم لولا باز شده و سوپاپ مکانیزم معکوس کننده بشکل کاملا مشخص دیده میشه.
آیا در زمان رانندگی و موقع استفاده از وضعیت معکوس کننده، این مکانیزم بخوبی عمل میکرد؟
اگر بله، پس احتمالا مشکل خاصی نباید داشته باشه، البته بعد از بررسی سیم سبقت، بهتر میشه نظر داد
دوستان به تازگی لاستیک فابریک شورلت تو بازار دیدید؟
نهران که انگار نایاب شده و قیمتش نامعلوم
کسی نداره ولی تا جفتی 3500 شنیدم
سلام دوستان من الدزمبيل كاتلاس 90 دارم مصرف سوختش خيلي رفته بالا و دود سياه زيادي از اگزوز خارج ميشه .
البته اينم بگم كه انژكتورها (6عدد) از نوع زانتيائي ميباشد و تست شده توسط دستگاه سنسور مپ هم سيگنالشدرسته ، سنسور دريچه گاز مشكل داشت يك مدل پژوئي روش سوار كردم وخروجي سيگنالش درسته ولي هركاري انجام ميدم دود سياه خيلي زيادي از اگزوز خاج ميشه
دوستان اگر راهنمائي بفرمايند خيلي ممنون ميشم
آقا ما که شورلت نداریم اما تایرای ماشینای دیگه هم خیلی گرون شده :n03:نقل قول:
کلا الان یجورایی داره میشه تایر گاری هم نشه خرید:n04:
منم ماشینم پرایده تایراش یواش یواش دارن مرخص میشن موندم چطوری با یان قیمتا تایر بگیرم؟:n28:
سلامنقل قول:
ایا شمع ها را بررسی کردید که دوده زده یا خیر ؟
سلامنقل قول:
.
اول باید مطمئن بشین که آیا همه ی انژکتورها زیاد سوخت میپاشه و فقط یک یا دو سه تا ؟
شمعها رو تمیز و براق کنین و 15 دقیقه رانندگی کنین
صبر کنین تا موتور کاملا سرد بشه
شمعها رو باز کنین و تَک تک چک کنین
اگر فقط یکی دو سه تاش دودزده هست پس به احتمال 90% مشکل از همون انژکتورهاست
.
اگر همشون دود زده هست پس به احتمال زیاد علتش بالا رفتن فشار سوخت هست یعنی ماشینتون فشارسوخت گرفته شبیهِ فشار خون
.
علتش هم اکثراً از رسوب گرفتن یا خراب شدنِ رگلاتور سوخت هست . (فشارشکنِ سوخت )
.
راه حلها :
تعویض رگلاتور با رگلاتور استاندارد و سالم و تمیز
.
نصبِ کاهنده ی ولتاژ برای برق مثبت پمپ بنزین . با کمی کاهش دادنِ ولتاژ , قدرت پمپ کم میشه و فشار سوخت افت میکنه
.
اگر شیلنگی که از باک بنزین میده به موتور , لاستیکی هست , با گذاشتن یک تکه شیلنگ روی اون و نصب بست , میتونین بست رو کمی سفت کنین تا فشار سوخت افت کنه در حد لازم و مصرف سوخت کم بشه .
به هیچ وجه نباید بست رو روی شیلنگ بنزین نصب کنین وگرنه ممکنه سوراخ بشه .
باید حتماً یک شیلنگ برش بدین بذارین روی شیلنگ سوخت تا حائل بشه بین بست و شیلنگ سوخت
.
رگولاتور سوخت کارش ثابت نگه داشتن فشار سوخت در حدِ استاندارد هست
اگر رسوب بگیره یا خراب بشه سوختِ کمتری برمیگرده به باک و درنتیجه فشار سوخت بالا میره پشتِ انژکتورها
.
.
کاهنده ی ولتاژ رو الان نصب نکنین . اول با روشی مقدار فشار سوخت روکاهش بدین . اگر مشکل حل شد اونوقت ارزش داره برید دنبالِ نصب کاهنده ی ولتاژ و براش پول خرج کنین
.
کاهنده ی ولتاژ باید حتماً 10 آمپری باشه وگرنه داغ میشه ومیسوزه یا آتش میگیره !
معمولاً از کاهنده ی 30 ولتیِ 10 آمپری استفاده میشه که روی سیممثبتِ برق پمپ نصب میشه
حدود نیم ولت تا یک ولت برق رو کاهش میده , درنتیجه فشار بنزین کم میشه
بهتره از نوع ولوم دار و نمایشگر دار باشه مثل این
برای دیدن عکسهاش در google image بنویسید
کاهنده ولتاژ فشار سوخت خون
.
مسئولیتِ رعایتِ نکاتِ ایمنی و درست انجام دادنِ کارها و هر گونه خسارتِ جانی و مالی با خوانندگانِ این مطالب هست .
<br>
بنده و این سایت مسئولیتی نداریم
لطفا راهنماییم کنید یه مشکل دیگه بوجود آمده بعد از طی مسافتی مثلا 10 کیلومتر می خواهم ماشین را خاموش کنم سوئچ در حالت LOCK هست انگار سه تا از سیلندرها خاموش می شون و سه تای دیگه تمایل به خاموش شدن ندارن در این حالت ماشین لرزش شدیدی می کنه و بعد از سه چهار ثانیه خاموش میشه و صدایی از زیر کاپوپ میاد فردای اون روز ماشین بدون هیچ دردسری روشن شد خاموش کردم اونجوری نشد اما مسافتی را طی کنم بخواهم خاموش کنم این مشکل پیش میاد
دوست گرامی lotfalizadehنقل قول:
به کلوپ خودروهای آمریکایی خوش آمدید
مسلما استفاده از انژکتورهای غیر مربوط به موتور اتومبیل، اما و اگرهای زیادی داره بخصوص که پای تنظیمات دیاگ و کامپیوتر هم در بین باشه.
آیا با انژکتورهای زانتیا درست کار می کرد؟ مصرف سوخت و بقیه موارد مربوطه( روشن شدن، سرعت و شتاب، قدرت، حرارت موتور، ) مناسب بود؟
اگر بله، بهتره که دوباره از همان نمونه ها استفاده کنید چون ظاهرا بخش آزمون و خطا را گذرانده بوده و این انژکتورها برای این موتور مناسب بودن، و اگر نه، باید ببینید موارد دیگه به چه صورتی هست؟
تمیز بودن فیلتر هوا، تنظیم بودن دهانه شمع ها بر اساس مدل موتور، تنظیم بودن تایمینگ و سوپاپها ، و حتی نوع بنزین مورد استفاده هم میتونه تاثیر زیادی داشته باشه.
همینطور ایراداتی که در سنسور اکسیژن بوجود میاد، تاثیر مستقیمی بر روی مصرف سوخت داره، البته اگر این مدل دارای چنین سنسوری باشه.
این موارد را بررسی کنید و بر اساس چیزی که توصیه های کارخانه سازنده است ( شرکت GM ) انجام بدید.
اگر برای شما امکان داشت، از سابقه تعمیرات و تنظیمات و ...از صاحب قبلی اطلاعاتی بگیرید ، همینطور بقیه افرادی که از این مدل اتومبیل دارن و احیانا ممکنه مشکل شما را داشته باشند سوال کنید چون تجربه های مستقیم و عملی نتیجه بسیار بهتری داره و این افراد به احتمال قوی تمام آزمون و خطاهای لازم را طی کردن تا به نتیجه بهتر رسیدن چرا که قطعات اصلی مورد نیاز شما در بازار به احتمال قوی خیلی کمیاب و گرانقیمت باید باشه.
مشکل گیر کردن پدال گاز حل شد؟نقل قول:
ممکنه مربوط به همین قضیه باشه چرا که به احتمال قوی در وضعیت سر گاز، ماشین خاموش میکنید و در این حالت موتور تمایل به روشن بودن داره و ریپ میزنه. و یا شاید هم کثیف بودن ضمائم کاربراتور و از جمله خروسک گاز و میل پولکی کاربراتور و..باعث شده این بخشها روان حرکت نکنند.
مدتی قبل در نوا من هم این اتفاق رخ داد که با تمیز کردن بخشهای بیرون کاربراتور بوسیله تینر فوری و یک قلم مو، ایراد برطرف شد.
همیشه از روان و بدون گیر کردن این بخشها در موقع حرکت کردن باید مطمئن باشید و زمانی که قصد خاموش کردن داشتید، چند لحظه صبر کنید تا موتور کاملا به دور آرام خودش برگرده و سپس سوئیچ را ببندید.
سلام
چطوری میشه قدرت پرتاب باد کولر و بخاری شورت نوا رو زیاد کرد فشار باد کولر ماشین خیلی کمه