یک نکته که شما هم میدونی:نقل قول:
رمهای DDR2 که روی لپ تاپها هستند همه باس 666 یا 800 دارند. شما منظورت نهایتاَ 800 بود.
رمهای DDR3 که روی لپ تاپها هستند همه باس 1066 یا 800 دارند.
667 رند شده ی 666.6666666666666666666... است.
یک نکته که شما هم میدونی:نقل قول:
رمهای DDR2 که روی لپ تاپها هستند همه باس 666 یا 800 دارند. شما منظورت نهایتاَ 800 بود.
رمهای DDR3 که روی لپ تاپها هستند همه باس 1066 یا 800 دارند.
667 رند شده ی 666.6666666666666666666... است.
[quote=moosh2;4248055]محصولات هیچ شرکتی تضمین 100 % ندارند. گارانتی برای همین درست شدهنقل قول:
من سه هفته است یک ایسر زیر 500 تومانی نو خریدم که فعلاَ همه چیزش خوبه و فقط تاچ پدش از کار افتاده .:20:
البته باید ویندوزش را عوض کنم شاید درست بشه و اگر نشد ببرم گارانتی. باطریش را در آورده بودم و با ترانس روشن بود که ناگهان برق رفت. بعد از این حادثه بود که متوجه شدم تاچ پد کار نمیکنه.
منظورم این بود که باس رمهای ddr2 روی لپتاب با باس 1066 نیست . اینجوری باید مینوشتم درست تر بود .نقل قول:
همون نهایتا :20:
بله در مورد ddr3 هم شما درست میفرمایید .
کسی جواب نمیده؟نقل قول:
دوستان نظرتون در مورد HP چیه؟
آیا این تحریم باعث نمیشه که تاثیر روی خدمات پس از فروشش داشته باشه؟
آخه هر جنسی از HP (مثلا پرینتر) خواستم بخرم میگن که تحریمه و کسی گارانتی نمیکنه
آیا واقعا مدلهای 1225 و 1199 خیلی داغ میکنن؟من زیاد اهل بازی کردن نیستم(شاید روزی 1 ساعت)
عزیزم تمام قطعات و لوازم یدکی HP از چین میاد ... پس هیچ مشکی در تهیه قطعات نیست :46:نقل قول:
تحریم در ارائه خدمات فنی و آموزش هست که اونم جور میشه از راه های فرعی و بازار سیاه :31:
بله داغ میکنند ولی کلمه بسیار ، بسیار اشتباهه به کار گیری اش :41:
گارانتی ایران اچ پی چند وقت پیش اعلام کرد که تا اطلاع ثانوی دیگه لپتاپ وارد نمیکنه، مگر بقیه گارانتیا این کار رو بکنن. (منبع حرفم معتبر نیست!)نقل قول:
دوستان نظرتون در مورد HP چیه؟
آیا این تحریم باعث نمیشه که تاثیر روی خدمات پس از فروشش داشته باشه؟
آخه هر جنسی از HP (مثلا پرینتر) خواستم بخرم میگن که تحریمه و کسی گارانتی نمیکنه
آیا واقعا مدلهای 1225 و 1199 خیلی داغ میکنن؟من زیاد اهل بازی کردن نیستم(شاید روزی 1 ساعت)
به نظر من که بسیار داغ میکنه، یعنی در مقایسه با بقیه لپتاپایی که تا الان دیدم، Pavalianها بیشتر از همه داغ میکنن. (فکر میکنم به علت جنس بدنه اش باشه که باعث شده سنگین هم بشه)نقل قول:
بله داغ میکنند ولی کلمه بسیار ، بسیار اشتباهه به کار گیری اش
سلام.
آیا گارانتی ایران اچ پی شخصیه؟
به نظر شما خدمات پس از فروش ایران رهجو بهتره یا ایران اچ پی؟
ایران رهجو تقریباً بهترین گارانتی داخل ایرانه که توی کل خاورمیانه اعتبار داره، ولی بیشتر سونی کار میکنه، یعنی من تا حالا HP نشنیدم بفروشه!نقل قول:
یه سوال خیلی عجیب برای من پیش اومده.
توی سایت رسمی لپ تاپ های سونی مدل های fw 46jgb و fw490 dfb و fw490 dxb وجود نداره ولی توی این فروم بچه ها در موردش حرف میزنن یا حتی بعضیا خریدنش.میشه توضیح بدین چرا توی سایت سونی نیست؟
مدل قدیمی هست و بعضا توی بازار موجودهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مدلهای جهانی و توی بازار آمریکا رو معرفی میکنه و آرشیو کاملی از مدل های قبلی و یا خاورمیانه ای نیست
شما می تونید برای داشتن مشخصات آنها از سایت ساپورت سونی استفاده کنید
fw 46gj/bنقل قول:
fw 490dfbکد:http://www.sony-mea.com/product/vgn-fw46gj
کد:http://b2b.sony.com/Solutions/product/VGN-FW490DFB
در مورد لپ تاپ Dell 1340 لطفا دوستان نظر دهند.
ساخت کجا از نظر کیفیت ساخت بهتره ؟ چین یا لهستان/ایرلند؟(فرقی داره و ارزش 90 تومان پول بیشتر؟)
تا اونجایی که من میدونم و دوستان هم قبلا گفته بودن تفاوت کیفیتی خیلی با هم ندارن و جفتشون تحت لایسنس dell هستن .نقل قول:
ولی من تا اونجایی که من اطلاع دارم لپتابهای dell رو حتی الامکان ساخت مالزی بگیرید بعد اروپا
تو این لینک چنین سوالی مطرح شده بود که جناب pami_wega توضیحاتی دادن :
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=4199129&postcount=52
خدایا دارم دیوانه میشم:41:نقل قول:
من بین سونی fw و HP 1225 یا 1199 موندم
بیشتر از HP خوشم میاد ولی میگن زیاد داغ میکنه
و خدمات پس از فروش خوبی نداره
کدومو بگیرم؟؟:19:
لطفا با دلیل بگین.خیلیها هستن که بعضی از این مدل ها رو ندارن و همش الکی نظر میدن
(البته دوست عزیز منظورم با شما نیست:11: )
خواهشا کسایی که داشتن و یا دارن کمکی بکنن :42:
دوام و کیفیت قطات کدوم بهتره( هر چند میدونم سونی ..) اما آیا HP کیفیت خوبی داره؟خرابیش کمه یا زیاد؟
سلام
دوستان من یک لپ تاپ میخوام بخرم با حداکثر قدرت و یا در حد خوب (CPU RAM VGA HARD) که وزنشم خیلی خیلی کم باشه و اندازه LCD هم یک اندازه خوب داشته باشه.
قیمتشم برام فرقی نمیکنه
TANX
خوب در چه حدی میخوای ؟ بودجت چقدره ؟ برای چه کاری بیشتر میخوای ؟ مثلا برای بازی هم میخوای ؟نقل قول:
فقط از رو اینکه گفتی وزن کم باشه میتونم پیشنهاد بدم بری سراغ ۱۳ اینچی و یکی از بهترینهای ۱۳ اینچی مدل dell xps 1340 هستش .
یکم بیشتر توضیح بده تا بهتر بشه راهنماییت کرد .
امروز یک لپ تاپ hp 1413tx به قیمت یک میلیون و پنجاه هزار تومان با مشخصات زیر :
جدول مشخصات فني مشخصات كلي نوت بوك نام نوت بوكHP-Compaq Pavilion DV4-1413TX
اچ پي کامپک پاويليون دي وي 4 - 1413 تي ايكس نوع نوت بوكمعمولي ساخت قيمت1070000 تومان پردازنده نوع پردازندهCore 2 Duo سرعت پردازنده2.5 گيگاهرتز حافظه Cache3 مگابايت سرعت Bus1066 مگاهرتز حافظه حافظه RAM4096 مگابايت نوع حافظه RAMDDR2 SDRAM هارد ديسك320 گيگابايت مشخصات هارد ديسك5400 RPM درايو نوريDVD±RW صفحه نمايش اندازه صفحه نمايش14 اينچ نوع صفحه نمايشBrite Veiw نسبت صفحه نمايشWXGA حداكثر رزولوشن800 × 1280 ساير مشخصات كارت گرافيكيGeForce 103M-512 MB Dedicated - 2000 MB مودمندارد كارت شبكه (LAN)دارد 10/100 شبكه بي سيم (WLAN)دارد iLink - 1394ندارد بلوتوثدارد كارت خوان (Memory Reader)دارد وب كمدارد باتريLi-Ion - 6 Cell مدت كاركرد باتري باتري دومNo وزن 2.2 كيلوگرم ابعاد سيستم عاملMicrosoft Windows Vista ساير امكاناتپورت HDMI - ريموت كنترل (Remote Control) - پورت (e-SATA) - كارت گرافيك (GeForce 103M 512MB Dedicated Graphic Memory)
به نظرم با توجه به مشخصات و ظاهر شیک و وزن مناسبی که دارد انتخاب خوبی کردم . نظر دوستان چیه؟
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان. سوالی داشتم و اون اینکه موقع خرید لپ تاپ بایستی چه چیزهایی رو چک کنیم تا مطمئن شیم لپ تاپ سالمه و ریفر نیست ؟
پیشاپیش از جواباتون ممنونم.
---> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] <---نقل قول:
دوست عزیز به صفحه اول یه نگاه بنداز!:27:
registered جان به خوبی و کامل توضیح دادن!:20:
سلام دوستان عزیز
من یه لپ تاپ میخوام که جایگزین pc کنم. چون حجم و صدای کمتری داره و پرتابله (پرتایل هم بیرون و هم داخل خونه!). با این خصوصیات:
بتونه مثل pc بدون نگرانی، زیاد (خیلی!) روشن بمونه و سایز مانیتورش هم طوری باشه که بشه ساعتهای زیاد (خیلی!) مقابلش نشست بدون اذیت شدن چشم و اعصاب!. کارم هم استفاده از اینترنته (البته اگر قابلیتهای بیشتری هم داشته باشه اشکالی نداره و شاید هم چه بهتر!). ترجیحا وزنش حداقل باشه. بدون محدودیت قیمت.
فارغ از سوالهای بالا، تبلت و صفحه لمسی چیز خوبیه؟ به دردم میخوره؟ اصلا مورد استفاده ش چیه؟
از همه ی دوستان خواهش میکنم نظر بدید لطفا :11:
اگر که Portable میخواید باید برید بین محدوده 11 اینچی ها و 13 اینچی هانقل قول:
بهترین ها در این محدوده 2 سری هستند ( نظر من ) : VAIO Z - Dell XPS 1340
که اینجا برای اینکه لپ تاپی میخواین که مدت زیادی روشن باشه و خسته کننده نباشه سری Z پیشنهاد میشه
مدلهای متنوع زیادی داره سری Z ، سرچی بکنید پیدا میکنید
برای کار شما هم Tablet جوابگو نیست و بیخودی هزینه نکنید
استفاده اش برای کسی هست مثل استاد های دانشگاه که نیاز به نت برداری دارند و باید دائما چیزی بنویسند نه شما که اینترنت استفاده میکنید کلا موارد استفاده برای کسی داره که ورودی متن بالایی داره و سرعت عمل بالاتری میخواد
Lenovo Ideapad S12 چطوره؟ تازه اومده. ولی نمیدونم کارت گرافیک این مدلی که تو ایران هست کدومه، ION یا Intel ؟
کسی خبر داره؟ در مورد کلیت دستگاه کسی نکته خاصی میدونه؟
vga :نقل قول:
Via Chrome 9
توضیحات کامل در اینجا :
کد:http://www.notebookcheck.net/VIA-Chrome9-HC.3712.0.html
یک لپ تاپ hp 1413tx به قیمت یک میلیون و پنجاه هزار تومان با مشخصات زیرخریدم :
نام نوت بوكHP-Compaq Pavilion DV4-1413TX
اچ پي کامپک پاويليون دي وي 4 - 1413 تي ايكس
پردازنده نوع پردازندهCore 2 Duo سرعت پردازنده2.5 گيگاهرتز حافظه Cache3 مگابايت سرعت Bus1066 مگاهرتز
حافظه حافظه RAM4096 مگابايت نوع حافظه RAMDDR2 SDRAM
هارد ديسك320 گيگابايت مشخصات هارد ديسك5400 RPM
درايو نوريDVD±RW
صفحه نمايش اندازه صفحه نمايش14 اينچ نوع صفحه نمايشBrite Veiw نسبت صفحه نمايشWXGA حداكثر رزولوشن800 × 1280
كارت گرافيكيGeForce 103M-512 MB Dedicated - 2000 MB
مودمندارد
كارت شبكه (LAN)دارد 10/100 شبكه بي سيم (WLAN)دارد iLink - 1394ندارد بلوتوثدارد كارت خوان (Memory Reader)دارد وب كمدارد باتريLi-Ion - 6 Cell
وزن 2.2 كيلوگرم
سيستم عاملMicrosoft Windows Vista
ساير امكاناتپورت HDMI - ريموت كنترل (Remote Control) - پورت (e-SATA) - كارت گرافيك (GeForce 103M 512MB Dedicated Graphic Memory)
به نظرم با توجه به مشخصات و ظاهر شیک و وزن مناسبی که دارد انتخاب خوبی کردم . نظر دوستان چیه؟
کسی درباره ibm thinkpad sl-500-cنظری نداره؟
اگه امکانش هست عکسشو بزارین
از لحاظ برنامه نویسی چطوره؟
آیا مشکلی بانصب نرم افزرا های برنامه نویسی پیدا نمی کنیم؟
مقاومند؟
گرمای زیادی تولید نمی کنند؟مثل hp
رجیستر جان اگه میشه نظر بدید؟
اقا این SR که HDMI داره ای بابا . چرا گمراه میکنید ملت شریف ایرانو .
سلامنقل قول:
اینجا تاپیک سوال قبل از خریده نه نظر خواهی بعد از خرید اما ظاهراَ چون پر بازدیدترینه هر کی ندونه سوالش را کجا مطرح کنه میاد اینجا.
حالا که پرسیدید :
با توجه به قیمت انتخاب خیلی خوبیه. گارانتیش چیه؟ اثر انگشت خوان داره؟
دوستان لطف كنند يك مدل قيمت مناسب حدود يك ميليون معرفي كنند كه پورت 1394 و مودم داشته باشه(بجز VOSTRO 1520)
واسه كپچر فيلم از هندي كم پورت 1394 حتما لازم دارم.پيشاپيش از راهنمايي تون تشكر مي كنم.
عالیه، یکم کلفته ولی خیلی قویه.نقل قول:
عالیه، کیبورد عالی +رزولوشن 1600*900
نوچ
think pad ـه. خر کار ترین توی رنجشه.
اینقدر خنکه که آدم شک می کنه روشنه یا خاموشه.
نقل قول:
اکثر پیکسل های سوخته به رنگ قرمز هستن ولی اگر پیکسل مرده باشه به رنگی که شما میگید یعنی مشکی خواهند بود
ال سی دی های ساخت سامسونگ و سونی بیشترین آمار پیکسل های قرمز رنگ رو دارن.
تو خود سایت سونی نوشته که 8 پیکسل سوخته در مرکزیت صفحه نمایش شامل گارانتی تعویض میشه و شرکت دل 6 پیکسل سوخته در صفحه نمایش رو شامل گارانتی میدونه.
اکثر گارانتی ها در بازار ایران نیز زیر 8 پیکسل سوخته رو قبول نمی کنن.
صفحه نمایش سونی من هم 2 پیکسل سوخته داره که در گوشه ها هستن و چندان تو چشم نیستن
حالا سوالی دارم:
ایران رهجو حاضر شده حتی برای یک پیکسل سوخته نوت بوک رو عوض کنه؟
در مورد LCD TV های با گارانتی ایران رهجو بیش از 4 پیکسل سوخته شامل گارانتی هست
سلام .
یه نوت بوک برای برنامه نویسی و کار با ویژوال استودیو و sql server 2008 و این تیپ نرم افزارهای سنگین می خوام . وزنش خیلی زیاد نباشه برندش هم یا سونی یا اچ پی . ممنون میشم چند مدل بهم معرفی کنید .
نقل قول:
بله پورت HDMI دارن کی گفته ندارن؟؟؟
شما هنوز SR رو نخریدین؟
تا اونجایی که یادم میاد از 300 صفحه قبل تا این صفحه بحث در مورد sr و 1340 داشتین.
دل به دریا بزن و بخر و خیال خودتا راحت کن.
چند تا از دوستام جدیدا سری sr رو خریدن و خیلی راضی هستن.
یدونشون 1340 خودشا فروخت و sr خریده و خیلی بیشتر راضیه
به نظر من انتخاب خوبیه! امیدوارم تو پست بعدیت بگی که خریدی :10:
خوب برای کار با VS8 نیاز به 4 گیگ رم دارید که اکثر نوت بوک ها دارن.نقل قول:
نکته ای که باید به اون توجه کنید کیفیت و رزولیشن صفحه نمایش هست.
معمولا برای برنامه نویسی انتخاب نوت بوک با رزولیشن بالا چندان مناسب نیست و چشم رو اذیت میکنه.
بهترین رزولیشن ها 1440*900 و یا 1600*900 هست که نه کم هست نه زیاد!!!
هم برای برنامه نویسی مناسبه و هم فیلم و بازی.
دل نیز نوت بوک های بسیار خوب و با کیفیتی تولید میکنه و سری VOSTRO 1520 که هم مشخصات سخت افزاری بسیار مناسبی داره و هم قیمت بسیار خوبی.
کیفیت تصویر هم بسیار مناسب هست و رزولیشن 1440*900
حالا که دیگه خریدین و مبارک باشه! انشالا تا زمانی که بخواین براتون عمر کنه و سالم باشه.نقل قول:
نوت بوک مناسبی هست.
ولی کارت گرافیک ضعیفی داره و فکر نکنم برای بازی مناسب باشه.
کیفیت صفحه نمایش خوب هست؟
به نظر من FW47GY بهترین گزینه است که ایران رهجو به زودی میاره (شاید هم تا الان آورده باشه)نقل قول:
من این مدل رو تو لیست ایران رهجو دیدم که نوشته بود به زودی قیمتش هنوز اعلام نشده اما یه زنگ به ایران
رهجو بزن و بپرس
VAIO VGN-FW47GY
CPU:Intel® Core™2 Duo Processor T9600 (2.80 GHz) 6MB Cache
RAM: 6GB DDR2
HDD:500GB 5400rpm
VGA: ATI Mobility Radeon™ HD 4650 1GB Dedicated_Max2.5GB
Blu-Ray writer & DVD writer
LCD:16.4 Full HD 1920*1080
Price:Coming Soon by Iran Rahjoo
اینو طبق لیست ایران رهجو نوشتم
نوشته های لیستش ریز هست اگه شد یه عکس میگیرم میزارم
ممنون از راهنماییتون .نقل قول:
اگه امکان داره از برند سونی و اچ پی هم معرفی کنید وزنش زیاد نباشه قیمتش هم تا 1.400.000 معرفی کنید. راستی cpu , cach چطور باشه خوبه ؟ و آیا بولوری به درد می خوره با هزینه اضافیه ؟
خیلی خیلی تشکر می کنم .
بله کیفت صفحه نمایش بسیار خوب است.نقل قول:
در مورد کارت گرافیک فکر کنم GeForce 103M-512 MB Dedicated - 2000 MB کارت گرافیک مناسبی باشد
البته درdevice manager نوع کارت را GeForce 105M-512 MB نوشته ولی روی کارتن ان
GeForce 103M-512 MB Dedicated نوشته است
خواهشا اساتید جواب منو بدن.ممنونتون می شم.:19::19:نقل قول: