ممنون از راهنماییتون قیمتش رو به من گفتن 520 ولی بدون کیف چون امسال سونی چشنواره نداره به نظرتون ارزش خرید دارهنقل قول:
ممنون از راهنماییتون قیمتش رو به من گفتن 520 ولی بدون کیف چون امسال سونی چشنواره نداره به نظرتون ارزش خرید دارهنقل قول:
دوست عزیز از راهنمایی شما خیلی ممنونم .ولی مدل xr 160 که فرمودید 915 تومن هست که قیمتش واسم کمی زیاده و در ضمن اگه دوربین ضربه بخوره احتمال خرابی هاردش زیاده .نقل قول:
با سپاس فراوان
پاینده باشید
قیمتش خیلی گرونه بنظر من ارزش خرید ندارهنقل قول:
نقل قول:
گارانتی اصل ، فرهاد جان چی میگی ما توی ایران چیزی به اسم گارانتی اصل برای کنن یا نیکون نداریم !!!!
بعد قیمت هاتون خیلی بالاست
D5100 میشه حدود 900
D3100 هم حدود 700
من دیروز پایتخت بودم پرسیدم
بله کمی کار با HS20 سخت تره بقیست اما فقط اولشنقل قول:
مدل های دیگه HX100 سونی FZ100 پانا که هر دو FULL HD فیلم میگیرند ( بالای 500 هستند)و FZ40 و SX30 که HD فیلم میگیرند
عزیز بری تو سایت نیکون و بزنی middle EAST ، میبینی کدوم شرکت تو ایران نمایندشه . آفومار هم همینطور ما رفتیم سمینارش و مدیر عامل کل کانن از ژاپن اومده بود . نیکونگرش قیمتشو داخل خود کارت میزنه .نقل قول:
شما باتری اصلو از باتری قلابی تشخیص میدید؟ گزارش بیست و سی رو ندیدید که با دوربینا چیکار میکردن و زیر قیمت بازار میفروختن؟ این D3100 که شما میگید 700 ، خرید ما از نیکونگرش 795,000 هستش با اینکه هفته ای 10 فکس از این شرکتای متفرقه برام میاد که قیمتاشون خیلی پاینتر از قیمت خریدم از نیکو هستش ولی باز ما فقط با گارانتی اصلی کار میکنیم.
فرق شرکتا علاوه برخدمات پس از فروش ، در نوع جنس هم هست . اینو هیچ وقت فراموش نکنید
اینم لینک نیکون و نمایندهاش تو خاورمیانه :
کد:http://www.nikon.com/network/middle_east.htm
امروز رفتم بگیرم از چند تا فروشنده پرسیدم گفتن که GPS مدل SX230 مشکل داره و وصل نمیشه واسه همین شرکت دیگه نمیاره.
شما این موضوع رو تایید میکنید؟چون اگه مشکلی داشت حداقل تو یه فروم تخصصی خارجی میگفتن.من که هر چقدر گشتم چیزی پیدا نکردم.
اینو در اولین فرصت از آفومار میپرسمنقل قول:
خواهش می کنم . با قیمت های بسیار پایین تر ( حدود 700 ) می تونید از مراکز خرید متفرقه خریداری کنید . فقط حتما همه موارد سلامت دستگاه رو چک کنید . در مورد ضربه من شدت مورد نظر شما رو اطلاع ندارم ولی دوربین XR100 بنده با هارد 80 گیگابایتی فعلا که از دست کتک ها و سقوط های خواهرزاده ی 2 ساله ام سالم مونده . . . هارد اینها آنتی شوک هستش .نقل قول:
دوست عزیز از راهنمایی شما خیلی ممنونم .ولی مدل xr 160 که فرمودید 915 تومن هست که قیمتش واسم کمی زیاده و در ضمن اگه دوربین ضربه بخوره احتمال خرابی هاردش زیاده .
و اما . . . باز هم بحث متفرقه !
جناب مرادی . . . همه کنن و نیکون فدای نیت خیر شما ، که به فکر باطری دوربین های دوستان هستید . شما که دستی بر آتش دارید و ظاهرا چندین سال هم هست که وارد این عرصه شده اید ... چرا دم از گارانتی های آنچنانی می زنید که بنده و اساتیدم طی چندین و چند سال هیچ خیری از اونها ندیده ایم !؟ البته مشاوره خرید آزاد هستش و نظرات شما هم کاملا محترم و برای من قبول . گارانتی های مورد نظر شما که اکیدا اصرار دارم از تکرار اسم اونها پرهیز کنید ، گارانتی های خوبی هستند . اما هیج مزیتی نسبت به سایرین ندارند . بنده که کلا چند سالی هستش که بیشتر خریدهایم رو در هر موردی کلا بدون گارانتی خرید می کنم چه از ایران و چه از خارج از کشور ... اون مقدار 200 دلار یا مشابه کذایی رو هم پرداخت نمی کنم .
اما خوب این مورد رو به کسی هم پیشنهاد نمی کنم ... حالا از شما دوست عزیز و با اطلاعاتم هم خواهش دارم که به شوری شور شما ، نه به بی نمکی من ... گارانتی ، یک تعهد هستش که بین خریدار و فروشنده تعیین میشه . حد و حدودش هم دست دو طرف ماجراست . بیش از تبلیغ شرکت های مورد نظر هم جایز نیست .
شاد و پیروز باشید .
حالا اگه محدوده قیمت رو در نظر نگیریم ، شما کدوم یک از این سه مدل رو پیشنهاد میکنید؟ HX100 سونی ، FZ100 پانا یا HS20 فوجی؟نقل قول:
حدود قیمت HX100 و FZ100 چنده؟ :20:
براي چك كردن سلامت دوربين به چه نكاتي بايد توجه كنيم؟نقل قول:
با قیمت های بسیار پایین تر ( حدود 700 ) می تونید از مراکز خرید متفرقه خریداری کنید . فقط حتما همه موارد سلامت دستگاه رو چک کنید
به اين ليست ميشه Panasonic Lumix DMC-FZ150 و SX30 كانن را هم اضافه كرد.نقل قول:
البته نميدونم FZ150 توي ايران وارد شده يا نه؟
منم بين همين مدلهاي بالا بعلاوه D3100 موندم.
روي HS20 شك دارم چون كيفيت عكسش منو راضي نميكنه ولي قيمتش خيلي خوبه - قيمت : 490
SX30 لنزش ccd هست ولي زومش خوبه ، قيمتش هم پايين اومده - قيمت : ~530
HX100 كيفيت عكسش خوبه ، فيلمبرداريش هم عاليه ولي قيمتش بالاتره و نيز RAW را هم پشتيباني نميكنه - قيمت : 605
FZ100 را هم نميدونم خوبه يا نه - قيمت : ؟؟
نميدونم منتظر FZ150 بشم يا نه؟ - قيمت : ؟؟
D3100 هم چون فهميدم هزينه اين نوع دوربينها بالاس و اينكه از همون ابتدا نميشه باهاشون در حالت ماكرو عكس گرفت و بايد لنز مخصوص براشون خريداري بشه اما كيفيت عكسهايي كه ازش ديدم فوق العادهس++ قيمت : 720
اعلام سردرگمي و تجديد تقاضاي راهنمايي: :45::23:
شما مزیت رو در چی می بینید ؟ شما شرکتی رو که نماینده رسمی اون محصول هستش تا شرکتی رو که میره دبی معلوم نیست از دست کی میگیره و چه تغییراتی کرده که امثال منو تو نمیتونن بفهمند رو یکی می دونید ؟ من برای نمونه باتری رو گفتم . گزارش بیست و سی رو دیدید ؟ اون یه نمونش بود . این شرکتا از همون اول بودن ولی به علت عدم آگاهی شما از شرکتای گارانتی کننده و بازار باعث این موضوع شده . شما به عنوان مصرف کننده هستید و خبر از بازار ندارید که کی داره چیکار میکنه .نقل قول:
این سوال من دیده نشده یا کم لطفی دوستان بوده که جوابی ندادند؟نقل قول:
لطفا راهنمایی دقیق کنید کدوم یکی از این دو مدل بهتر هست که خریداری کنم ؟؟ کارهایی که میخوام
انجام بدم در حد این دو دوربین هستن حالا اختلاف قیمیتشون فکر کنم 300 تومنی هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
به سوال من هم کسی جواب نداد
من سونی رو دیدم و باهاش کار کردم
زیاد جالب نیست
همش روی حافظه دستگاه میریزه و سریع میگه حافظه پرشده
تنظیمات حرفه ای بهت نمی ده
بهترین مارک بدون تردید برای عکاسی حرفه ای کنون هستش
فوجی هم سوال خودمه پس نمی دونم:5:
نقل قول:
اینا که یه مدلن
یکی لنز داره روش و اون یکی نداره همین. واسه اونی که لنز نداره باید لنز هم بگیرین که همون 18-135 لنز نسبتا خوبیه ...
---------- Post added at 09:47 PM ---------- Previous post was at 09:46 PM ----------
مقایسه برند با برند اصلا درست نیستنقل قول:
باید مدل رو با مدل مقایسه کنین ....
---------- Post added at 09:50 PM ---------- Previous post was at 09:47 PM ----------
اگه کیفیت براتون اولویته D3100 و کلا DSLR بهترین انتخابهنقل قول:
با D3100 و همون لنز کیت 18-55 میشه ماکرو گرفت ولی لنز ماکرو یه چیز دیگه است واسه ماکرو ...
لنزهای ماکرو نسبتا ارزونی هم هستن تو بازار یا به زودی میان
مثلا نیکون 40 میلیمتر ماکرو با قیمت 280 دلار ...
شما درست میگید که نباید برند رو با برند مقایسه کرد
ولی یه چیزایی هست که در تمام مدل های برند یکسانه
[QUOTE=lpix;6418446]اینا که یه مدلن
یکی لنز داره روش و اون یکی نداره همین. واسه اونی که لنز نداره باید لنز هم بگیرین که همون 18-135 لنز نسبتا خوبیه ...
---------- Post added at 09:47 PM ---------- Previous post was at 09:46 PM ----------
خوب میشه بگید که این مدل بهتره یا 600d کدوم رو بگیرم بهتره؟ از لحاظ جدید و قدیمی بودن
[QUOTE=tranceyou;6418699]ربطی به اون سوال اولتون نداره ولی خوب دیگه ...نقل قول:
هردوشون سنسور مشابهی دارن ولی 60d حرفه ای تره و مثلا یه صفحه نمایش اضافه داره و سرعت شاترش در نهایت 1/8000 ثانیه است و ...
این مشخصات اضافه شاید چندان به دردتون نخوره
همون 600D دوربین خوبیه. اگه LCD چرخان براتون مهم نیست به 550D هم فکر کنین. همون سنسور - ارزونتر و ...
نیکون رو نمیدونستم ، ممنوننقل قول:
اما کنن رو میدونم نداره از حدود 7 سال پیش که ایران تحریم شد
"گزارش بیست و سی" تلویزیون ایران همش دروغ و دری وری میگه این هم یکیش :31:
دوربین D3100 رو آمازون زده 625 دلار یعنی اگر تعداد هم بگیری کمتر هم میشه ، درضمن به نظر من بیمه ارزش بیشتری نسبت به گارانتی داره و شما اولین کسی هستید که میگه گارانتی اصل بخرید
شما خودت توی ایران زندگی میکنی و باید بدونی چقدر وارد کننده ها و فروشنده ها بی انصاف هستند (البته همشون نه)
من چند روز پیش یه ایپد2 گرفتم 960 بدون گارانتی ، یه سری مغازه ها همون مدل رو تا یکو صد هم میدادند (بازم بدون گارانتی)
من برای خودم HS20 اما احتمالا شما مثل من نیستید :31:نقل قول:
فکر کنم HX100 چیزه خوبی در اومده (برعکس قبلیش)
FZ100 کمی نویزش غیر منطقیه
قیمتو درست نمیدونم اما باید حدود 600 باشند
اتفاقا نیکونگرش بیمه هم داره . یه s4100 از دست مشتری افتاده بود lcd ضربه خورده بود که براش عوض کرد. نیکو نگرش بیمش به این صورته که اگه دوربین قایل تعمییر نباشه 20 درصد هزینه رو میگیره و عوض میکنه . تا حالا تعویض هم داشتیم . مدل p100 بود .نقل قول:
کروه شرکتای انن که شامل کامپیوتر ریز- آفومار و کانولا هستش شریک تجاری کانن هستن. تو سمینار آفومار که برا معرفی دوربین های جدید برگزار شده بود مدیر عامل کانن هم اومده بود
Panasonic Lumix DMC-GH2
در مورد این مودل هم میشه بگید مقایسه ای کنید با canon 600d از نظر فیلم و عکس لطفا
100% 600d بهتره . حسگرش بزرگتره - کیفیت نمایشگر بالاتر - لنز های خیلی بیشتری براش موجوده - از نظر مگا پیکسلی هم بالاتره - توی ایزو بالا نویز کمتری داره -نقل قول:
البته Panasonic با 60 فریم فیلم برداری میکنه ولی 600d با 30 فریم. ولی این چیزی نیست که بتونه از 600d بزنه جلو
اینجا رو نگایی کن
کد:http://snapsort.com/compare/Canon-600d-vs-Panasonic_Lumix_DMC-GH2
نقل قول:
ممنون حالا قیمت پاناسونیکه چنده؟؟؟
توی ایران قیمت منطقی نداره بهتره دنبالش نرید
قیمتشو ندارم چون کار نمیکنم . نماینده رسمیش هم فکر کنم pgf باشه البته اگه دوربین کار کنه
اره همون pgf بانیانه تا اون جایی هم که میدونم نماینده رسمی هستنقل قول:
اما قیمت هاشون خیلی دور از واقعیته خیلی :19:
سلام دوستان قیمت دوربین های 16 و 12 مگاپیکسلی سونی و کنن رو می خوام و کدوم تصویری بهتری میگیرن!؟
دوست عزیز من؛ این چه جور سوالیه؟نقل قول:
اول اینکه مگا پیکسل یک دوربین اونقدر مهم نیست که شما اون رو ملاک قرار دادید.بذارید یک نمونه به شما بگم:
دوربین nikon d3s فقط 12 مگاپیکسله اما تنها بدنه اون بیش از 5 میلیون قیمت داره. اما از همین برند معروف (و نه حتی مارک های دیگه) دوربین Nikon D5100 با لنز 18-55 زیر یک میلیون قیمت داره اما 16 مگا پیکسله!.
شما باید مشخص کنید:
1- حداکثر هزینه ای که می خواهید بکنید چقدره؟
2- هدفتون از خرید دوربین چیه؟ یعنی عکاسی خاصی مثل طبیعت، ورزش، صنعتی، ... رو دنبال می کنید ؟
3-چقدر با عکاسی آشنا هستید؟ تنظیمات دوربین رو به شکل حرفه ای خودتون انجام میدید یا دوست دارید دوربین به صورت اتومات عکس بگیره؟
از دوستان عزیز کسی می دونه قیمت های ریالی لنزهای تامرون رو از کجا میشه پیدا کرد ؟
سایت یا ....
بخصوص ماکروهای 60 و 90 میلیمتر
Tamron SP AF 60mm F/2 Di II LD IF Macro
و
Tamron SP AF 90mm f/2.8 Di Macr
این جا رو یه تستی بکن ppec.irنقل قول:
ممنون از توضیحاتت بیشتر قیمتش مد نظرمه میخوام بدونم تو بازارچه مرزی با خارج از اون چقدر اختلاف قیمت دارن.نقل قول:
عکاسی حرفه ای نمیکنم.
طی تجربه خودم و دوستانم در بانه و مریوان و جوانرود و کلا این شهرهای مرزی ، دوربین مناسب اصلا برای خرید وجود خارجی نداره . اگر بود هم توصیه می کنم از بازارچه ها و اینها خرید نکنید . برای این شهرها فقط کولر و تلویزیون و امثالهم شرایط نسبتا خوبی داره .
موفق باشید .
یعنی کیفیت پایینی دارن؟از نزدیک دیم تفاوتی احساس نکردم با اونایی که گارنتی دارن ولی باهاشون نشد کار کنم!
lumix fz100 بهتره یا sony hx100؟
جفتشون فوکوس دستی دارن؟
آخه fz100 رینگ فوکوس نداره
میشه با اینی عمق میدان رو کم کم کرد و عکس رو از پس زمینه جدا کرد؟
سلام
من بین انتخاب Canon PowerShot A3300 IS و Sony Cyber-Shot DSC-W570 موندم؟ به نظر شما کدومو بگیرم؟
و از کدوم سایت میتونم عکسهای گرفته شده با هر دو دوربین را ببینم؟
از photographyblog.com و dpreview.com میتونی نمونه عکسا رو ببینی
بهترین دوربین عکاسی دیجیتال چند مگا پیکسله؟
سلام : sony hx100 علاوه بر فوکوس زوم دستی هم داره. یک اپشن مخصوص برای بلور کردن بکگراند داره (background defocus) که این کار رو اتوماتیک انجام میده.البته بین کارا تنظیم لنز و فوکوس و فاصله مناسب هم میشه این کار رو انجام داد.نقل قول: