یک چیز جالبی دیدم گفتم بزارم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک چیز جالبی دیدم گفتم بزارم :
به جاش مال 360 رو که ول میکنی به حال خودش خالی میشه :41:نقل قول:
منظورت رو نفهمیدم ؟نقل قول:
خوب وقت هایی که استفاده نمیکنی خاموشش کن
گرچه خودش بعد از حدودا 10 دقیقه اگه بی استفاده باشه خاموش میشه
نه بابا خاموشه ، دیشب داشتم بازی میکردم دیدم باطری نداره . زدم تو شارژنقل قول:
در مورد آمار 3 چراغه شدن چه جوابی دارین؟من خودم چند بار تو فروم دیدم بچه ها گفتم دستگاهمون سوخته.همچنین یکی از بچه های مدرسمون و همینطور هم وقتی که می خواستم دستگاه رو بگیرم از این چیزا خیلی دیدم ولی تا حالا نشده یکی بیاد بگه الیت من سه چراغه شده حداقل میدونم که خیلی کمتر از آرکید هست ولی پریمیوم رو میدونم که تشکیلاتش تا حدی مث الیته در ضمن مگر پول یه هد فون و هارد 120 و یه کابل اچ دی چقدره؟بازم میگم وقتی من دستگاهم رو خریدم 500 تومن پولش بود و همون موقع ارکید 250 تومن به عبارتی اینجور که شما میگن فقط 250 تومن پول وسایل جانبی من دادم درسته؟یه مسئله دیگه هم هست آیا وزن الیت با ارکید یکی هستی؟:19:نقل قول:
موفق باشید
یک سری عکس های جالب و خاطره انگیز دیدم گفتم برای شما هم بزارم
انگار همین پریروز بود !
launch party xbox 360
berlin
chicago
اینم تو سالن !
دوستانی که adsl دارن حتما این video ها رو ببینن
Xbox 360 Assembly Line and Testing
مراحل تست و اسمبل کنسول !
zero hour partyکد:http://64.15.120.236/watch?v=8EF8RwFVKzI&feature=fvw
سالنی بزرگ و مملو از کنسول های 360 که ملت میریزن داخل و بازی میکنن !
کد:http://64.15.120.236/watch?v=ahhXw4BE2rI&feature=related
دستت درد نکنه پدرام جان به نکته خوبی اشاره کردی...نقل قول:
ما یک سال قبل عملا این موضوع رو امتحان کردیم هر 3 کنترل رو داشتیم با باطری های جنس مرغوب هم امتحان کردیم.
ps3 بین 17.5 ساعت تموم کرد.
Wii با 36 ساعتو 22 دقیقه و 49 ثانیه تموم کرد.
ولی خب با اینکه کنترل xbox ویبره های بهتری و شدیدتری نسبت به کنترل های دیگه داشت
خیلی دیر تموم کرد 49 ساعت تمام. و این عالی بود.
البته اینم بگم xbox های مدل قدیمی این طور خوب شارژ نگه می دارند تازه گیا یه طوری شدن.
ولی کلا من با این دو قسمت زیاد نمی تونم ارتباط برقرار کنم.
قسمت ابی رنگ که جابه جایی این دو زیاد واسم جالب نیست و همیشه مشکل پیدا میکنم.
با اینکه روی Game Cub هم همین مدلی هستش ولی شیبی که دسته اون داره من زیاد مشکل پیدا نکردم با هاش.
فقط دکمه هاش افتضاح بود.( همون a.x.y.b
بعد اون هاشور های قرمز رنگ اون دکمه ها با فاصله ای که بین تموم شدنشون و رسیدن به
انتهای بدنه دسته موقع فشار دادنشون یه صدم ثانیه ای درنگ داره درسته که حتی اگه یه کوچولو اشاره کنیم بهش عمل می کنه
ولی خب شاید عده اندکی مثل من نتونن باهاش کنار بیان .
این موضوع هم تو بازی Greas of war و هم گیتار هیرو واسه زدن رنگهای ابی و قرمز خیلی خیلی رنجم میداد.
که لازم به ذکر هست که این فقط نظر من هستش.
من هم اوایل به خاطر اینکه از Playstation مهاجرت کرده بودم روی Xbox مشکل داشتم ، الان راحتم .نقل قول:
ولی بهترین طراحی دسته در تمام طول عمر کنسول ها مال Sega Dreamcast بوده و هست و خواهد بود .
البته دسته های قدیمی Xbox یک افتضاح به تمام معنا بود ولی این جدیداش خیلی خوش دسته . از PS به نظرم راحت تره .
اما این لقب تو یک نظر سنجی تو سال 2007 که fanboy های 2 اتیشه sony هم شرکت کردند به دسته های 360 داده شد :31:نقل قول:
نظر سنجی رو ولش کن ، نظر سنجی کسی از روی عقلش نظر نمیده :نقل قول:
همه از روی احساس نظر میدن . در ضمن اون میشه نظر کاربران نه بهترین طراحی . وقتی که کاربر های دو آتیشه 360 به خاطر اینکه از Ps3 هم ارزون تره و هم زود تر رلیز شده معلومه که توی نظر سنجی اول میشه ، تازه خیلی مهمه که نظر سنجی کجا انجام شده باشه ، توی ژاپن باشه حتما Ps3 اول میشه توی آمریکا حتما 360 :46:کد:http://www.gamespot.com/pages/forums/show_msgs.php?topic_id=26105041
چه جالب کنسرت ..میزارن واسه یه کنسول ملت جمع میشن کنار هم صفا میکنن.
بعضی وقتا فک می کنم ما کجای دنیا هستیم.
پسر خاله من که رفته بود کلن واسه گیمز کام ...( که البته 2011 خودم هم میرم) بهش میگفتن با شتر اومدید. می گفتن مگه توی ایران هم گیمر هستش.
حقم داشتند چون امار فروش کنسول در بازار ایران وجود نداره فک کنم دلیلش واردات از کشور های عربی باشه
و میره به حساب اونا.
بعد اونا میان کنسرت میزارن ......بحث میکنن . مشکلات رو درمیون میزارن. ................:41:
یکی از فامیل هامون اومده بود کنسولامو دیده بود بهم میگه حامد چقدر میکرو داری تو ....
گفتم زرشک حالا شدن میکرو...0البته پیش خودم):31:
حرف جالبی زدی که بالای 50000 تا از pro gamer ها که شرکت کرده بودن همشون از رو احساس گفته بودن :46:نقل قول:
تو همین لینکی هم که گذاشتی که به نظر من اعتبارش به اندازه سایر لینک ها هست هم اکثرا به 360 رای دادن
منم با همه controller ها کار کردم اما واقعا 360 چیز دیگس
به خصوص برای بازی های FPS , Driving
درود :
یه سوال کوچولو :
من می خوام xbox بخرم و فروشنده بهم گفته Arcade حدود 220 و Elite سی صدو شصت تومن اما بدون هدست و فیش HDMI و ... و اگه وسائل جانبی باشه 420 تومن( جاسبر ) تو پست اول هم گفته اختلاف قیمت این مدل ها فقط به خاطر وسایل جانبی هست حالا به نظر دوستانی که تجربه خرید این دو نوع رو دارن کدوم به صرفه تره ؟
نقل قول:
دوستان لطفا یکی منو روشن کنه
ببين دوست عزيز اينكه آركيد درصد خرابي بيشتري ميداد مشخصه .......دو دليل داره اول اينكه رو آركيد بازي نصب نميشه و در نتيجه گرماي حركت درايو هم مضاف بر مشكلات برد كنسول باعث خرابي بيشتر آركيد ميشد..دليل دومش هم ميزان فروش بيشتر آركيد نسبت به اليت هستش ..مثلا اگه ملت 5 تا آركيد بخرن 2 تاش خراب ميشه ولي اگه 3 تا اليت بگيرن فوقش يكيش خراب ميشه پس اينم هست........ .يعني تو ميزان فروش بيشتر خرابي ها بيشتر به چشم مياننقل قول:
در مورد آمار 3 چراغه شدن چه جوابی دارین؟من خودم چند بار تو فروم دیدم بچه ها گفتم دستگاهمون سوخته.همچنین یکی از بچه های مدرسمون و همینطور هم وقتی که می خواستم دستگاه رو بگیرم از این چیزا خیلی دیدم ولی تا حالا نشده یکی بیاد بگه الیت من سه چراغه شده حداقل میدونم که خیلی کمتر از آرکید هست ولی پریمیوم رو میدونم که تشکیلاتش تا حدی مث الیته در ضمن مگر پول یه هد فون و هارد 120 و یه کابل اچ دی چقدره؟بازم میگم وقتی من دستگاهم رو خریدم 500 تومن پولش بود و همون موقع ارکید 250 تومن به عبارتی اینجور که شما میگن فقط 250 تومن پول وسایل جانبی من دادم درسته؟یه مسئله دیگه هم هست آیا وزن الیت با ارکید یکی هستی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید
در مورد وزن هم از نظر وزن خالصشون (يعني قاب و برد و درايو يكي هستن) ولي چون اليت هارد داره در نتيجه بيشتر ميشه وزنش......
در مورد تقاوت قيمت هم خوب آركيد اونموقع 199.99 دلار بود و اليت هم 399.99 دلار بود كه تفاوتشون ميشد 200 دلار كه براي يه هارد بيشتر و هندزفري و كابل و رنگ سياه سيستم منطقيه.......... .
دقیقا هم همین طوریه ، اون لینک هم تایئید کننده حرف من نبود بلکه یک مثالی بود برای اینکه نشون بدم همه از روی احساس حرف میزنند .نقل قول:
کنترل 360 در حقیقت یه جورایی از روی Dreamcast الگو برداری شده و برای همینه که خیلی ملت باهاش راحت هستند .
یکی از قابلیت های خیلی خوب کنترل سگا این بود که مموری میخورد توی سر کنترل و اون صفحه نمایش روش که توی بعضی بازی ها مثل Evil خیلی کمک میکرد .
اولین بار Sega Dreamcast بود که همزمان 4 تا کنترل رو قبول میکرد ، فقط و فقط Dreamcast هستش که بدون نیاز به یک کنسول میشه اطلاعات بین دو تا مموری رو رد و بدل کرد و ... البته مموریش ربطی به کنترلش نداره .
دلیل اصلی اینکه پروژش با شکست مواجه شد :41: این بود که خیلی از زمان خودش جلو تر بود چه از نظر طراحی و چه از نظر کارایی .
تنها دلخوری که من از کنترل 360 دارم برعکس بودن جای آنالوگ کنترلش هست که البته دیگه عادت کردم ، روزهای اول هی قاطی میکردم جاشو :13: اون هم به خاطر عادت کردن به Playstation بوده نه به خاطر بدی طراحی .
حتی ایده جای آنالوگ رو هم مایکروسافت از روی کنترل Dreamcast برداشته .
برای همینه که میگم بهترین بوده ، چرا که اگر اینطوری نبود کنسول قدرتمندی مثل 360 از روی اون الگو برداری نمیکرد ، نمیدونم تا حالا با Dreamcast بازی کردید یا نه ولی محشره ، خود من زمانی که دیگه پروژش ورشکست با کلی نارضایتی رفتم رو Ps2 :41:
220؟!:18:نکنه منطورت 320؟اگه 320 باشه گرونه من هفته پیش گرفتم 300نقل قول:
دوست عزیز.. قطعات داخلی این دو کنسول دقیقا مثل همه!!!نقل قول:
ایکس باکس ها چه الیت چه آرکید فقط مادربودرا متفاوت هستن.. که الان دیگه همه جا جاسپر دارن. یعنی اینی که آرکید ها میسوزن و الیت ها نه حرف کاملا اشتباهیه...اگه میبینی اینقدر اختلاف قیمت دارن دلیلی جز این نداره که هارد xbox خیلی گرونه! یه کابل hd هم هست.. اما بخوای اینا رو جدا روی آرکید بخری یکم کمتر در میاد! اونموقع دستگاه تو هم میشه الیت:31:
shit!
مال من الیت هست
یادش بخیر DreamCast :41: به قول تو واقعا بد شانس بود چون خواسته بود یهو ره 100 ساله رو یه شبه بره .نقل قول:
البته اجرا کردن بازی رو DreamCast هم دنگ و فنگهایی داشت که آدمو به ... مینداخت .
راجع به دسته 360 اینو بگم که تا به حال نشده بود که به این راحتی با دسته های کنسولهای دیگه بازی رو کنترل کنم . واقعا عالیه . منم اوایل عادت نداشتم و فکر میکردم چرا جای 4 جهته رو با آنالوگ عوض کردن . ولی وقتی چندتا بازی حرفه ای بازی کردم تازه متوجه شدم چقدر کنترل راحته و بدون خستگی ساعتها دارم بازی میکنم . همچنین استفاده از دکمه های LT و RT خیلی لذت بخشه :8:
اما اینکه مایکروسافت از DreamCast سگا برای دسته الگو برداری کرده رو نمیشه گفت . بالاخره هر کدوم رو با هدف خاصی تولید کردن ( البته با توجه به محصولات نسلهای قبلی ) ایرادات و مشکلات رو رفع کردن . مثلا اگر این موضوع الگو برداری رو بخوای تو طراحی موبایل بخوای مطرح کنی که اون موقع 90% طراحی ها الگو برداری حساب میشه :46:
رنگشم باید بزنیم دیگه نه؟:46:نقل قول:
عزیزم یه راه خیلی ساده ، این داستان الیت و آرکید شده حکایت اون دو تا گاوه که صاحباش هی علامت روشون میزارند من گوش گاومو میبرم معلوم شه گوش بریده هه مال منه ، بعد دعواشون میشه که گاو من ناقصه آخرش میگن بابا سفیده مال من سیاهه مال تو .نقل قول:
سیاه الیته سفید آرکید ، تموم شد رفت .
دنگ و فندگ داشت چون بازی کپی اجرا میکردیم ، دیسک بوت و این حرفها میخواست ، PS2 هم اوایلش با دیسک بوت بود .نقل قول:
دقیقا هم همین طوریه ، مثلا الان همه دارند از روی Iphone کپی برداری میکنند ، ایده بار اول مال هر کی بوده اون صاحبشه .
یک مقایسه ای بین دو تا دسته توی سایت Gamesopt انجام شده بود خیلی باحال بود ، حتی دسته خود Xbox که پدر 360 باشه خیلی بیشتر شبیه به دسته Dreamcast بوده .
تازه همین برادر WII هم از روی یکی از کنترل های Dreamcast که برای بازی ماهیگیری طراحی شده بود پیچونده ، یا سونی اومده از رو WII برای Ps3 پیچونده .
نو آوری میشه ناتال مایکروسافت .
ایفون برا کسایی که حوصله دردسر ندارند سراسر دردسر هست . DreamCast هم کنسول پر دردسری بود . البته این دردسرهایی که میگم مخصوص ما ایرانیهاست :31: عموم دنبال جنس راحت و بی دردسر هستند نه آیفونی که با تمام خوبیهاش با یه سری چیز ساده مث بلوتوث و رادیو مشکل داشت و داره و کاربر خاص میخواد . چه گوشی از ایفون کپی برداشته !؟ چی برداشته ؟نقل قول:
ناتالم وقتی بازی کردن باهاش لذت بخش باشه موفق میشه . اگر پر دردسر باشه ...............
باید منتظر ماند .
یک نگاهی به اینجا بندازی متوجه میشی چه گوشی هایی از Iphone کپی کردند :نقل قول:
کد:http://gigaom.com/2008/08/31/dont-like-the-iphone-check-out-these-touchscreen-phones/
برای تشحیص خوب یا بد بودن یک محصول آدم یک کشوری مثل ایران که همه چیز توش جعلی هستش رو مرجع قرار نمیده :13:کد:http://www.engadget.com/2007/01/11/iphone-and-lg-ke850-separated-at-birth/
یه مثل قدیمی هست که میگه دیگی که برا من نجوشه , سر سگ توش بجوشه :46:نقل قول:
من ایران زندگی میکنم معلومه از کنسول کپی خور استفاده میکنم و 99% همینکارو میکنن . معلومه اگر منم برم اروپا و یا امریکا ایفون استفاده میکنم ( به دلیل خدمات و اینترنت عالی اپراتورها ) . به دلیل خرید راحت مجازی . مگه شما تو المان از کنسول کپی خور استفاده میکنی . مگه جنس قاچاق میخری ؟
مغلومه دوربین دوم گوشی واسه من که تو ایرانم حکم آینه رو داره ولی برا شمایی که اونوری تماس تصویری رو به همراه داره :20:
این سایتهایی که دادی هم همه مقایسه درستی کردند . من هم قبول دارم که آیفون شروع یه نسل جدیدی از گوشی ها بود . حرکت Apple باعث ایجاد رقابت بیشتر شد . همین جریانی که باعث شد 360 بعد از XBOX اولی بیاد و موفق هم بشه . اما این دلیل نمیشه که هر شرکتی گوشی با تاچ خازنی و مالتی تاچ عرضه کرده از ایفون الهام گرفته . هر شرکتی هر وقت رفت از Apple سیستم عامل Mac خرید و رو گوشیاش نصب کرد از ایفون الگو برداری کرده . htc خودش واقعا تو PPC صاحب سبکه . شباهت الگو برداری نیست . اگر اینطوره تا قبل از ایفون و گوشی های تاچ دیگه همه گوشیا از 6600 الگو برداری کرده بودند !
پس اگر با Lg KM900 کار کنی که میگی اینو Apple زده :31: در صورتی که اصل قضیه زمین تا زیر زمین فرق داره . و خداییش هر کدوم محاسن و معایب خودشونو دارن .
بحث به بیراهه رفت . از همه و مدیر عذر میخوام و همچنین از شما .
عزیزم یک فرقی هست بین الگو برداری و کپی کردن .نقل قول:
امروزه ما یک سبک شعر داریم به اسم نیمایی که هر کسی به اون شیوه شعر بگه میگن شعر نیمایی گفته چرا چونکه اولین بار نیما یوشیج بود کهاین سبک شعر رو به ایرانیان معرفی کرد ، درک این موضوع نباید زیاد سخت باشه .
فکر کنم متوجه شده باشید .
برای تشخیص خوب یا بد بودن یک تکنولوژی هم کشوری مثل ایران نباید بشه مرجع تصمیم گیری ، در بهترین حالت شما میتونی بگی که برای منی که در ایران زندگی میکنم خوب نیست ، نه اینکه اصلا و ابدا خوب نیست چون من نمیتونم استفاده کنم .
در مورد 6600 هم ، دقیقا درسته الگو برداری ها همه از روی اون بوده . همون طور که نسل جدید کامپیوتر های خانگی همگی الگو برداری شده از روی یک مدل از کامپیوتر های شرکت HP بوده .
یادتون نره الگو برداری با کپی برداری فرق میکنه ، هیچ دلیلی وجود نداره که شرکت هایی که میخوان گوشی مالتی تاچ درست کنند بیاند لنگه آی فون این کار رو انجام بدهند میتونند طراحی های دیگه ای رو انجام بدهند .
الان هم اگر کسی بیاد از این مدل گوشی ها بزنه :
از روی نوکیا الگو برداری کرده ، تمام شد و رفت پی کارش .
در مورد کنسول 360 هم دقیقا همین طوری هستش ، نخستین بار این شیوه طراحی کنترل مال سگا بوده و نینتندو مایکروسافت از روی او الگو برداری کرده اند ، سونی هم اومده از روی Wii نسل جدید کنترل هاش رو درست کرده :
اگر هم فردا روزی یک کنسول بیاد که مموری هاش میخوره توی سر کنترل از روی سگا الگو برداشته .کد:http://www.narenji.ir/content/view/1378/1/
نقل قول:
حتی 1 ثانیه هم فکر نکن که من از خریدم پشیمونم!درسته پول زیادی براش دادم ولی خوشحالم که بهترینش رو برداشتم و اونو از پس انداز های خودم خریدم!!رفیق ما که میخوایم اینهمه پول بدیم یکم میزاریم روش بهترینشو بر میداریم.
موفق باشید:5:
من از اولم منظورم ایران و استفاده تو ایران بود . در غیر اینصورت بود که نمیگفتم آیفون بدرد امریکا میخوره .نقل قول:
حالا بحث گوشی رو بیخیال چون هم اینکه جاش اینجا نیست و هم اینکه به جایی نمیرسه بحثمون :46:
اما کلام آخر :
دسته 360 واقعا عالی طراحی شده . اینو حتی بچه های بازی خوری که کنسولای نسل قبل رو داشتن و بعضی از بچه های بی تعصب که الان هم PS3 دارن و هم 360 هم میگن . علم و فناوری همچنان و تا ابد به روز خواهد و من حیفم میاد که به این همه خلاقیت و پیشرفت که برگرفته از کلی تفکر توسط یه سری افراد واقعا خاص هست بگم الگو برداری :20:
سلامت باشی
نقل قول:
دقیقا درسته ، دسته 360 یک شاهکاره ولی شاهکاری که از روی نسل های قدیمی خودش طراحی شده ، که هیچ ایرادی هم نداره مهم اینه که الان ما باهاش بازی میکنیم حالشو میبریم :27:
:18::18::18:نقل قول:
چرا پشیمونی ؟ الیت خریدی بعد پشیمونی :18:
البته من رفتم آرکید خریدم با هارد جدا و کابل و این حرفها ارزون تر درومد برام :27:
سلام بروبچه ها
من یه مدتی نبودم دوباره سر و کله ام پیدا شد
چه خبرا ؟ وضعیت بن شدن ها به کجا رسید ؟ هاردها هک شدن دوباره یا نه ؟
من هنوز وسواس ال سی دی و بی پولی بهم اجازه نداده بخرم دستگاه رو :))
ولی میخوام برم یه 26 اینچ معمولی بردارم . فقط یه چیزی ، پریمیوم بگیرم یا الیت ؟ قیمت های روز چطوره ؟ اگه ارزش نداره آنلاین بازی کنی و بن بشی ، فکر میکنم پریمیوم مقرون به صرفه تر باشه . نه ؟
نقل قول:
درسته که دسته های ایکس باکس واقعا عالی طراحی شدن ولی اعصاب خوردیشون وقتیه که می خوای یه بازی مثل تیکن رو انجام بدی!
نقل قول:
سلام.به نظر من الیت گزینه ی خیلی خوبیه اگه مشکل مالی ندارین.فکر میکنم الیت دور و بر 450 تومن باشه.چرا ارزش داره بازی اصل بخرین لایو هم بازی کنین:8:
موفق باشید
نقل قول:
من کی گفتم پشیمونم؟اتفاقا خیلی هم راضی هستم.
شما ارکید خریدی ولی الیت هم رنگش مشکیه هم کلاسش خیلی بالاتر از ارکید و حتی پریمیوم هست:27:
دوستان من میخواهم ایک باکس بگیرم ولی حقیقتا میترسم بگیرم اما چند وقت دیگه از دورخارج بشه و یه کنسول دیگه جاشو بگیره به نظر شما این ماندگاری چقدر میتونه باشه یعنی تا کی میشه اطمینان داشت که xbox قدیمی نشه؟
نقل قول:
ببین طبق گفته ی شرکت epic games این کنسول تا 4 سال دیگه جواب گوی نیاز ها هست ولی اگه شما میخوای این نگرانی رو نداشته باشین بهتره p30 بخرید
مشكل نداشتن هارد ديسك با خريد يك هارد ديسك 60 حل ميشه(حتما كه نبايد 120 باشه)نقل قول:
هدست هم فقط براي لايو بازي كردن كاربرد داره كه به دليل بن شدن عملا براي ما بي استفادس
كابل HD هم قيمتش 8 تومن هست
براي عوض كردن رنگ كنسول هم ميتوني از كاور استفاده كني كه رنگ كنسول رو دقيقا شبيه به اليت ميكنه و حتي كاورهايي به مراتب قشنگتر از رنگ سياه(فكر كنم حدود 30 تومن هست قيمتشون)
به همين راحتي با يه خورده خرج كردن كنسول تبديل به اليت ميشه
به نظرم هر كس اليت بخره ضرر كرده
من چند پست اخير شما رو كه خوندم به نظرم رسيد شما يه جوري ميخواي خودتو متقاعد كني كه پول الكي ندادي
ابتدا ميگي وزن اليت بيشتره
كه متوجه شدي به خاطر وزن هارد ديسك هست
دوم ميگي قطعات اليت بهتره و 3 چراغ نشده
خب برادر من شما نبايد آمار 3 چراغ شده ها رو بشمري ببيني چنتا اليت بوده چنتا آركيد
شما بايد به نسبت حساب كني
يعني چنتا آركيد خريداري شده و چنتاش سوخته
و چندتا اليت خريداري شده و چندتاش سوخته
اينجوري بايد مقايسه كني
حالام گير دادي به رنگ مشكي
كه پاسختو دادم
شما مثلا ميخواي پدرام رو قانع كني كه حرفت درسته؟
پدرام خودش انده ايكس بازه
بگذريم
حرفت رو هم در مورد ناكارامد بودن دسته هاي 360 در بازي تكن 6 قبول ندارم
براي زدن كومبوها در حالت پيش فرض چينش دكمه ها شايد كمي سخت باشه
كه اين مشكل نامكو هستش كه دكمه هاي علاف زياد داره
شما بايد با توجه به راحت بودن خودت دكمه ها رو مرتب كني
كه در اين صورت ميبيني چقدر هم راحته
در ضمن نيازي نيست كه شما پاسخ تك تك افراد رو در پستهاي جداگونه نقل قول كني
بالا بردن تعداد پستها چندان چيزه مهمي نيست...