سلام
یک گوشی k850i از انگلستان برایم فرستاده شده است سیم کارت که می گذارم کار نمی کند.قفل است. نمی دانم چه کار کنم؟:41:
Printable View
سلام
یک گوشی k850i از انگلستان برایم فرستاده شده است سیم کارت که می گذارم کار نمی کند.قفل است. نمی دانم چه کار کنم؟:41:
بازم دمت گرمنقل قول:
عزیز مرحله ی دوم هم انجام دادم فرقی نکرد مثل همون مرحله ی یک گوشی فرقی نکرد فک کنم کاستوم نداشته
هیمن الان هم خاستم لینک کاستومی که گذاشته بودید دانلود کنم ولی فک کنم لینک مشکل داره .
یکی از دوستان امتحان کنه اگه تونست دانلود کنه یه جا دیگه غیر از رپدیشر اپ کنه ممنون میشم:20:
تو کلوپ K850 بیان کن تا جوابت رو بگیری ... اینجا مربوط به K850 نیست...نقل قول:
موفق باشید.
بابا اینجوری باهاش صحبت نکنید بنده ی خدا...:31:نقل قول:
ببین با سیم کارت ایرانسل و تا لیا جواب میده یا نه.اگه با این دو جواب نداد توی ایران کار نمیکنه
به نظرم باید سریالش رو چینج کرد حالا دقیقا نمیدونم
سلام يه سوال؟؟؟فرق كا800 با كا810 چيه و چرا تو انجمن سوني اريكسون هيچ خبري از كا810 نيست البته من سرچ نكردم ولي فكر نميكنم تاپيك داشته باشه!!!در ضمن اگه ممكنه تفاوت قيمتشون رو هم بگيد ممنون
هیچ فرقی بین این دو گوشی نیست به جز قیافه و یکی دو گزینه ی اضافی توی تنظیمات دوربین که فرق زیادی نداره.البته شارژ باتری بهتری هم داره
تاپیک کا810 همین کا800 هستش و کلیه مباحث مربوط به این گوشی توی این تاپیک مطرح میشه.
تفاوت قیمتشون حدود 30 هزار تومان هستش. ولی کا810 واقعا زیباست خیلی قشنگه
شارج اين K800 چرا اينقدر کمه ؟
تقريباً توی 3 روز خالی ميشه
شارژ این گوشی خیلی خوبه. حالا گوشی قبلی شما چی بوده؟نقل قول:
اگه موزیک با اسپیکر گوش میدی زود شارژ تموم میشه سری واکمن بهترند.
کا800 شارژش خیلی خوبه البته به دبلیو850 و 900 نمیرسه.
من خودم کا800 داشتم و الان دبلیو950 شارژ کا800 تقریبا 1.20 درصد دبلیو950 هستش.
مي بخشيد اگه سوال تكراريه اخه وقت نكردم 260 صفحه قبلي رو بخونم
هيچ برنامه اي براي قفل صفحه كليد يا حداقل قسمت مسيج ها با پسورد براي اين گوشي وجود نداره ؟ من تقريبا همه جا دنبالش گشتم ولي پيدا نكردم
نه همچين چيزي وجود نداره:31:نقل قول: