بایوس اخریهنقل قول:
یه سوال یه بار موقع اپ دیت بایوس بایوس پرید فرستادم گارانتی درستش کردن ولی خوب سرعتش خیلی پایین تر اومد و مشکلاتش هم بیشتر شد ممکنه بایوس اصلی رو نداشتن مال مدل مشابه رو ریخته باشن مشکل منم مال بایوس مشابه باشه؟
Printable View
بایوس اخریهنقل قول:
یه سوال یه بار موقع اپ دیت بایوس بایوس پرید فرستادم گارانتی درستش کردن ولی خوب سرعتش خیلی پایین تر اومد و مشکلاتش هم بیشتر شد ممکنه بایوس اصلی رو نداشتن مال مدل مشابه رو ریخته باشن مشکل منم مال بایوس مشابه باشه؟
نه فکر نکنم از این باشه میتونید الان ورژن خودتون رو بریزیدنقل قول:
منم نمیدونم که ورژن مشابه ریخن یا مال خودشه اخه بعد اون موقع کلا کند شد حالا یک شنبه میرم اموزشگاه اونجا احتمالا بدم برام بایوس رو با پروگرامر بزنه روش فایلش هم حدود ۱۰ مگ هستنقل قول:
از تو نرم افزار cpu-z تب مینبورد ورژن فعلی بایوس رو ببینید و با ورژن های مربوط به مینتون در سایت مربوط به مین مقایسه کنید فایل بایوس 10 مگ؟ دارید اشتباه میکنید فایل بایوس معمولا 256 یا 512 کیلوبایت یا حداکثر 1 مگ است 10 مگ زیادهنقل قول:
۱۲.۳ اخریش هست الان که دقیقش رو نگاه کردم حجمش ۶.۰۷ مگ بود که روش که میزدیم یه سری کار تو ویندوز میکرد و یه فلش میخواست بعد سیستم ری استارت میشد و بعد خارج از بایوس هم شروع میکرد نصب کردننقل قول:
رو مین هم ورژن ۱۲.۳ نصبه که همون اخری باشه اگر دوباره ریخته بشه ضرری داره؟ که شکی هم نداشته باشم بهش
فایل بایوس رو دوباره نگاه میکنم رو فلش هم نگاه میکنم ببینم چی میریزه فکر کنم خودشو کپی میکرد یادم نمیاد درست
فایل اجرایی نگیرید exe نگیرید فایل های با فرمت .bin یا rom. بگیرید میتونید از طریق m-flash با فلش از بایوس بایوس مین رو به روز کنید برای پروگرمر هم از این نوع فایل ها باید بگیریدنقل قول:
بایوس های مود شده هم دارن؟ اگر دارن سایت خاصی داره برای دانلود؟نقل قول:
سایت مینتون رو دیدم فایل هایی که گذاشته همش exe است فایل ایمیج نزاشته باید بگردم ببینم میتونیم چیزی پیدا کنم یا نه البته اون exe رو خودتون میتونید استفاده کنید مشکلی نداره چون خود سایت گذاشته و میتونید استفاده کنید
با سلام ،
دوستان من هیچی از اورکلاک نمیدونم میخوام راهنماییم کنید در حد توانتون
خوب اول مشخصات سیستم .
cpu : Q9450
-8g Ram: DDr3 buss 1333
پاور 530 گرین
گرافیک asuse Gforce210
مادربرد : Foxconn P43AP
P43AP
Intel® Core™2 Extreme, Core™2 Quad, Core™2 Duo, Pentium® D processors, Socket T (LGA775)
Supports Intel® 45nm Multi-Core processors
1600(oc)/1333(oc)/1066/800 MHz (FSB)
Dual channel DDR3 1600(oc)/1333(oc)/1066/800 x 4 DIMMs, Max. 16GB
1* PCIe2.0 x16, 2* PCIe2.0 x1, 3* PCI
6* SATA II
7.1 channel HDA, Realtek® ALC887
Gigabit LAN, Realtek® RTL8111E
12 USB 2.0 ports
اینم لینک صفحه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در قسمت رم نوشته رم با 1333 و 1600 در حالت oc یعنی اورکلاک کار میکنه یک Jumper هم روی
مادربرد هست که در صفحه 19 دفترچه نوشته اگر در وضعیت پین 1-2 قرار بگیره مموری در حالت
1333 کار میکنه وقتی این جامپر رو جابه جا کردم باتری بویس رو هم در اوردم و کلا بایوس رو ریست
کردم کامپیوتر روشن شد و بالا امد ولی چند با ریست شد با برگشت جامپر به حالت اول دو باره اوضاع طبیعی شد
و دیگه خبری از ریست نبود رمها که فرکانسشون 1333 است پس مشکل کجاست
من دو تا رم کینگستون 1600 هایپر ایس هم تهیه کردهام امیدوار بودم بتونم از اونها هم روی این مین استفاده کنم .
(kingaston Fury hyperx )
[IMG]http://i61.tinypic.com/2rbz5z5.jpg[/IM.
اینم چند تا عکس که گویای دقیق سیستم هستند
راستی توبخش Utility در سایت فاکسکون همون صفحه
دانلود درایورها یک نرمافزار هست که به اسم FOX ONE
که برای اورکلاک هست .
وقتی با نرمافزار خودش در حالت auto overclock این کار رو انجام میدهم تا جای که صفحه مرگ ابی بیاد میره بالا
بعد ریستارت نتایخ حاصله اینه.
ممنون میشم توضیح بیدی چطوری رم رل تا 1600 اورکلاک کنم
راهنمایی کاملی در دفترچه راهنماش هم هست.