دوستان نمیدونم این بحث خارج از تاپیک هستش یا نه؟! ولی اگه هستش مدیران اقدام به حذفش کنند:n12:
---
امروز نزدیکای ساعت 7 من و دوستم رفتیم به نمایشگاه سیستم های کامپیوتری و امنیتی تو شهر ارومیه در استان آذربایجان غربی
حالا بماند که چقد گشتیم و چقد کاتالوگ برداشتیم :دی
تو یکی از غرفه ها دیدم دارن آنتی ویروس بیتدیفندر 2013 رو میفروشن، شرکت ابل رایان پویا (Abel)!!!
رفتم در مورد قیمت ها و اینکه چرا اقدام به فروش این آنتی ویروس میکنند بپرسم و مشورت کنم!
پرسیدم که قیمت ها در چه حد هستن؟ گفتش 50% تخفیف داریم که میشه فلان قیمت :دی
پرسیدم شما میگین فلان سایت نمایندگی رسمی هستش، پس این سایتهایی که میگم چی هستن؟ اینا هم نمایندگی هستن؟
میگه نمیدونم!!!
گفتم حالا چرا بیتدیفندر؟
میگه چون بهترینه!
گفتم بله بهترینه! حجم آپدیت خیلی زیاده! سرعت نت رو کم میکنه، از سرعت سیستم کم میکنه و .... . و اینم گفتم که بهش اعتقاد دارم که بزرگترین دیتابیس در جهان رو داره ولی چرا کاسپر رو نمیارین یا آنتی های دیگه؟!
برگشته میگه حجم آپدیت کاسپر خیلی بیشتر از بیتدیفندره!!! :n04: آپدیت اولیه بالای 150 هستش! گفتم نه اینکه بیت 250 دانلود نمیکنه و روزی بیش از 10 مگ آپدیت داره! میگه کاسپر روزی 20 مگ آپدیت داره :n02:
میگم حاضرین همین الان باهم اینجا تو همین غرفه تستشون کنیم؟ برام سر تکون داد که نفهمیدم یعنی چی :n13:
خلاصه، پرسیدم یه سوال تخصصی میتونم بپرسم؟ بله بفرمایید...
گفتم چجوری بیتدیفندر امضاهاشو و دیتابیسشو در اختیار آنتی های دیگه میزاره؟ به چه روشی؟ با چه اصولی؟ مثل همین امسی سافت که دو موتوره هستش، چجوری شرکت این امکانات و تکنولوژی ها رو در اختیار این نوع شرکت ها قرار میده؟
خیلی راحت گفت نمیدونم و هیچ اطلاعاتی ندارم :|
اینم از فروشنده ها و شخص هایی که بدون اطلاعات دارن به مردم اطلاعات میدن و جنسشون رو میفروشن!!!
منم گفتم ببخشید وقتتون رو گرفتم و دست دادم و راهیه بازدید بقیه غرفه ها شدیم :n09:
قصدم تخریب و یا به اوج رساندن هیچ آنتی ویروسی نیست و نبود، خواستم بدونید و اطلاع داشته باشید، همین و بس
مراقب افراد سودجو و فرصت طلب و بی اطلاعات باشین
امیدوارم که مفید واقع بشه
مدیران اگه این پست بی ربط هستش حذف هم کنید اشکالی نداره :n16:
ببخشید این همه وقتتون رو گرفتم
موفق و سربلند باشین :n12: