GS-Pad GSP-X8 و smart touch TA 701454Bنقل قول:
سقف بودجم 600-700 تومن هست
Printable View
GS-Pad GSP-X8 و smart touch TA 701454Bنقل قول:
سقف بودجم 600-700 تومن هست
دوستان لطف کردن و جواب ندادن
منم بعد گشتن و نيافتن رم کلاسه 10 يدونه کلاسه 4 گرفتم
سرعته کپى کردنش اذيت مىکنه خيلى کنده
ارسال لینک بر خلاف قوانیننقل قول:
Pami
دوست عزیز این تبلت سخت افزار قوی تری نسبت به 2 تایی که معرفی کردید داره .
دوست عزیز این سایت رو قبول ندارید اجباری در فعالیت نیستنقل قول:
دوست دارید دلیل مورد علاقه شما رو بنویسیم ؟
یکبار قبلا بهتون گفته شد اینجا جای انتقاد از عملکرد انجمن نیست و جای درستش هم بهتون نشون داده شد
این آخرین اخطار بود
والسلام
متاسفانه ظاهرا شما متوجه نمیشید که اینجا جای این بحث ها نیستنقل قول:
از پست های شما برای ما گزارش تخلف رسیده جایی برای عدم رسیدگی نیست
انتقادی از ما هم هست همونجا باید بگید نه اینجا ، یا مستقیم با ادمین یا مدیر ارشد مطرح کنید
مجبوریم که با این نحوه فعالیت شما برخورد کنیم
سلام دوستان
میخواستم یه تبلت بگیرم که باهاش کتاب بخونم,با دیکشنری کار کنم,گشتو گذار ساده هم توی نت داشته باشم,خلاصه با چندتا نرم افزار ساده مثل ورد و غیره کار کنم
نمیخوام برا کارای ساده کامپیوتر به اون بزرگی رو روشن کنم
البته بودجم هم خیلی نیست حدود700:n02:
امیدی هست؟:n02:
پیشنهاد من GS-Pad : کارایی بالا با هزینه ی کم دارند و برای کار های شما هم ایده آل هستند.
دوستان من یه lenovo a2107 دارم
باتری یه دفه خالی میشه!از 100% میشه 25% !!!
یا وقتی میزنم شارژ از 12% یه دفه میشه 100% !!!
میدونم که مشکل نرم افزاری نیس!روتش کردم...قبل روت هم اینجوری بود...
از دبی هم خریداری شده,دوباره دبی میرم ولی نمیدونم دفتر گارانتیش کجاست!!!:n03:
به نظرتون چیکار کنم؟
یه بار باطری از نو کالیبره کنین احتمال داره رام نصب کردین باطری کالیبره نباشهنقل قول:
توی نت سرچ کنین چند روش برای کالیبره کردن هست
اگرنه احتمالا سلسوهای باطری از بین رفتن
کدام تبلت برای بازی مجهزتر است ؟ کدامیک بازی را نرم و صاف اجرا میکنند و عمر باتری بیشتری دارند ؟
اینجا هر تبلتی که عملکرد خوبی در اجرای بازی را دارد به شما معرفی خواهیم کرد .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست هایی روی این تبلت ها توسط [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با بازی طوفان یخ انجام شده و نمرات بر اساس سرعت پردازنده گرافیکی و عملکرد پردازنده آن است.
Samsung Galaxy Note 10.1
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Samsung Galaxy Note 10.1[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سامسونگ گلکسی نوت ۱۰ به طور کلی طراحی معقولی و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بالایی دارد و یکی از بهترین تبلت های سامسونگ به شمار میرود.
این تبلت از پردازنده سریعی بهره میبرد ولی عملکرد گرافیکی اش آنرا به انتهای لیست منتقل کرده است.
Samsung Galaxy Note 8
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Samsung Galaxy Note 8[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به عنوان اعضای کوچکتر سامسونگ گلکسی ها،نوت ۸ یکی از بهترین صفحه نمایش ها را در تبلت های کوچک دارد.
گلکسی نوت ۸ عملکردی شبیه به نوت ۱۰ دارد ولی در اجرای بازی از برادر خود قدرتمندتر عمل کرده است.
Google Nexus 7
گوگل نکسوس ۷ هنوز هم بهترین تبلت ۷ اینچی با ترکیبی از طراحی زیبا و عملکرد خوب و قیمت پایین است.
بازی را هموار اجرا کرده است اما نه آنطور چشمگیر.
Kobo Arc
Kobo Arc ممکن است یک مدعی غیر منتظره باشد اما با گرافیک قدرتمند خود جایگاه مناسبی در این فهرست دارد اما از نظر طراحی و امکانات دیگر گزینه های ۷ اینچی بهتری در بازار تبلت وجود دارد.
Sony Xperia Tablet S
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Sony Xperia Tablet S[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سونی اکسپریا اس با پردازنده تگرا ۳ عملکرد نسبتا بالایی در اجرای بازی داشت اما گفته میشود اشکالات نرم افزاری و سخت افزاری در آن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شده است.
Asus Transformer Infinity Pad TF700
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Asus Transformer Infinity Pad TF700[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایسوس ترانسفورماتور از تبلت های فوق العاده است که با صفحه نمایش عالی،طراحی باریک و سبک و عملکرد چشمگیری در اجرای بازی داشت
پردازنده سریع و قدرتمند تگرا ۳ و وضوح بالای تصویر این تبلت را در رده دوم فهرست قرار داد.
Google Nexus 10
گوگل نکسوس ۱۰ برترین تبلت در عملکرد بازی از هر نظر است.
پردازنده ۱٫۷GHz Dual-core Samsung Exynos 5 Dual کارت گرافیک قدرتمند و این تبلت را به طور کل فوق العاده کرده است.
خلاصه :
دوستان عزیز،در این بررسی انجام شده نشان دهنده ضعیف بودن تبلت های پایین لیست نمیباشد و تفاوت در آنها اندک میباشد ولی در کل با همین تفاوت ها گوگل نکسوس ۱۰ برترین اجرای بازی میان تبلت های ذکر شده را دارد.
این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فقط در رابطه با اجرای بازی بوده و ممکن است در تست های دیگر عملکردها متفاوت باشد.
سلام
میخوام یه تبلت بگیرم
7 اینچ باشه!
کارمم فقط خوندن سایت و خبر و دیکشنری + بازهای ساده!
اما شارژ و باتری برام مهمه!
هر چی بیشتر نگه داره بهتر!
این خوبه؟
Ideatab A2107A-H 59-351959 7" 4GB