میشه بیشتر توضیح بدید.اینا که گفتی کجان؟نقل قول:
اگر مودم رو روی بریج گذاشته که باید توی اون کانکشنی که در ویندوز ساخته باید یوزر/پس رو عوض کنه.
اگر هم مودم رو روی حالت ppoe گذاشته که باید بره توی کنترل پنل مودم و اونجا عوض کنه.
Printable View
میشه بیشتر توضیح بدید.اینا که گفتی کجان؟نقل قول:
اگر مودم رو روی بریج گذاشته که باید توی اون کانکشنی که در ویندوز ساخته باید یوزر/پس رو عوض کنه.
اگر هم مودم رو روی حالت ppoe گذاشته که باید بره توی کنترل پنل مودم و اونجا عوض کنه.
اینجاننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
password : admin
username: admin
قسمت تنظیمات مودم
توی interface set up تب internet
سلام!
آقا من الان می خوام مودم رو با USB وصل کنم به کامپیوتر...پورت شبکه رو برای کار دیگه ای لازم دارم:31:کار خاصی باید انجام بدم تنظیمات خاصی می خواد؟؟؟
نه کاری نمیخواد بکنی فقط درایور usb نصب باشه چون ممکنه مودمت رو از روی lan شناخته باشه و از روی usb کار نکنه:31:
با سلام
ببخشید دوستان من تو تنظیمات مودم گیر کردم (یادم رفته) مودم رو هم دیفالت کردم
192.168.1.1 رو که میزنم و وارد تنظیمات میشم نمیدونم چیکار باید بکنم
یوزر و پسورد هم دادن از طریقppoe که میرم جلو هیچ تیکی رو نباید بزنم؟؟؟ یکی کمک کنه یا یه لینک از مراحل تنظیم مودم بدید تو خود سایت مخابرات هست؟؟؟
با تشکر
با سلام
دوستان الان زنگ زدم 2828 یه مرده برداشت و بعد از 10 دقیقه حرف زدن به هیچ نتیجه ایی نرسیدیم
هر کاری کردیم چراغ STATUS مودمم روشن نمیشه در صورتی که از مخابرات صبح زنگ زدن و گفتن مودمت رو تنظیم کن و از اینترنت استفاده کن کسی نیست کمکی کنه
بدجوری گیر کردم
طرف گفت باید کار شناس ها مون بیان براتون نصب کنند اونم هزینه داره
چیکار کنم
البته گفت از طریق BRIDGE هم یه کانکشن بساز ببین چی میشه
من گفتم بلد نیستم
کسی میتونه راهنمایی کنه
دوست عزیز منم همچین مشکلی داشتم یکبار رفتم مخابرات گفت امروز رانژه شده ولی رفتم خونه خبری نبود فردای اون روز خطم رانژه شدنقل قول:
یا اینکه تو Mdf مشکلی بوجود اومده کارشناس ها باید یرن بررسی کنن
نقل قول:
خیلی ممنون خب الان من باید چیکار کنم فردا صبح دوباره برم مخابرات منطقمون:41::41: ؟؟؟
اینMDF یعنی چی؟؟؟
راستی دوستان شبها سرعتش خیلی افتضاح هست ؟؟؟ من 256 گرفتم
دوستان من اینترنت ندارم اگر میتونید الان راهنمایی کنید وگرنه تا ساعت 11 شب فردا امکان دسترسی به اینترنت رو ندارم
در مورد این قسمت باید بگم که هیچ فرقی نداره سرعتش ثابته چه شب چه روز :8:نقل قول:
سرعت پیج باز کردنش عالیه
سرعت دانلود هم 28-29
والا برا ما که بیشتر مواقع افت سرعت داره شما کدوم منطقه مخابرات هستی که میگی عالیه؟