من wi-fi ندارم و میخام وصل شم به اینترنت با مودم کامپوترم. اما اجازه نمیده با USB به اینترنت برم. فقط میتونه به kies وصل شه و اطلاعات گوشی رو بخونه. تو خود گوشی هم فقط گذینه wi-fi داره. لطفا کمکم کنید
من wi-fi ندارم و میخام وصل شم به اینترنت با مودم کامپوترم. اما اجازه نمیده با USB به اینترنت برم. فقط میتونه به kies وصل شه و اطلاعات گوشی رو بخونه. تو خود گوشی هم فقط گذینه wi-fi داره. لطفا کمکم کنید
سلام عزیزان
من یه مشکلی با gps دارم.متاسفانه نمیتونم وصل بشم.چطوریاس کسی وصل شده؟
یکی help بده لطفا:41:
دوستان کسی از شیراز قیمت نداره؟بدون گارانتی؟
برای دوستانی که کابل usb on the go میخوان:
میتونید کابل n8 رو تهیه کنید و با یکم سوهان کاری که تو شکل زیر نشون داده شده کاری کنید که به گالاکسی اس 2 هم بخوره و الکی پول بیشتر ندید برای این کابل(ماله n8 حدود 12-13 تومن هست قیمتش)
موفق باشید دوستان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این کابل اورجینال گالاکسی چنده قیمتش حالا ؟! اصلا اومده بازار ؟
کسی میدونه طور میشه از طریق USB نه Wi-Fi به اینترنت وصل شد با گلکسی اس 2؟
گذینه Rethering رو فعال میکنم اما تو کامپیوتر کانکشن ایجاد نمیشه. کسی میتونه کمک کنه؟
سلام دوستان
هفته دیگه میرم حج و میخوام تونجا یه gs2 بخرم! فقط چندتا سوال دارم:
1- از کجا بفهمیم cpu ی استفاده شده exynos یا tegra2؟ چون می دونید که با دوتا سی پی یو تولید میشه و اینکه آیا عربستان کدومش رو میگیره؟
2- با چه قیمتی از اونجا بخرم خوبه؟
3- الان سیستم عاملش 2.3 یا خودشون 2.4 زو نصب کردن روش!؟ یا برای آپدیت کردنش راهی هست که مثلا رسمی باشه خودمون نخوایم قفلی چیزی بشکنیم؟ مثلا نوکیا به سایتش وصل بشی آپدیتش کنی!؟
4- مصرف باطریش خیلی زیاده؟ چون من باطری برام مهمه!!!
5- عربستان بخرم عربیه؟ برا فارسی شدن مشکلی نداره؟
ممنون دوستان
دقیق نمیدونم چنده ولی مطمین باش که ازین قیمتا(منظورم خودتون بسازیده) بیشتر میشه...نقل قول:
این کابل اورجینال گالاکسی چنده قیمتش حالا ؟! اصلا اومده بازار ؟
من هرچقدر گشتم چیز درست و حسابی گیر نیاوردم براتون(بازم میگردم حالا) ...نقل قول:
کسی میدونه طور میشه از طریق USB نه Wi-Fi به اینترنت وصل شد با گلکسی اس 2؟
گذینه Rethering رو فعال میکنم اما تو کامپیوتر کانکشن ایجاد نمیشه. کسی میتونه کمک کنه؟
گزینه Tethering برای اینکه از اینترنت موبایلتون روی کامپیوتر استفاده کنید نه برعکس که شما میخواید...
بچه ها من سوم باید بیام تهران و گوشی هم میخرم
حالا از کجا بخرم؟
به چه نکاتی توجه کنم و چه چیزایی رو تست کنم؟
این جعبه بزرگ و کوچیک چی شد آخرش؟ فرق دارن با هم؟
و اینکه قیمتش چنده با گارانتی؟
ممنون:X
ویرایش:
این pink spot(همین بود دیگه؟: دی)و حلال خاکستری و... صفحه رو چطوری چک کنم؟
بچه ها لطفا جواب بدین..عجله ایه...!!