:n19:هر وقت تو شب تاکسی کرایه گرفتین حتما نکاه کنید پول پاره نباشه
Printable View
:n19:هر وقت تو شب تاکسی کرایه گرفتین حتما نکاه کنید پول پاره نباشه
امان از این پرحرفی
دو تا تجربه در این مورد
هیچ وقت بیش از حد خودتون صحبت نکنین تو این وضع که مردم حوصله خودشونو ندارن تحمل پر حرفی بسیار بسیار آزار دهندس
اگه انرژی بیش از حد دارین با به کار گرفتن در چیزی که استعدادش رو دارین خالی کنین
یادتون باشه پر حرفی رو حتی نزدیک ترین کسانتون هم نمیتونن تحمل کنن
تو محیط کار یا هر جای دیگه که در طول روز با چند نفر هستین جواب آدم های پر حرف رو ندین
ما در طول روز ۵ ۶ نفر با همیم یک نفر هی صبح تا شب هی فک میزنه هیچکس جوابشو نمیده جز یه نفر
اگه اون یه نفر هم جواب این طرف نده یارو مجبور میشه فکو ببنده اعصاب بقیه هم بهم نمیریزه
این حرف رو باید با طلا نوشت
اگه حرف نزنی کسی فکر نمیکنه لالی!
با رعایت این چیزا که خیلی سخت نیست یکم به اطرافیانمون احترام بزاریم
از لحن تندم عذر میخوام از دوستان -- خودم هر روز دارم عذاب میکشم از این مسئله
قبل از سخن گفتن در مورد آینده کمی پیش بینی کنین!!!
دوستان عزیزم وقتتون را به بطالت نگذرونید من الان 24 سالمه و اینقدر پشیمونم که چرا موقعی که 18 سالم بود و تازه دانشگاه میرفتم همون موقع نچسبیدم به یک کاری که الان برای خودم اوستا شده باشم
با نشستن توی خونه و پای کامپیوتر هیچ مشکلی حل نمیشه
منم مثل شما هستم 25 سالمه پشیمونم چرا از 17-18 سالگی نرفتم سرِ کارنقل قول:
2روزه خدمتم تموم شدهحالا هم بیکار وعلاف واسه خودم میچرخم:n27:
البته بعضی اوقات سکوت نوعی خیانت محسوب میشه و نهایت حقارت و ترس انسان رو نشون میده!نقل قول:
به هیچ وجه و به هیچ عنوان به هیچ کس توی اینترنت اعتماد نکنید و اطلاعات خوتون چه شماره چه عکس رو در اختیار کسی قرار ندید....
منظور از سکوت (نگه داشتن زبان ) بود منظورم !!:n02:نقل قول:
ما یه پست دادیم فورا پاک شد
==========
آقا با دلال جماعت معامله نکنید.مخصوصا توی جنس های دست دوم.اسم این جماعت دلال یه چیز دیگس که خودتون بهتر میدونید
به نظر من بستگی به محیط هم داره!نقل قول:
مثلا توی جمع دوستان سکوت اصلا خوب نیست!
من خودم آدم درونگرایی هستم...خیلی وقتا با دوستام که هستم میگن سجاد چیزی چیزی بگو !
یا مثلا اینقدر توی کلاس صحبت نکردم تا یه سوالی از معلمه میپرسم کلاس یهو ساکت میشه :n02:
توی یه پست هم توی همین تاپیک گفتم که توی مجالس عروسی و اینا که دوربین هم هست اونجا سعی کنین با بغل دستیتون زیاد حرف نزنین! بعدش که فیلم رو آوردن مثل من خجالت نکشین که من چقدر با پسرخالم فک زدم:دی
در کل اینکه اعتدال توی صحبت کردن هم لازمه که من این اعتدال رو ندارم:دی