من گفتم هم قیمته؟ کی؟ کجا؟ :D صد درصد از SP گرون تره شکی هم درش نیست اما کسی که دنبال طول عمر باتری باشه واسش این تفاوت قیمت جزیی مهم نخواهد بود...نقل قول:
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 4 Beta
Printable View
من گفتم هم قیمته؟ کی؟ کجا؟ :D صد درصد از SP گرون تره شکی هم درش نیست اما کسی که دنبال طول عمر باتری باشه واسش این تفاوت قیمت جزیی مهم نخواهد بود...نقل قول:
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 4 Beta
با 700 تومن چی پیشنهاد میکنید - تنها چیزیش که خیلی برام اهمیت داره دوربینش هست -
تا دوربین چند می خوای؟؟
xperia p هست دوربین 8 سی پیو دو هسته ای از اکثر گوشی ها توی این رنج بهتره بدون گارانتی 750 (تقریبا)
لینک مشخصات
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب مطمئنا هرچی کیفیت دوربینش بالاتر باشه بهتر. ممنون از پیشنهادت گوشی خوبیهنقل قول:
Sent from my MT15i using Tapatalk 2
کسی نبود؟ منتظرم.نقل قول:
با این مدل از گوشی سونی کار نکردم ولی با Xperia S و Xperia Z کار کردم، مشکل همه گوشیهای سونی از پایینترین مدل تا Xperia Z فقط صفحه نمایش هست!! سونی از TFT یا LED-backlit LCD استفاده میکنه در گوشی هاش یعنی LCD معمولی! که این LCD معمولی از نظر کیفیت تصویر، کنتراست و زاویه دید اصلاً با صفحات Super AMOLED ساخت سامسونگ و یا صفحات IPS استفادهشده در آیفونهای اپل یا بیشتر مدلهای قوی الجی و چند مدل HTC قابل مقایسه نیست! سونی مشکل اصلیش و تنها مشکلش نمایشگرهای تقریباً ضعیفش هست گفتم هم تقریباً چون اونقدرها هم بد نیست ولی وقتی شما 1 میلیون هزینه گوشی میکنید اولین انتظارتون که البته مهمترین چیز در گوشیهای هوشمند هست همون نمایشگر هست. سونی از لحاظ زیبایی، قدرت سختافزاری مثل پردازنده و قیمت بهصرفه واقعاً خوب عمل کرده و همین موضوعی که عرض کردم تنها و به نظرم یک مشکل اساسی در گوشیهای سونی هست که انشاالله در گوشیهای 2014 این کمپانی این مشکل حل شه.:n01: البته برای درک این تفاوت باید به عنوان مثال یک نمایشگر Super AMOLED رو در کنار یک گوشی سونی بگذارید تا متوجه اختلاف کیفیت آن شوید.نقل قول:
ممنون اما من با صفحش هیچ مشکلی ندارم و برام راضی کننده استنقل قول:
اگه در این مورد ها مثل باطری. وای فای . جی پی اس .اسپیکر ها. داغ کردن .هنگ . انتن دهی. یا هر مشکل کوچیک و بزرگی که داره میخوام بدونم.
سلامنقل قول:
دوستان کسی نیست جواب منو بده؟
تلفن هاي هواوي خوب و با كيفيت هستن؟؟؟ البته با تبلتش كار كردم خيلي خوب و شفاف هست
گوشي 2 سيمكارته 5 اينچ ميخواستم كه بين 2 سيمكارته ها HTC one و Galaxy 4 mini هست كه خيلي گرون هستن. حال تا قيمت 600 الي 700 چه گوشي خوبه؟؟؟
1- كيفيت صدا
2- نگهداري باطري عالي باشه
3- شفافيت تصوير و عملكرد بالاي تاچ
4- اندرويد 4.1 به بالا
ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
من توی این رنج قیمتی گلگسی فیم رو پیشنهاد می کنم ولی از اون جایی که باهاش کار نکردم نمی تونم درست در موردش اطلاعات بدم فقط اندوروید 4.1 هستش(که البته الآن اکثر گوشی ها قابل ارتقاع هستند)و باطری تا 8 ساعت مکالمه جواب میده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]