آقا ممنون . قیمت 500 گیگ این هارد که توضیح هم دادید چنده الان تو بازار ؟؟؟؟ البته USB3 .
Seagate Expansion Portable Drives
Printable View
آقا ممنون . قیمت 500 گیگ این هارد که توضیح هم دادید چنده الان تو بازار ؟؟؟؟ البته USB3 .
Seagate Expansion Portable Drives
usb2 هست دوست عزیز /
حدود 60
اگه برای ps3 میخوای seagate goflex رو بگیر معمولا با expansion 5-6 هزار تومان اختلاف قیمت دارند ولی ارزش پرداخت داره فقط حواست باشه موقع خرید اداپتور usb2 داشته باشه و نه usb 3
اگه برای ps3 هست
قیمت ایم مدل هارد حدودا چنده؟
FreeAgent GoFlex Pro Ultra–portable Drive usb3
با تشكر از دوست خوبموننقل قول:
1. مدلهاي Expansion (دسكتاپي يا پرتابل) دو جور هست يا usb2 هست يا usb3
2. جايي اشاره نكردن براي ps3 ميخوان ، ايشون پرسرعت ترين هارد پرتابل ميخواستن كه مدل pro سيگيت با كارتريج usb3 ميتونه خواسته هاشون رو برآورده كنه
---------- Post added at 01:27 PM ---------- Previous post was at 01:26 PM ----------
ممنون دوست مننقل قول:
متاسفانه قيمت دقيق مدل pro رو ندارم اين مدل نسبتاً كميابه و براي پيدا كردن بايد بيشتر دنبالش بگردين.
خريد مدلهاي Expansion رو با وجود مدلهاي برتر گوفلكس توصيه نميكنم
نكته : هاردهاي وسترن نرم افزارهاي قفل گذاري قدرتمندي دارن كه هاردهاي سيگيت فاقد چنين نرم افزاري هست پس در انتخاب خودتون دقت كنين ولي هاردهاي وسترن 5400 rpm هستن و نميتونن سرعتي معادل مدلهاي pro رو به شما بدهند.
دوستان من یه 1 ترا سیگیت گرفتم این مدل
پشتش 3 تا port داره که یکی برای آداپتور یکی برا یو اس بی هست میخواستم بدونم اون 3 ومی برا چی هست ؟کد:http://www.seagate.com/www/en-us/products/external/expansion/expansion_desktop/#tTabContentSpecifications
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممـــــــــــنون
ممنون . مگه همین مدل که عکسش رو گذاشتم usb3 هم نداره ؟؟؟؟؟ این مدل هارد خوبی هست ؟؟؟؟؟؟؟
نه من برای ps3 نمیخوام . قیمتش هم نمیخوام زیاد بالا باشه . اون قیمت 60 تومن برای 500 گیگ مدل usb2 همین هارد هست ؟؟؟؟؟ usb3 رو قیمت نداره کسی از دوستان ؟؟؟؟
سلامنقل قول:
اون يكي kensington lock نام داره و براي جلوگيري از سرقت هست در پست زير به طور كامل توضيح دادم
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6304820&postcount=2433
نقل قول:نقل قول:
بلي ، مدلهاي expansion هم usb3 دارن .
حدسم اين هست كه قيمت مدلهاي pro به حجم 500 گيگ بيش از 100 هزارتومن هست .
در صورتيكه مدلهاي معمولي 500 گيگ آن حدود 80 هزارتومن هست .
ممنوننقل قول:
داداش من فردا دارم میرم تهران بگیرم یکیشو بگو دیگه :D کدوم از نظر کارایی بهتره باز شما تجربت بهتره
راستی برای اینترنال هم سامسونگ بگیریم؟ کجا محصولات سامسونگ نمایندگی داره ؟راستی اکسترنال های سامسونگ گرونن؟
خواهش ميكنمنقل قول:
براي ps3 من مدل گوفلكس از نوع دسكتاپي و با كارتريج usb2 رو توصيه ميكنم .
متاسفانه من قيمت دقيق رو هم ندارم !!!