نقل قول:
نههههههههههههههه آقاااااااااااااا
نهایتش خصوصی جواب میدم خب. مشکلی ندارم با شما و هیچ کسی که داداش
من جواب ندادم چون لپ تاپم نیست که .... چی بگم بدون اون آخه ؟
گفتم دوستان الان جواب میدن دیگه. بعد هم اصلا یادم رفت این ور اونور واسه رم سرچ میکردم دیگه.
ببین حالا اون برنامه ی فست بوت : اون اتفاقا برنامه ی مناسبیه. کارش اینه که تو استارت ویندوزتون یه تاخیر میندازه برای اجرای برنامه هایی که معرفی کنید.
قبلا هم گفتم ...
مثلا من آنتی ویروسم برام مهم بود بدون تاخیر زدم بیاد. ولی برنامه هایی مثل Adobe spped Lunch رو که مال سرعت باز شدن آدوب آکروباته رو نمیخواستم تو شروع ویندوز سریع لود بشن رو زدم با تاخیر باز بشن.
یا ... مثلا برنامه ی دیکشنری بابیلون .... اول میذارم ویندوز زود باز بشه و برنامه های مهم فقط باز بشند. بعد که یه 10 15 ثانیه گذشت و سیتم آروم شد یکی یکی اونها هم باز میشن. این طوری دیگه لازم نیست کلی صبر کنم که همه ی برنامه های ویندوز باز بشه.
میشه کلا بعضی پراسز رو رو تنظیم کنیم تو شروع ویندوز باز نشن یا برنامه هاشون رو آن اینستال کنیم کلا. ولی اونجور به همه برنامه ها دسترسی نداریم دیگه.
من برنامه های زیر بین برنامه های روی دی وی دی رو خیلی استفاده میکنم
Asus Fancy start
Asus fast boot
Asus life frame
اولی برای نشون دادن عکس در شروع روشن کردن لپ تاپه که موسیقی هم میشه پخش کنه
دومی برای همین چیزی که توضیح دادم
سومی برای استفاده از وب کم یعنی عکس و فیلم گرفتن
اون یو اس بی تری هم نمیدونم دقیقا چی بود ولی فکر کنم نقش درایوری داشته باشه و بهتره کاریش نداشته باشیم
ولی در مقابل از اینا بدم میاد:
asus ai recovery
asus copy protect
asus smart log on
اولی برای بک آپ گیری که به جاش از نورتون قست استفاده میکنم
دومی برای جلوگیری از کپی اطلاعات ضخصی و ... دقیق نمیدونم چون ویروس یاب خوب رو به جای این برنامه ها ترجیح میدم
سومی برای لاگ این کردن تو ویندوز به استفاده از تشخیص چهره هست
بقیه برنامه ها رو یادم نیست. اسم اینها هم اگه اشتباه شده ببخشید . الان 43 هفته هست ندارمش که یادم باشه. :31: