بله 680 تومن قیمت با پلیر هستش،منتهی من نمی دونم کدوم مدل پلیر رو روش میدن.320 رو میدن یا 420 یا مدل جدیدتری.
Printable View
بله 680 تومن قیمت با پلیر هستش،منتهی من نمی دونم کدوم مدل پلیر رو روش میدن.320 رو میدن یا 420 یا مدل جدیدتری.
لینکی از این پلیرهاش میدین ؟!
میشه شماره ی یه فروشگاه معتبر رو که این محصولات رو داشته بشه بهم بدین؟!
راستی این پایونیر ها گارانتی داره دیگه ؟
با سلام تشکر از ata_webmaker عزیز
دوست عزیز ممنوناز توجهت و ممنون از اینکه زود جواب دادی
راستش تلویزیونی که سفارش خریدشو دادم یه مدل 47 از LG LED8500/8600 هستش
چون دوست دارم سیستم ست و یکپارچه باشه میخوام سینمای خانگیش هم ال جی باشه نمیدونم تصمیم درستیه یانه .من یه کاربر زیاد حرفه ای نیستم همینقدر که یه صدا و تصویر خوب داشته باشم و تو ساپورت فرمتها و زیرنویسها چندان مشکلی نباشه برام کافیه
حالا با این شرح و تفصیل اگه شما و سایر اساتید لطفی بکنین و بهترین انتخاب ممکنه رو تا مرز حداکثر 450-500 بفرمایین خیلی متشکر میشم
ارادت:ناصر:11:
تا اونجایی که حافظه ی من یاری می کنه پلیر 320 رو مدل ارزون تر و 420 رو مدل گرون تر ست شده بود.نقل قول:
سلام
من تمام این 250 صفحه رو خوندم.
نمی خواین دست از سر این پلیرهای قدیمی بردارین؟ از پارسال تا حالا همین 2-3 مدل رو میگین! بابا خودتون هی میگین HD! خوب HD دقیقا مساویه با بلوری دیسک! من این 250 صفحه رو خوندم که برسم به یه سینمای خانگیه بلوری که اومدیم آخرشو دست خالی موندیم.
لطف کنین یه سینمای خانگی با قابلیت بلوری بهم معرفی کنین.ضمنا upscaling خیلی واسم مهمه و تعداد ورودی و خروجی های HDMI.چون میخوام ----- و xbox و پلیر رو وصل کنم بهش.
از قیافه ی پایونیرایی که معرفی کردین خوشم نیومد.حدود 800 تومن هم میتونم هزینه کنم.
میشه این مدل BT205 Panasonic هم یه چک کنین و نظراتونو بگین؟چون تلویزیونم پاناسونیکه و این مدل بلوری پاناسونیک موجود تو ایرانه.
پیشاپیش ممنون از راهنماییتون.
شما دو راه داری، یا سیستم خودت جمع کنی(آمپلی و پلیر و بلندگو)، یا اینکه همین پاناسونیکه رو بگیری.
سینما خانگی پانا رو گوش ندادم، اما ضبط و تلویزیونش رو داشتم و دارم، ضبطش که خوب بود من راضی بودم ازش، شما اگه می تونی شخصن برو صدای اینو تست کن یه چند تا فیلم هم برای تست ببر قدرت اپسکلینگش رو هم ببین.
دوستان اگه تست کرده باشن راهنمایی میکنن، منم اگه رویویی چیزی ازش دیدم می خونم، شما خودت هم می تونی یه سرچی بکنی.
اگه چیزی نسبتن خوبی بود همینو بگیر زیاد سخت نگیر چون پانا هست دیگه با یک کنترل جفتشو داری، من الان چهار تا کنترل دورم ریخته، کلی فضا اشغال کرده است.
با عرض سلام
من جديدا يه LED C7000 سامسونگ و يه پخش بلوري C6900 3D خريدم.حالا فكر خريد سينماي خانگي تو رنج 500-600 تومن هستم.از دوستان خواهشمندم در موارد زير كمكم كنند:
1- آيا ميشه به جاي سينماي خانگي،اسپيكر خريد؟اگه ميشه چه پيشنهادي داريد؟
2-بهترين پيشنهاد در زمينه سينماي خانگي با توجه به LED خريداري شده با رنج قيمتي فوق چيه؟
راستش من خیلی وارد نیستم که بخوام برم تست کنم.ولی برای من مهمتر از کیفیت صداش کیفیت upscaling و ورودی و خروجی هاس.نقل قول:
اگه دوستانی که وارد ترن یه اطلاعاتی به من بدن ممنون میشم.
پلیر 320 پایونیرنقل قول:
[HTML] http://www.pioneer.com.sg/storefront2/ProductDetail/default.asp?ProductId=941&CatId=64,7,11[/HTML]
پلیر 420 پایونیر
[HTML] http://www.pioneer.com.sg/storefront2/ProductDetail/default.asp?ProductId=942&CatId=64,7,11[/HTML]
شمارش رو هم ندارم.فروشگاه راستین داره(نمایندگی اصلی پایونیر)
ببین کدوم یک از دوستان شماره فروشگاه رو داره ازش بگیر.
گارانتی هم داره.
---------- Post added at 04:56 AM ---------- Previous post was at 04:53 AM ----------
شما دقیقا بفرمایید چه نوع ورودی خروجی هایی مد نظرتون هست؟BT205 پاناسونیک صدا و تفکیک بدی نداره و می تونه گزینه خوبی برای خرید باشه.نقل قول:
---------- Post added at 05:00 AM ---------- Previous post was at 04:56 AM ----------
1-بله بلندگوی جداگونه می تونید تهیه کنید منتهی آمپلی فایر هم باید خریداری کنید .نقل قول:
2-rs33 پایونیر با قیمت حدود 680 تومن که اگه بدون پلیرش بتونید تهیه کنید میشه حدود 620 تومن.
[HTML] http://www.pioneer.com.sg/storefront2/ProductDetail/default.asp?ProductId=1069&CatId=64,8,104[/HTML]
اوه اوه پس پلیرش اینه :31: اون گنده که تو سایت پایونیر دیدم پس چیه :20:
ویرایش:
شماره رو پیدا کردم...
جمهوری-نبش تقاطع حافظ-ضلع شمال شرقی چهار راه
تلفن: 66719101