مرسی از توضیحاتتنقل قول:
منم تازه با این فروم اشنا شدم من امسال کنکور دادم و قبول نشدم هر چی هم میکشم به خاطر کم کاری خودم و یه خورده هم قلم چی هست امسال هم گزینه 2 ثبت نام کردم امیدوارم همتون موفق شید و به سال دوم کارتون نکشه
Printable View
مرسی از توضیحاتتنقل قول:
منم تازه با این فروم اشنا شدم من امسال کنکور دادم و قبول نشدم هر چی هم میکشم به خاطر کم کاری خودم و یه خورده هم قلم چی هست امسال هم گزینه 2 ثبت نام کردم امیدوارم همتون موفق شید و به سال دوم کارتون نکشه
این منابع ماله سال 87-88 بوده!نقل قول:
تقسيم بندی منابع آزمون های آزمايشی مرحله ای سال 88-87
منابع جدید رو هم توی روزنامه ی پیک سنجش اعلام میکننکد:http://www.sanjeshserv.com/News/1387/870624_02.htm
موفق باشی:46:
اگه فیزیکش نادعلی باشه که خیلی خوبه...دبیر خود منم بوده..حرف نداره..نقل قول:
پارسال که نادعلی بوده..
پی ام دادم بهتون...نقل قول:
سلام من خودم هم مشاورم تلفنیه . چند نفر رو میشناسم که کارشون واقعا خوبه
هم رشته ی ریاضی هم تجربی
اگر خواستین بگو شمارش رو بدم
اکثر مشاور های خوب تلفنی هم قبول میکنن
فقط تا چقدر حاضری هزینه کنی ؟
آره منم دیدم مشاورش خیلی دردسر داره بیخیالش شدم..نقل قول:
این برنامه ی تد.وین شده ی خود سایت تبیان هست که از یم مهر شروع کرده پیش و پایه رفته جلو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم لینک مشاورشه ولی بنظر من بیخیال اخه داستان داره
یه دور عضو میشی بعد تازه میگه شما امتیاز کافی برای پرسیدن سوال نداری!
برای امتیاز جمع کردن هم یه سری سوال اول سایت و پایین مقاله ها نوشته اونا رو باید جواب بدیم
در زمینه های مختلف تازه اگر درست باشه امتیاز میدن حالا کو تا جواب معلوم شه بعد حالا کو تا به شوال شما برسین خلاصه وقت تلف کردنه بنظرم در مورده مشاور یه پست زدم حالا تایید میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منم داشتان دارم با این عضو جدید بودنم
ممنون از توضیحتوننقل قول:
اینکه کامل با برنامه پیش بری و 2-3 دور بخونی و تسلط کاملا درسته و کار خودمم بوده..
ولی اینی که میگی قلمچی خرداد رو واسه دوره گذاشته هم کاملا درسته..من میخواستم اینو بعدا بهتون بگم ولی حالا که مطرح شد بگم بهتره..
تنها ایراد برنامه قلمچی اینه که بعد از عید یه کم کن پیش میره،یعنی مجبوره چون 2 تا آزمون به خاطر مرور از دست داده..یعنی برنامه ما اینجوری بود که تازه انتگرال رو اول خرداد واسه اولین بار امتحان میدادیم..اصلا وقت واسه تسلط رو همین یکی نبود چه برسه به جمع بندی..اینه که شما باید تا حداکثر 10 اسفند با برنامه قلمچی جلو برید و از اونجا به بعد ازش جلو بزنید طوری که واسه آخرین آزمون قلمچی (آزمون قبل از آزمونای جامع) دوباره بهش برسید،با این تفاوت که همه دروس رو واسه دومین بار واسه اون آزمون بخونید..یعنی از 10 اسفند تا اول خرداد شما 2 بار اون مطالب رو خونده باشید...پس تو آزمونای فروردین و اردیبهشت(به جز مرور ها) شما باید 50 % کارتو نبا قلمچی باشه و 50% کارتون هم جلوتر باشه که حداکثر تا 15 اردیبهشت همه چی تموم شده باشه..
منتظریم...نقل قول:
بچه ها دفتر برنامه ریزی قلمچی واقعا عالیه...ولی روش برنامه ریزی که توش نوشته اصلا به درد نمیخوره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من روش برنامه ریزی درست رو با اون تو یه پست بهتون پیشنهاد میکنم..
دفتر رو هم میتونین فقط واسه منظم شدن کارتون بخرید...وگرنه خودتون هم به قول اون دوستمون میتونین با ورد بسازین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا دفتر رو داشته باشین به درد میخوره..
حالا میگم چطوری..
سلام
در پست اول تاپیک مربوط به کانون تعدادی از سؤالات که به نظرم بیشتر پرسیده شده بود یا مهمتر بود را لیست کردم. لطفا شما هم یه نگاهی بکنید ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) و اگه چیزی از قلم افتاده در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح کنید.
ممنون
یکی از بچه های فروم گفته بود ریاضی نوبل خوبه ریاضی رو از پایه تقویت میکنه
چنتا دیگه از بچه هام نظر بدن کتاب خوبیه یا نه؟؟؟ ریاضیرو از پایه قوی میکنه؟؟
چه مباحثی رو شامل میشه؟؟
تست ام داره یا فقط آموزشه؟؟
دیفرانسیل ام درس داده؟؟
دو جلده؟؟
وقیمتش؟؟؟
شیمی2 هم میخام آموزش شیمی 2 مبتکران رو بگیرم فقط آموزشش چون تست شیمی 2گاج رو دارم
مرسی میشم جواب بدین!×
یکی از بچه های فروم گفته بود ریاضی نوبل خوبه ریاضی رو از پایه تقویت میکنه
چنتا دیگه از بچه هام نظر بدن کتاب خوبیه یا نه؟؟؟ ریاضیرو از پایه قوی میکنه؟؟
چه مباحثی رو شامل میشه؟؟
تست ام داره یا فقط آموزشه؟؟
دیفرانسیل ام درس داده؟؟
دو جلده؟؟
وقیمتش؟؟؟
شیمی2 هم میخام آموزش شیمی 2 مبتکران رو بگیرم فقط آموزشش چون تست شیمی 2گاج رو دارم
مرسی میشم جواب بدین!×
راسی رشتم ریاضیه
برای اینکه پایه ریاضیم قوی شه چه کتابی رو پیشنهاد میکنید؟؟
کلا دوم و سوم و پیش همه چیز رو شامل شه!
راسی رشتم ریاضیه
من ریاضی پایه نوبل رو ندیدم اما دیفراسنیلو دیدم 2 جلده کتاب بدی نیست ولی از اون بهتر هم هستنقل قول:
حالت درس رو نداره اما توی جواب تستا یه قسمتایی درس و توضیح داده و نکته گفته که این قسمت ها کادربندی شده
شیمی 2 مبتکران از گاج بهتره کلا گاج توی شیمی یه قسمتایی توی درسنامه هاش چیزای خوبی گفته اما اگه وقت نداری مبتکران بهتره آموزشش رو هم نخوندم اما توی تستش درسنامه های خوبی داشت البته تعریف آموزشش رو شنیدم
كلا براي شيمي چه رشته تجربي و چه رياضي بهترين كتاب براي درصد هاي بالا كه سالهاست نتيجه داده كتاب مبتكران ( مهندس بازرگاني ) هست . هم دوره آموزشي هم دوره تست